Vayiel

Xbox elite resident evil edition special edition

Rekomenduojami pranešimai

Tai va noriu paklaust ar šitas X360 yra jasper?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na anglijoi jau maciau parduotuvese kaina jo 229£ su zaidimu atsizvelgent i kursa gaunasi apie 830lt manau kaina tikra juokinga nes pas mus skelbimuose uz senus premium panasiai praso :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na anglijoi jau maciau parduotuvese kaina jo 229£ su zaidimu atsizvelgent i kursa gaunasi apie 830lt manau kaina tikra juokinga nes pas mus skelbimuose uz senus premium panasiai praso :)

Tai pirk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na anglijoi jau maciau parduotuvese kaina jo 229£ su zaidimu atsizvelgent i kursa gaunasi apie 830lt manau kaina tikra juokinga nes pas mus skelbimuose uz senus premium panasiai praso :badmood:

lietuviai dauguma brangiai pirko patys :P ir cia dauguma ju parduoda todel kad nebenori problemu(perkaite daugumai daryti x-clamp) :P premium optimaliausias sprendimas, to hdd tikrai nelabai reikia 120gb :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lietuviai dauguma brangiai pirko patys :thumbsup4: ir cia dauguma ju parduoda todel kad nebenori problemu(perkaite daugumai daryti x-clamp) :badmood:premium optimaliausias sprendimas, to hdd tikrai nelabai reikia 120gb :P

Nu ka tu kalbi. As pvz neisivaizduoju kaip issiversciau su 60gb HDD. Is kuriu realiai yra kokiu.. 56 :] 120 gb HDD yra geris. Kol kas visi zaidimai i kietaji diska pas mane surasyti, laisvos vietos 50gb like. Redagavo Manic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka tu kalbi. As pvz neisivaizduoju kaip issiversciau su 60gb HDD. Is kuriu realiai yra kokiu.. 56 :] 120 gb HDD yra geris. Kol kas visi zaidimai i kietaji diska pas mane surasyti, laisvos vietos 50gb like.

Sutinku :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka tu kalbi. As pvz neisivaizduoju kaip issiversciau su 60gb HDD. Is kuriu realiai yra kokiu.. 56 :] 120 gb HDD yra geris. Kol kas visi zaidimai i kietaji diska pas mane surasyti, laisvos vietos 50gb like.

Gerai kad pas tave 50 gb like pas mane vos 300 mb is 120 gb like :thumbsup4: su 60 niekaip

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir visus tuos ~60 gigu ir daugiau naudojat ? ar tik laikot apkrove konsole bereikalinga informacija ? naudojat tikrai ne viska ;D senu zaidimu like ir panasiai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir visus tuos ~60 gigu ir daugiau naudojat ? ar tik laikot apkrove konsole bereikalinga informacija ? naudojat tikrai ne viska ;D senu zaidimu like ir panasiai

Vienus zaidimus zaidziu as, kitus brolis, dar kitus mano drauge. Taip, kad nieko nereikalingo kaip ir nera harde.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane iš 20GB apie 7GB laisvos yra :thumbsup4:) Įsirašęs esu tik forza 2 į HDD, o daugiau nieko. O kam rašytis visus geimus į tą hdd ? Ar pas jus te demuškių, video pilna ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.