Mindauxx

Žiauriai atpigo NDS

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Sveiki,

Šiandien ryte iš pašto dėžės prisinešiau eilinių reklaminių lankstinukų krūvą, kurie labai gerai vartosi tualete sėdint :) Ir ka, vos neapsiverčiau pamatęs NDS Lite kainą... 299lt http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...156001064164739

Kas turi - tas žino, kad tai labai linksma mažytė konsolytė, o kas nežinot, tikrai patariu, su ja labai daug smagumo apturėsit. (tik reik iškarto superkardą iš kokio DealExtreme parsisiųsdint). Turėdamas tiek PSP tiek NDS, galiu pasakyti, kad man NDS yra labiau nešiojama ir turinti geresnių žaidimų, kuriuos žaidi "on-the-go", o ne specialiai tam prisėdęs ir skyręs laiko. PSP turi daugiau funkcijų, video, mp3, geresnis wifi, bet jo žaidimams reikia labiau atsisėdimo, o ne - pokšt, iš kišenės ištraukei, atidarei ir kapoji minutę, po to uždarei ir ramu :)

Tokiu savo pranešimu, tikrai siūlau įsigyti naują NDS, nes aš noriu wifi kompanjonų (ypač Kaune), papliekti ką nors multiplayeryje :) Parašykit man, susižaisim :)

--

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oho... Zmogau dekui, taip norejau NDSL, turbut sendien leksiu pirkt :D Tikiuosi rasiu Elektromarkt pirkt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oho... Zmogau dekui, taip norejau NDSL, turbut sendien leksiu pirkt :D Tikiuosi rasiu Elektromarkt pirkt :D

Matau esi Kaunietis, nepatariu eiti į Pramonės pr. "Elektromarktą", nes jie nieko neturi, o ir prekės apraše jų tinklapyje to adreso nėra, yra tik Akropolis Karaliaus Mindaugo prospekte.

Eik į Akropolį, ten turėtum rast :P

Beje atpigintas tik Crimson (Raudonas, bet šiaip jis gražus), nes kitos spalvos liko tos pačios, kaip pvz.: http://www.elektromarkt.lt/Catalog/cat.asp...156001064139581

Nuotrauka

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

psieisiu jei buvo vienas pigimas bus ir kitas.Butu kokia 250 lt gal ir paimciau.Na dabar uztenka kaip handheld ir psp.Be to man nds geimai neatrodo priimtini ,visgi grafika daros savo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va jau nusipirkau :D Tik gaila neturiu flash card'o ;(

Redagavo furio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar dar yra jų už tokia kaina? blm tikrai geras pasiulimas nevertetu praleist šanso :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na turbut dar yra. Tik jei varysi tai eik pas vyra konsultanta nes pas boba nuejau tai atnese PSP vietoj DS :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ka tik is akropolio kaune. dar apie 10 jie ju turi.

spalva tai visa juoda jo tik virsus tamsiai raudonas. kaina 299lt

Redagavo WirmiS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spalva tai visa juoda jo tik virsus tamsiai melynas. kaina 299lt

Reiškia apsigavau ant spalvų, nes jie užvardinę Crimson (tipo raudona), parduotuvėje nebuvau, tai nežinojau. Bet tiem kas mano kad raudona yra moteriška, tai dar geriau :D

Smagu kaip užderėjo naujųjų NDS turėtojų :D

Redagavo Mindauxx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

spalva tai visa juoda jo tik virsus tamsiai raudonas. kaina 299lt

Pas mane tai raudoni virsus, tu gal spalvu neskiri?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man idomu kodel tik tos rusies taip nupiginti :D

Na ka, teks palaukt kol vel nupigs nes jau tikrai visi ispirko :D

Ne į temą

kaip manot, ar acekard 2(.1) yra gera korta?
Redagavo zozole003

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.