scalman

NFS: SHIFT

Rekomenduojami pranešimai

Sukurta (redaguota)

is karto pagalvojau,na kiek gi galima,ir vel naujas nfs,nelosiau pro street,nelosiau undercover,galvojau kad tikrai nelosiu ir sito,bet paskui pamaciau keistu dalyku,jokio miesto,nfs eina i trasas ir tampa simuliatorium,bent jau is kureju sneku taip iseina,taigi gausim dar viena forza2,grid,race pro tipo zaidima,bent jau is kalbu viskas turetu buti tikroviska su tikrom racing masinom,visai kaip grid,nz nezinau ar verta jiem cia buvo nusisukti nuo gatves lenktyniu visiskai,kad jie niekur nepadaro gero zaidimo,arcados nepadare,street racing irgi nepadare gerai,dabar megins simuliatoriu daryt ????

keista keista

juk iseis forza3 ir gt5,ir vel nfs liks kaip sakant niekam nereikalingas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu nzn skamba rimtai, bet paziuresim kas gausis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

suintrigavo. bet jei nebus demo, kates maise tikrai nesiruosiu pirkt. pvz grid irgi mano akim gerai atrode, bet kai demo palosiau, tai atsoko fantazijos ir nusprendziau pilno nepirkt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip sakoma buvau fanas NFS, bet jau nebe fanas ,tai man asmeniskai jau NFS nedomina isvis galetu jau pertrauka padaryt kokia 3-4metus ir kaska geresnio pasiulytu ,tai daugiau visi tiketusis kas ka naujo ,o dabar tas pats per tapati

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip sakoma buvau fanas NFS, bet jau nebe fanas ,tai man asmeniskai jau NFS nedomina isvis galetu jau pertrauka padaryt kokia 3-4metus ir kaska geresnio pasiulytu ,tai daugiau visi tiketusis kas ka naujo ,o dabar tas pats per tapati

As pritariu tau jie visada dabar jau bus grafika nereli tai tas nerelu o kaip geimas iseina palosi diena ir i stalciu nesamone kaskaip jie nusivazevo jeigu jie kuria gatviu lektynias tai tegul kuria o ne sokineja nuo gatviu i trasa nuo trasos i gatves nesamone !!!!!! Susidomejau bet kaip perskaiciau kad nebus miesto tai vtf isvis truksta dar kad nfs pradetu dar su kariniais elementais gaminti jie kuria bet nezino ka kuria man asmeniskai geriau jau skeletas vidui sedi bet gali nors po miesta pasidraskyti ar panasiai jeigu jau prikti lenktynias tai as geriau jau jimu gran turismo 5 negu nfs shift jau jie uztektinai susisiko savo varda su prostreet'u bet dabar jau bus nfs jauciu atejas galas

Redagavo Lukis23

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Race pro ir forza aš suprantu, bet prie ko grid? Grid juk arkada kaip ir nfs ankstesni.

As pritariu tau jie visada dabar jau bus grafika nereli tai tas nerelu o kaip geimas iseina palosi diena ir i stalciu nesamone kaskaip jie nusivazevo jeigu jie kuria gatviu lektynias tai tegul kuria o ne sokineja nuo gatviu i trasa nuo trasos i gatves nesamone !!!!!! Susidomejau bet kaip perskaiciau kad nebus miesto tai vtf isvis truksta dar kad nfs pradetu dar su kariniais elementais gaminti jie kuria bet nezino ka kuria man asmeniskai geriau jau skeletas vidui sedi bet gali nors po miesta pasidraskyti ar panasiai jeigu jau prikti lenktynias tai as geriau jau jimu gran turismo 5 negu nfs shift jau jie uztektinai susisiko savo varda su prostreet'u bet dabar jau bus nfs jauciu atejas galas

Tu bent supranti pats ką parašei? Gal iš vis nerašyk, jei nemoki, eik į mokyklą ir pamokų ruošt geriau vaike.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galetu kurejai ka nors sukurti per ilgesni laika... per daug tu NFS'u... atsibosta per greitai... reikia manau kurejau padaryt kokiu 3 etu pauze. :up:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vat butent kad reiketu jiem pauze padaryt, kiek atsimenu seniau tai buvo kas 2-3 metus NFS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir vistiek man geirausi NFS buvo U2 ir MW. U2 jau perejau 2 kartus o kiek kartu seip zaides tai net nzn (nu kai buna vasara neturi ka veikt tai isimeti)

manau persotinta rinka tu "rimtu simulaitoriu" ir man jie tikrai neuzveza as noriu linksmai praleist laika o ne rinkt varikli is saibu ir vamzdeliu. valdymas irgi bus screwd up, idomu ar jie naudos ta savo heroic driving kas buvo totalus pasigaidinimas mano manymu nes lekdamas 300 km/h galejai apsisukt vietoj su rankiniu ir speedbreakeriu.

kitas dalykas. idomu kaip bus del vaizdo intarpu, idomu ar jie vel "samdys holivudo aktorius" kad tie pavaidintu prie zalio fono su plastmasiniais masiniukais. nu manau jau sukurt kazka blogesnio tai sunk butu

seip kai pagalvoji. nera zaidimu serijos kuri leistu zaidimus kas metus ir sekmingai gyvuotu, taip ir cia: jei leisi kas metus anksciau ar veliau issikvepsi.

turbut pabandysiu sita zaidima ir numesiu lauk. ne prie sirdies man lenktyniu simuliatoriai... i liked U2 tha best

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu gemetrailers raso Release Date: September 22, 2009

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.