kiler01

neveikia isorinis HDD prie x360

Rekomenduojami pranešimai

tai g***** tada, reikes likt prie FAT32 ir splitint faillus i <4GB dalis

visiska nesamone taip daryti, taigi per lan gali viska ziurti tiesiai is PC.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai dabar isgirdai...Pabandyk parsisiust rar faila 15 gb ir ji isarchyvuot...Ntfs neapdoroja.

no0ne teisus, NTFS palaiko didelius failus, paprastas pavyzdys yra HD filmai, kuriu failai neretai siekia daugiau nei 40GB

P.S. Isarchyvavimo problemos manau cia kilo del kitu priezasciu, bet tik ne del naudojamos failu sistemos

Redagavo Ric

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo akd net formatuojant hardus raso kad vienas palaiko tiek kitas tiek.. jei neklystu tai FAT32 4,5GB o ntfs 8,5.. bet kaip palaiko tokius masyvius BD filmuz tai man mistika

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man atrodo akd net formatuojant hardus raso kad vienas palaiko tiek kitas tiek.. jei neklystu tai FAT32 4,5GB o ntfs 8,5.. bet kaip palaiko tokius masyvius BD filmuz tai man mistika

Klysti. FAT32 max failo dydis yra lygiai 4 gigabaitai, o NTFS - net 16 eksbibaitu, isvertus i suprantamesnius skaicius 1 eksbibaitas yra virs milijono terabaitu, net neisivaizduoju kada kompiuteriu failai pasieks tokius dydzius :notworthy: , bet faktas, kad kuriant NTFS failu sistema buvo ziurima toli i prieki

Formatuojant harda standartinemis priemonemis nesu mates, kad kur parasytu koki maksimalu failo dydi jis palaikys, nebent raso tik kokio maksimalaus dydzio particija gali buti sukurta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pasakysiu taip:

NTFS max volume size 2TB.

NTFS max file size: limited by volume size.

Taigi gaunasi kad NTFS laiko failu dydi iki 2TB.

Katik ziejau NTFS failu sistemos spekus.

O FAT32 iki 4GB-2baitai :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista kaip cia pas mane dabar kai buvau parsisiuntes dideli rara neisarchyvavo....Reik dabar siustis ir pabandyt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar pasakysiu taip:

NTFS max volume size 2TB.

NTFS max file size: limited by volume size.

Taigi gaunasi kad NTFS laiko failu dydi iki 2TB.

Katik ziejau NTFS failu sistemos spekus.

O FAT32 iki 4GB-2baitai ;)

Teisybe, NTFS max masyvo dydis 2TB, reiskia tai ir yra ribojantis faktorius, potencialiai failo dydis galetu buti daug didesnis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;)

Tiesa pasakius taip, nes pvz 32bit sistemose o pvz FAT32 ir tepalaiko 32bit sistemas char* ilgis gali buti 2^32 kas yra 4GB. tai nurodo max failo dydi.

O NTFS palaiko 64bit sistema ir matom 2^64 ~ 16ext bytes ;D vienzo dafiga. tai manau cia yra tiesiog NTFS apribojimas, bet imo 2TB failas tai cia ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o prasidejo viskas nuo: kodel neveikai mano hardas... gal zutenka su tais jusu extbytes ir tt.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.