Jojuks

kaip ideti video i psp?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,turiu tokia problemėle,taigi pradėesiu.Ieinu i ta disk'a pc kuriamia ir yra mano psp memory stick'as(ten kur viosi folderiai).Tada suskuriau folderi pavadinimu MP_ROOT.Tada siame folderi'a sukuriu kita folderi pavadinimu 100MNV01.Tada i sį folder'į imetu video kurio formatas yra MPEG-4 kuris ir yra psp video formatas.Viska padares išimu usb iš pc,tada psp nueinu i videos ir man raso kad nera jokių videos nors pc rodo jog yra.Taip bandžiau ikelti video remdamasis visai youtube video ''how to put videos to psp'' kurie rode visi ta pati.Taigi gal kas galėtų padėti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,turiu tokia problemėle,taigi pradėesiu.Ieinu i ta disk'a pc kuriamia ir yra mano psp memory stick'as(ten kur viosi folderiai).Tada suskuriau folderi pavadinimu MP_ROOT.Tada siame folderi'a sukuriu kita folderi pavadinimu 100MNV01.Tada i sį folder'į imetu video kurio formatas yra MPEG-4 kuris ir yra psp video formatas.Viska padares išimu usb iš pc,tada psp nueinu i videos ir man raso kad nera jokių videos nors pc rodo jog yra.Taip bandžiau ikelti video remdamasis visai youtube video ''how to put videos to psp'' kurie rode visi ta pati.Taigi gal kas galėtų padėti?

Atristas PSP? Kelk i Video folderi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atristas PSP? Kelk i Video folderi

PSP atristas,kai ikeliu i video folderi,psp raso jog this video can not be played,beje internete kiek ziurejau straipsniu arba video tai viusur buvo rodytas budas kuri as naudojau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gali netikti formatas. nesvarbu kad failo galune tinkanti.

pabandyk perkonvertuoti savo video ir vel kelti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turi but specialus psp formatas kuriame ne tik video, o dar kazkoks failiukas kuris kelis mb uzima. Keli juos du i video folderi ir vuolia. atsisiusk Xilisoft psp converteri, ten bus kazkuris formatas tinkantis :thumbsup4: Tik kad gan ilgai konvertuoja, o tas labai uzknisa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turi but specialus psp formatas kuriame ne tik video, o dar kazkoks failiukas kuris kelis mb uzima. Keli juos du i video folderi ir vuolia. atsisiusk Xilisoft psp converteri, ten bus kazkuris formatas tinkantis :thumbsup4: Tik kad gan ilgai konvertuoja, o tas labai uzknisa.

Nesamones sneki, tas failiukas yra reikalingas tam, kad iejus i video per psp rodytu klipo\filmo foto, o ne [?].

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.