Rekomenduojami pranešimai

pirmas tai man asmeniskai buvo tikrai lievas,sitas tai ir gali buti kad taip pat... apskritai x'ui geru zaidimu nenusimato db... :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

zaidimas geras tikrai,mane tai nustebino,pirma dalis manes visai nepatrauke, ir is video tiesa sakant jau galvojau kad ir sita nieko verta kazkokia,na taip atrodo paziurejus i video kai nematai koks idomus is tikro yra geimplejus. taigi zaidima losiau siandia ne vien valanda ir negalejau atsitraukti nuo jo,tikrai idomus,naujos galimybes kaip tokiam zaidime tikrai labai iveza i pati zaidima ir jautiesi tikrai kaip naujas vienos is seimu bosas,pradedi nuo nulio ir turi pats pasidaryt savo reputacija ir kaip i tave ziures miesto zmones,na veikti tikrai yra daug ka,daug visko yra ideta i zaidima kad pasijaustum tikrai savrbus asmuo ir kad negalvotum apie zaidima kaip dar apie viena gta klona,kas tikrai nera,ir atvirksciai nei gta4 kur veiklos beveik nebuvo be pagr misiju,cia veiklos tiek kad net nebuna laiko eiti ta pagr istorija,nes buni isziemes miesto gyventoju reikalais

nzn bent jau man tai cia yra to ko as kazkaip tikejaus is gta serijos turbut ir dar daugiau ko nesitikejau rasti zaidime net

:lock:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidimas geras tikrai,mane tai nustebino,pirma dalis manes visai nepatrauke, ir is video tiesa sakant jau galvojau kad ir sita nieko verta kazkokia,na taip atrodo paziurejus i video kai nematai koks idomus is tikro yra geimplejus. taigi zaidima losiau siandia ne vien valanda ir negalejau atsitraukti nuo jo,tikrai idomus,naujos galimybes kaip tokiam zaidime tikrai labai iveza i pati zaidima ir jautiesi tikrai kaip naujas vienos is seimu bosas,pradedi nuo nulio ir turi pats pasidaryt savo reputacija ir kaip i tave ziures miesto zmones,na veikti tikrai yra daug ka,daug visko yra ideta i zaidima kad pasijaustum tikrai savrbus asmuo ir kad negalvotum apie zaidima kaip dar apie viena gta klona,kas tikrai nera,ir atvirksciai nei gta4 kur veiklos beveik nebuvo be pagr misiju,cia veiklos tiek kad net nebuna laiko eiti ta pagr istorija,nes buni isziemes miesto gyventoju reikalais

nzn bent jau man tai cia yra to ko as kazkaip tikejaus is gta serijos turbut ir dar daugiau ko nesitikejau rasti zaidime net

;)

Ne į temą

Mūsų nomuonės žaidimų tema nesutinka :], na bet nieko čia tokio, visi individualūs, ir visi skirtingi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kur ta ta vo nuomone kad nieko neparasei apie tai ? ;)

tai cia ir buvo mano nuomone ,tai kaip dar gali buti kai rasai savo nuomone tai ir buna tik tavo nuomone,tai kiti tegu pasidalina savo nuomonem,kiekviena nuomone idomi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

mano nomuonė buvo ansktesniam puslapiukį

Kalbant apie GTA. GTA ir nebuvo jokios imperijos kūrimo, tiesiog, ruskis. ;DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek matau apie zaidima geri atsiliepimai,o daug kas sake kad bus epic fail reiks parsisiust

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žaidimas gal ir įdomus,bet...Aš nesuprantu ką EA veikė tiek laiko : grafika tikrai ne next gen,apimtys mažos(miestai maži), pagrindiniams veikėjams akyvaizdžiai poligonų trūksta, mašinų valdymas tragiškas,story lino is esmes nera.

Padirbėta prie mapo - jis navorotiškas, naujoviškas.Toliau visai nieko pats gameplayeus.Plesimai, reketas, egzekucijos,žudymai.

Duočiau 6/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kiek vienam savo bet na nedaug zaidimu yra ant next gen kurie turi kad ir plesimus,reketus,vogimas,sabotazus,samdyti apsauga,padeti zmonem ir pan,na man tai tikras mafijos seimos boso kelias,o ko dar reikia,gal pirma dalis man ir buvo nieko verta bet sita patiko tikrai,o siaip patinka man nedaug kas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tam map'e per daug pribombasų pridėta. Galėjo viską papraščiau padaryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaidziau visai nedaug , bet imperijos kurimas ispudi paliko gera.to dar nebuvo sitam zanre (bent jau man neteko sutikt) ir to senai reikejo.

Ne į temą

kiek esu perzaides taip vadinamu GTA klonu.kiekviename yra ydomiu elementu.ir galima ilgai diskutuot lyginant zaidimus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

s bandau pacint geima godfather.2.su ss merger 1.6 ir nesuprantu is kur man gauti securty sector(ss faila) as ziurejau gida bet nesupratau.visa googla apnarsiau ir nieko.sorry uz nauja tema.bet labai reikia

Redagavo micia33

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien ir as isbandysiu, pirma dalis tai man labai net patiko, nes esu godfather gerbejas :rofl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.