Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Pirkit ta rinkinuka,kur yra kastetas cigaras busit tikri mafijozai :rofl:
Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Pirkit ta rinkinuka,kur yra kasteta cigaras busit tiki mafijozai :rofl:

Ne į temą

galima ir atskirai viska nusipirkt :huh:
Redagavo trX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas jau perejot? turiu klausima:

ar issudzius visas keturias seimas ir perejus game galima toliau zaist ir uzvaldyt viska bei uzbaigt ieskot ginklu upgreidus, seifus, apiplesinet bankus? ar butina per nuajo zaist?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas jau perejot? turiu klausima:

ar issudzius visas keturias seimas ir perejus game galima toliau zaist ir uzvaldyt viska bei uzbaigt ieskot ginklu upgreidus, seifus, apiplesinet bankus? ar butina per nuajo zaist?

Galima. Galima plesti bankus (crack safes), perimineti reketus, ieskoti ginklu upgreidu. Tik nebus galima atlikti visus execution styles (aisku jei busi peremes visus reketus, nes nebebus mobsteriu).

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantu ka reik daryt vienoi vietoi kai praso rast zmogu su raktu tada ivygdai to zmogaus misija ir turi vel ji rast tipo jam pasakyt kad ivygdiai as jo nerandu antra karta niekaip :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ok,ainu ziuret,tikriausiai nepastebejau :thumbsup4:

Tai mepe raudonu tasku buna pazymeta vieta kur reikia ivygdyti to zmogaus misija,o kai ivygdau jokio tasko nera..Tipo reiks rast zmogu su raktu kuris zinoti ten apie bosa mafijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

seniai jau zaidziau ^_^ bet tikrai atsimenu,kad buvo kazkaip pazymeta, nereikejo taip is lempos ieskot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia kokio lievumo zaidimas tai ka as zinau, 22 eurai i bala ismesti nei skatiko nevertas , 1 dalys tai patiko nu bet cia , grafika kokia aqpgailetina , zmones kaip and 1 draiverio norint pertrenkt pabeg ir net nusaut ar ka padaryt negal , nu krc apgailetinas zaidimas tikrai ziaurei susibiesinau

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia kokio lievumo zaidimas tai ka as zinau, 22 eurai i bala ismesti nei skatiko nevertas , 1 dalys tai patiko nu bet cia , grafika kokia aqpgailetina , zmones kaip and 1 draiverio norint pertrenkt pabeg ir net nusaut ar ka padaryt negal , nu krc apgailetinas zaidimas tikrai ziaurei susibiesinau

kad pinigus ismetei tai cia jau tik pats kaltas,nejau zaidimus perki taip is lempos,nieko apie ji nezinodamas? buvo sunku video ir info pasiziuret ir butu aisku.man tai visai patiko,va po ilgo laiko uzsinorejau ji vel sulost,ir losiu per nauja.dabar kitaip mastysiu ir kitaip viska darysiu,neskubesiu.bus idomiau.tikrai zaidimas duoda gan gera jausma to kam jis skirtas,visai idomu kartais ir pamastyt o ne tik visus saudyt ir zudyt. :huh:

pirma dalis man buvo lieva,o sita galima visai padoriai lost,ne del grafikos,ne del teksturu grozio.zaidimus siaip ne tam kuria kad i juos tik ziuret.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad pinigus ismetei tai cia jau tik pats kaltas,nejau zaidimus perki taip is lempos,nieko apie ji nezinodamas? buvo sunku video ir info pasiziuret ir butu aisku.man tai visai patiko,va po ilgo laiko uzsinorejau ji vel sulost,ir losiu per nauja.dabar kitaip mastysiu ir kitaip viska darysiu,neskubesiu.bus idomiau.tikrai zaidimas duoda gan gera jausma to kam jis skirtas,visai idomu kartais ir pamastyt o ne tik visus saudyt ir zudyt. :huh:

pirma dalis man buvo lieva,o sita galima visai padoriai lost,ne del grafikos,ne del teksturu grozio.zaidimus siaip ne tam kuria kad i juos tik ziuret.

Tai jis gi žaide pirma dalį, jam patiko ji ir galvojo antra bus tokia pat gera, todėl nusipirko net negalvojęs, bet nusipirkęs pamate, kad nieko gero, jo nuomone nieko vertas, reiškias žaidimas linksta ne linkme, pats žaidžiau ant pc truputi, tai irgi kažkaip nelipo, kažkaip nieko ypatingo nepsirode, nebent istorija. Redagavo audriusvaldo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man labai patiko. PErejau 100%, surinkau 1000G ir visa kita. Man zaidimas buvo puikus, daug linksmesnis uz GTa4, tik tas techniskai tobulesnis :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man labai patiko. PErejau 100%, surinkau 1000G ir visa kita. Man zaidimas buvo puikus, daug linksmesnis uz GTa4, tik tas techniskai tobulesnis :D

tai aisku cia kievienam savo.ir dar mano manymu priklauso nuo nusiteikimo.kokia nuotaik,ir ko mes norim.kazkada paloses ji irgi maniau kad shh,.nu yra tokiu negeru pusiu biski,kai ko noretusi kitaip.bet bendrai paemus,butent istorija ir yra idomi,butent tai kad turi irodinet kad esi geresnis ir siek tiek mastyt o ne tik bukai vykdyt misijas irgi yra idomu.be to sprogimai tikrai geri,garsas gana geras.ko neparodo teksturos ,ta dakuria vaizduote,bent jau man.cia problemu nera.be to megstu senus laikus,ir tokius zaidimus kaip buvo Mafia1.o kadangi nera labai jau is ko rinktis,nes nera daugiau tokio tipo zaidimu.PS2 turejo bent jau 3-4 tokius.o cia nera beveik nieko.na tai tenka losti kas yra.ir be to idomu losti del istorijos,tikrai itraukia jei to nori,jei esi pasiruoses.nes jei ne tai neverta ir pradet.as tikrai ne visada esu pasiruoses visiem zaidimam,kai kurie laukia ir puse metu kol as juos paimu palost.tiesiog nebuna jiem laikas.po to jis ateina.ir zaidimas tada teikia tik malonuma.kitu atveju ji galiu iskeikt visokiais zodziais ir numest i kamba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.