Charisma

PS3 Update 2.70

Rekomenduojami pranešimai

Ne į temą

Būtent. Bet daugelis copy-past'intojų nesivargina. Manau jau geriau tada išvis nepostinti "naujienų" svetimom kalbom, jei nesinori versti. Aš pasiskaitau visas naujienas kituose puslapiuose. Kam įdomu ir kas moka kitas kalbas, daro tą patį. Kam neįdomu, tas ir čia neskaitys. Kas nesupranta angliškai, irgi čia nelabai gilinsis.... Tad "naujienų" dubliavimas, nesivarginant bent jau išversti - forumo teršimas.

Aišku, visa tai - tik mano nuomonė. Jei forumo administraciją tenkina tokia "tvarka", belieka tik prisitaikyti.. :)

LT Vertimas

Pro pasaulini web'a buwo nulykinta daug informacijos apie naujaji PS3 2.70 update

Draugu sąrašas:

Balso pranešimai dabar bus kaip alternatyva tekstiniui pranesimui . Balso pranesimo įrašas negales viršyti 30 sekundžių.

Home integracija: Išsaugotos Playstation Home avatar nuotraukos gali būti pasirinktos kaip avataro foto.

Trofėju skaičius ir Zaidejo lygis bus parasytas zemiau zaidejo avataro.

Zaideju kortelės ir Trophies:

Zaidejo kortelės išdėstymas buvo pakeistas, kad labiau primintu Playstation Store stiliu.

Senu Trophy informaciją bus galima peržiūrėti išsamiau pasirinkus "Recent Trophy History".

Naujai gauti Trophies bus automatiskai sinchronizuojami fone.

Serverio infrastruktūros Trophies buvo optimizuotas. Todėl Zaidejo kortelės ir Trophy informaciją bus greiciau uzkrauta.

In-Game XMB:

Krovimosi laikas In-Game XMB buvo drastiškai sumažintas, del geresnes zaideju patirties.

"Theme settings" dabar bus leidziami configuruoti zaidziant zaidima.

Interneto naršyklė, bus pasiekema zaidziant zaidima.

Balso pranesimai ir balso pokalbiai , gales but pasiekiami is zaidimo.

Įvairūs:

Kiti nežymiai UI tweaks ir patobulinimai.

Stai dar keletas screen shoot'u is naujo sony ps3 updeito ,tik nezinoma ar is 2.70 ar dar is tolimesnio update.

Redagavo Charisma

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kaip su atnaujinimais? patarkit cainikui -perskaiciau visus postus ,taip ir nesupratau daryti updeita saviskiui ar nedaryti? Gal kas rimtai paaiskintu kodel reiktu arba nereiktu atnaujinti ps3?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, kolkas updeito tu ir nepadarysi, kadangi dar nepasirodė 2.70 (o senesnius manau ir taip turi. Jei ne - lauk 2.70).

Jei PS3 pas tave pajungtas prie neto, tai atsiradus naujam updeitui, tau bus pasiūlyta atsinaujinti, jei nesutiksi, bus pareikalauta ir visvien teks atsinaujinti kitaip negalėsi jokio žaidimo paleisti... Nebent atsijungsi nuo neto. Tad pasirinkimo laisvės tu kaip ir neturi..... Arba atsinaujini, arba sėdi be neto. :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Updat'inti tikrai verta, nes pats "update" jau viska pasako.

Del krovimosi ilgio ir tai, kad jie gali uzknisti ar panasiai, tai gryna nesamone, fanboy'izmas.... Taip, ypac jei internetas negreitas, tenka palaukti ir nemazai, bent atsitrauksi nuo sedejimo prie ps3 24/7...

"Pagadina" konsoles - spreskit patys, tikekit vejais ar ne...

visi updatai laukiami ir jei bus nors dalis to kas zadama, kodel gi ne, puiku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del krovimosi ilgio ir tai, kad jie gali uzknisti ar panasiai, tai gryna nesamone, fanboy'izmas

mmm... Prie ko čia fanboy'izmas? Man rodos supainiojai sąvokas... Greičiau jau galima pritaikyti šį žodį tam, kas Sony veiksmuose mato tik gerą. :badmood:)) Bet jei žmogus naudojasi Sony produktu (šiuo atveju) ir sugeba sveikai pakritikuoti tą produktą (kad ir kaip jis jį mylėtų :thumbsup4: ) tai tai tik rodo, kad žmogus "nefanatėlina" nuo to daikto. Kas yra tik sveikintina.

