Rekomenduojami pranešimai

Nauji Bioshock 2 Scanai is OXM's September 2009

Nuotrauka

Redagavo Magnitas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

http://www.gametrailers.com/episode/gametr...6?ch=1&sd=1

taigi tu esi pats pirmas sekmingas Big Daddy prototipas ,veiksmas vyksta po 10 metu nuo pirmos dalies,be to little sister jau nebuna tokia ir maza ir islenda ten kazkokie santykiai is viso to dar tarp ju....hmmm idomu... :D

be to Multiplayeris yra pirmos dalies prequel, veiksmas vyksta 1 metai iki Bioshock 1 ivykiu,taigi irgi labai idomu ,nes teks ne tik saudyt i visas puses bet ir keltis lygi iki 40,gerinti ginklus,bet o bus galima rasti Big Daddy kostiuma ir ji panaudoti tiesiogei ar kaip jauka.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pirma dalis tai nesamone kazkoke,eini eini bobute islenda kazkokia...vanduo is lubu bega,pievos visiskos. Nelaukiu nei 2 dalies.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ta pirma dalis tai nesamone kazkoke,eini eini bobute islenda kazkokia...vanduo is lubu bega,pievos visiskos. Nelaukiu nei 2 dalies.

skonio reikalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas būtų buvęs labai geras jei nebūtų iki fantazijų daėję. Tie Big Daddys užpi... atsiprašant, paskum tie robotukai visokie ir panašiai. Sukuria gerą žaidimą ir prideda nesamaonių, o kam, tai ... žino?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirmas būtų buvęs labai geras jei nebūtų iki fantazijų daėję. Tie Big Daddys užpi... atsiprašant, paskum tie robotukai visokie ir panašiai. Sukuria gerą žaidimą ir prideda nesamaonių, o kam, tai ... žino?

o kuom jie tave uzpi.... nesuprantu :huh: jei ju nebutu zaidimas butu zymiai lengvesnis o dabar buvo nors pries ka pasigrumti ir isbandyti ivairius ginklus ir antgamtines jegas, kaip ir sake zmogus auksciau del skonio nesigincijama - kam vienam nesamone kitam visai idomus dalykas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kuom jie tave uzpi.... nesuprantu ;) jei ju nebutu zaidimas butu zymiai lengvesnis o dabar buvo nors pries ka pasigrumti ir isbandyti ivairius ginklus ir antgamtines jegas, kaip ir sake zmogus auksciau del skonio nesigincijama - kam vienam nesamone kitam visai idomus dalykas

Tai čia taip visur galim būt sakyt, bet tiesiog yra gerai kai išbandyt proto ribose, o ne kai nesamonės prasideda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia taip visur galim būt sakyt, bet tiesiog yra gerai kai išbandyt proto ribose, o ne kai nesamonės prasideda...

na tai juk niekas nevercia taves lost jei nepatinka... o daugumai, tarp ju ir man, tai vienas geriausiu zaidimu sioj konsoliu kartoj ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai juk niekas nevercia taves lost jei nepatinka... o daugumai, tarp ju ir man, tai vienas geriausiu zaidimu sioj konsoliu kartoj ;)

Tai ir pažaidžiau kiek užteko man, kad kantrybė trūkto. : ) O pareikšt nomuonę galima - niekas neverčia irgi, bet diskusijų forumai tam ir yra. Man nesvarbu ką mano dauguma, man svarbu ką manau aš.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

fflexas jeigu bioshock blogas.Tai kurie tavo patys geriausi žaidimai ant xbox ?
Redagavo ViPeRkillz
nepradek to offtopo, po to bus puse temos nesamoniu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

fflexas jeigu bioshock blogas.Tai kurie tavo patys geriausi žaidimai ant xbox ?

Ne į temą

Dead Rising, COD MW2, DiRT 2, FM3, Dead Space, Skate, Gears Of War 1;2, Fallout 3, Assassins Creed 2, DMC 4, Borderlands, Fable 2 - yra ir daugiau, tingiu bevardint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.