Renius

Del XBOX 360 Live?

Rekomenduojami pranešimai

Seniau visalaik susijungdavo su xbox Live,galedavau parsisiust demo zaidimu dabar nebeprisijungia Live.Ar tai reiskia,kad gavau bana Live.Norz zaidimu nezaizdavau su kitais inete.Kaip patikrint ar mano konsole uzblokavo XBOX Live?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Seniau visalaik susijungdavo su xbox Live,galedavau parsisiust demo zaidimu dabar nebeprisijungia Live.Ar tai reiskia,kad gavau bana Live.Norz zaidimu nezaizdavau su kitais inete.Kaip patikrint ar mano konsole uzblokavo XBOX Live?

Pasijungt LIVE :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai ka tau raso kai nepajungia? vistiek kazkokia lentele turi ismest. arba pabandyk test connection padaryt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man irgi nesijungia,kai darau test eror buna kai tikrina ta paskutini(jungimasi su live)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai išbanins, tai aiškiai per visą ekraną parašys "Your console was banned from Xbox Live due to violation of terms"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.