Nu ne esmė... Šiaip ar taip, kaip bepavadinsi, bet updeitai užknisa. Ne tiek dėl to laiko, kiek dėl to, kad tu esi priverstas sugaišti tas kelias minutes. Jei tau patinka daryti viską kas tau yra liepiama - prašom. Manęs iš principo nežavi "privalomi" updeitai. Pvz.: aš visada atnaujinu savo turimą techniką (mobiliakas, MP3, fotikas ir t.t. ir pan.) bet tik tada kada MAN tai yra patogu, o ne kada nori gamintojas. O dar kai po priverstinio updeito, pavyzdžiui, neįsijungia PS3, tai beliaka tik pasiųsti kažką ant 3 raidžių... :/

"Pagadina" konsoles - spreskit patys, tikekit vejais ar ne...

Vėjais...? Jei tavo konsolei nieko nenutiko, tai tik belieka tave pasveikinti ir palinkėti, jog ir toliau nieko nenutiktų. Bet pasiskaitinėk (kad ir šiame forume) atsiliepimus kitų žmonių. Pasiskaitinėk Sony atsiprašymus dėl pridarytų klaidų... Niekas nėra apsaugotas nuo galimų neigiamų updeito padarinių (tai liečia ne vien PS3).... Ir tai tu vadini "vėjais"?

visi updatai laukiami ir jei bus nors dalis to kas zadama, kodel gi ne, puiku...

Taip, updeitai laukiami, ir tikrai būtų puiku, jei Sony ir toliau tobulintų PS3, bet tik norėtūsi, kad tie updeitai būtų prieš tai gerokai testuojami ir nebūtų brukami vartotojui per jėgą....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai aciu visiems pasisakiusiems,tai kaip supratau nera jokios baimes paleisti updeita.Pas mane dabar 1.8 versija. Bet dar klausimelis-pav. nepatiks man pakeitimai naujos versijos,ar galiu atstatyti konsole i pries tai buvusia? ir jei taip tai kaip.Prasau nepykti ,esu zalias ir jei savo vaikui sugadinsiu ps3 nu tai patys suprantat-asaros ir tt.Nes dabar bejokio updeito viskas puiku ir nezinau kas gali pasikeisti po modingo,kuo tas patobulinimas bus pranasesnis? aciu visiems kas pagelbes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu cia ne modingas cia tiesiog atnaujinimas. Jeigu online nezaidi tai nera butina updeitint nes buve kazkam kad update sugadino ten kazka. Jei viskas ok tj gali ir neupdatint, bet kai prisijungsi prie intiko automatiskai updatins

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai aciu visiems pasisakiusiems,tai kaip supratau nera jokios baimes paleisti updeita.Pas mane dabar 1.8 versija. Bet dar klausimelis-pav. nepatiks man pakeitimai naujos versijos,ar galiu atstatyti konsole i pries tai buvusia? ir jei taip tai kaip.Prasau nepykti ,esu zalias ir jei savo vaikui sugadinsiu ps3 nu tai patys suprantat-asaros ir tt.Nes dabar bejokio updeito viskas puiku ir nezinau kas gali pasikeisti po modingo,kuo tas patobulinimas bus pranasesnis? aciu visiems kas pagelbes.

jei pasidarysi naujausia updeita , tj tau dar Playstation home zaidimas atsiras :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei pasidarysi naujausia updeita , tj tau dar Playstation home zaidimas atsiras :yes:

Ne į temą

Ir "Life With PlayStation". :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

o tai ,kada gi jis bus? nu laukiu , labai laikiu....
Ne į temą

nezinia ar bus, sony dar nieko nepaskelbe. :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geriausias UPDATE bus kai PS 3 palaikys MKV formata

O kam tau jis? greiciausiai to nebus, bet yra labai geras sprendimas be ilgo ir nuobodaus encodinimo. igooglink "mkv2vob" ir visos tavo bedos baigiasi. 4,5 gb mkv konteineri pakeicia i PS3 suprantama per ~5 minutes. Lieka ir garsas dts 5.1 ir vaizdo kokybe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na man asmenishkai per pachia ps3 updatinant tai siuntimo greitis tragishkas, viskas buna zhymiai greichiau kai atissiunti update per pc, isirashai i flash ir paupdatini...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.