SullenSky

PSP tema

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Na ką gi, tikiuosi šios mano temos moderatoriai neištrins ir įspėjimo negausiu, kaip kad buvo praeitą kartą. Parašysiu raudonai - Google naudotis moku, ieškojau ir neradau mane tenkinančių rezultatų. O ieškojau aš PS3 temos, skirtos PSP 3000. Radau daug įvairių variantų, bet niekur neradau tos originalios išvaizdos. Tos, kurias radau, buvo perkimštos įvairių nesąmoningų priedų. Tad gal kas turit, arba žinot iš kur galėčiau parsisiųsti originalią PS3 temą skirtą PSP 3000?

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Stop stop stop!!!

Ar man vaidenasi ar tu sakiai kad moki?

http://lmgtfy.com/?q=ps3+Theme+For+PSP

Ir pats pirmas.

Jei jau temom klausima palietem tai ar galima temas naudoti ant OFW ar tam turi buti specialios.

Redagavo Th1cKA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei netycia butu parodyda originali nors tokia nera, ar jos dedant nerodytu ar uzsibrikintu PSP?

Neturetu.. Bet visada juk rodo kokio tipo failas :notworthy:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pamenu sėdėjau iki užsiknisimo ir neradau PS3 temos skirtos PSP. Sakau, kiek radau visos buvo kažkokios "kitaiciškos", turiu omeny modifikuotos, ikonų spalvos pakeistos. Tad žmonės jūs visų pirma patys pabandykit įsikelt į savo PSP normalią PS3 stiliaus temą ir pamatysit, kad viskas yra sudėtingiau nei atrodo :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.