Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Scalmanai sutinku, karta isiraseu kazkoki geima, puse metu nelosiau nekabino, o va po pusmecio isijungiau ir perejau 100%.. Ir cia tas pats, kas man peigti MMORPG. Jeigu man nepatinka stilius ir viskas.
Prie to pacio Gameplay labai gerai isvystytas. Savo Family Tree statai, savo komandai kvieti narius, juos apmokai naujais ygudziais. Uzemus tam tikrus pastatus gauni vertingu dalyku, pvz Armor'a ar masina gera... Ir misijos netokios monotoniskos, kad Nueik, Nusak, Sugryzk...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Scalmanai sutinku, karta isiraseu kazkoki geima, puse metu nelosiau nekabino, o va po pusmecio isijungiau ir perejau 100%.. Ir cia tas pats, kas man peigti MMORPG. Jeigu man nepatinka stilius ir viskas.
Prie to pacio Gameplay labai gerai isvystytas. Savo Family Tree statai, savo komandai kvieti narius, juos apmokai naujais ygudziais. Uzemus tam tikrus pastatus gauni vertingu dalyku, pvz Armor'a ar masina gera... Ir misijos netokios monotoniskos, kad Nueik, Nusak, Sugryzk...

Ne į temą

jo del to kad kiekvienam geimui ateina laikas tai tiesa.as AC2 tik si menesi va pradejau lost ir baigiau,bet jau normaliai taip palosiau kaip reikiant.ir pajauciau visa zaidima bent jau,kiekviena garsa isgirdau,kiekviena zodi.kiekviena efekta.kai i zaidima isitruki tai tada ir kitaip i ji ziuri visai.buna is pradziu gali zaidima sudirbt visai,pavaryt kad shh ir pan. o po to pagalvopji gerai,pasimi vel ji,gerai isigilini ka kurejai norejo tuo pasakyti,ir losiasi tada maloniai ir gerai.

del sito zaidimo tai biski uzknisa kad nors ir pasamdai sargybiniu jau max kiek gali,vistiek ten tie tipo uzpuola ir kad ir begale bus mano sargybiniu jie ten shh mala tik ir tiek.tai jei as vienas nuvarau ir visus patvarkau,o jie ten saugo po 10 ir daugiau snukiu ir negali apsiginti.tas tai nervina.ir bapkes nelabai eina kai sargybiniu priperki visur kalnais. :D

dar keista kai reikia kazka nuzudyt butent tam tikru budu,tipo primust,arba su bonka prie gerkles pagrasint ir pan.jei kaip nors kitaip ji nuzudai tai neuzskaito matai...cia tai keistenybes nu.yra yra tokiu lievu dalyku irgi aisku.bet na kai nori valdyt ne tik savo miesta bet ir kitus dar,tai na reikia jau paprakaituot

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.