zip79

Playstation 2 internetas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu Ps2 konsoles versija . 77004 cipuota matrix infinity (V1.93). internetas stovi Zebra 4Mb 79Lt/men. tai va noriu pasiklausti kaip man pajungti interneta kad ten updatus atsisiusti ir pan. zaidimu online nelosiu!tik noriu uzeiti i interneta kuris yra ps2 konsoleje updatus padaryti ir pan. ?

reikia kisti ta geltona laida is modemo eina ? pasakykite kas zinote visas smulkmenas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki turiu Ps2 konsoles versija . 77004 cipuota matrix infinity (V1.93). internetas stovi Zebra 4Mb 79Lt/men. tai va noriu pasiklausti kaip man pajungti interneta kad ten updatus atsisiusti ir pan. zaidimu online nelosiu!tik noriu uzeiti i interneta kuris yra ps2 konsoleje updatus padaryti ir pan. ?

reikia kisti ta geltona laida is modemo eina ? pasakykite kas zinote visas smulkmenas?

na tiesiog pasiimi ethernet laida ir viena gala i modema o kita į ps2

nepykit jeigu suklydau ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam reikalui turi but kompe tinklo plokste jei neklystu ir nemanau kad ten taip parastai kaip kad tu nuaiskinai :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man atrodo jog nereik,nes mano draugo nešiojamam pc susikniso bevielis modemas(kažkas ten nžn tiksliai bet nejo wi fi) tai mano stacionarus jau pajungtas ant modemo ir jis atejo su savo laptopu ir su paprastu ethernet kabeliu nuo modemo pajungėm i jo nešiojama ir ėjo abu kompai

sorry jei nusišnekėjau ne i tema bet tiesiog man atrodo jog nereik tinklo plokštės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu junges. Tiesiog emi laida ir kisi i PS2. Bet mano modemas senas tai reikejo nustatymus PPPoE sutwarkyt. Dabar zinau duoda naujus modemus kuriem PPPoE vest nereikia patys prisijungia tai nzn. Bandyk koki game Online atsisiust ten bus sukurti jungti prie interneto. Isbandyk visus variantus jei neveiks myk kad PPPoE ir vesk (Miesto kodas)(Telefono Numeris)@zebra.lt ir password (Miesto kodas)(Telefono numeris) pvz : Login: 38951267@zebra.lt (esu is utenos miesto kodas cia 389 o numeris lempos) pasword: 38951267 . Taip prisijungsi o kaip updatint palauk turetu dar cia pasakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar reikia užsiregistruoto PSN sistemoje kad galėtum ,ten suvedi viską apie savo ps2 (rasit savo ps2 apačioje viską) ,bet lygtais kaip prisijungi neta prie ps2 jisai neužblokuoja čipo? kažkur skaičiau kad užblokuoja ,todėl tiek mažai žmonių ir jungiasi netą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokio welnio tau tie update'ai ir kokie update'ai? :whistling: nesamone.kiek girdejau,nelabai atnaujinsi tu ten ka,ir firmware neatsinaujina.tai ka ten siust? jei kalbi apie pilno interneto su web browser'iu turejima su ps2, tai cia reiktu storo ps2,nes tai programai reikia turet harda ir linuxu pagalba eina tada. su plonu gali pasijungt kaip as pvz per kabelini modema interneta kad palost online zaidimus be wargo,ir teik.

Ne į temą

gal dar kas losia burnout3 ; mk armagedon ; tdu online ant ps2? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nzn apie tai daug nenusimanau bet dar nebandziau kabeli i ps2 junkt sorry ka neitema bet gal kas call of duty 3 online losiat?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.