Lukrin

Xecuter Connectivity Kit v3 vs 360 xtractor PRO

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

Taigi vakar visiškai užsivertė mano xtractor pro ir pagalvojau gal nusipirkti c4pro nes jis gal bus netoks triušena ir taip nenumirinės nes vakar kai spiera padėjau ant dvd rom iš varžos išrūko dumeliai ir viskas spear mirė nepadėjo net mano varžos pakeitimo į laideli technologija. Dabar veikia kaip kaip power adapteris net usb nebeveikia paskaites c4pro sandara ir veikimo būdą manau kad jis geresnės kokybes ar aš klystu ? Nes kiek skaičiau dažniausias jo mirimo atvejis kai apverti laida aukštyn kojom.

Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, atvirksciai ikisus dvd rom power laida, iskart sudega ck. O siaip as juo labai patenkintas, niekas neluzta, veikia puikiai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, atvirksciai ikisus dvd rom power laida, iskart sudega ck. O siaip as juo labai patenkintas, niekas neluzta, veikia puikiai.

Nauji CK3 jau yra apsaugoti nuo sito , taigi jeigu pirksi nauja turetum gauti :)

Mano ck3pro irgi laiko (tfu tfu tfu) nesispardo (:

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man ant extractor net nereikia apversti laido kad supleškintum ten užtenka spiera palikt ant dvd rom

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.