fflexas

Dirty Disc

Rekomenduojami pranešimai

Tai va. Pastaruoju metu jau pradėjo už***ti tas Dirty Disc errrorrrrr. Įrašinėju tik į Verbaitim kompaktus. Made in Singapoore. Bet načiort, nebežinau kas čia daros per biesas. Įsirašiau 50 cent. Pačioj pradžioj Dirty Disc - į hardą neįrašysi. Dabar RE5 - vėl tas pats... O va prieš buvau įsirašęs FEAR2, tai jokių problemų, viskas čiki piki skant.

Aš kažkaip linkstu prie tos nomuonės, kad čia mano PC DVD-RW kaltas, nes aš su juo kepu nemažai ir paprastų cd ir valgo jis mano sudrožtus rewrite'us. ;\ Kaip Jūs manot, X360, DVD DL ar mano PC rom'o kaltė? Nes jau načiort, nu rimtai į minusą įsivaryt baigiu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as siulau jei turi draugu kurie turi x'a pasiprasyk kad paskolintu geimu ir issiaiskinsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as siulau jei turi draugu kurie turi x'a pasiprasyk kad paskolintu geimu ir issiaiskinsi

Na matai, draugų tokių nėra. Ir kažkaip nu nesitiki, kad X'o kaltė. Nes nu logiškai tai tada ant visų game mestų tą 'dirty disc'. Tai man kaip ir atkrenta Xbox rom'o parėjimas.

Aišku aš galiu klysti. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va. Pastaruoju metu jau pradėjo už***ti tas Dirty Disc errrorrrrr. Įrašinėju tik į Verbaitim kompaktus. Made in Singapoore. Bet načiort, nebežinau kas čia daros per biesas. Įsirašiau 50 cent. Pačioj pradžioj Dirty Disc - į hardą neįrašysi. Dabar RE5 - vėl tas pats... O va prieš buvau įsirašęs FEAR2, tai jokių problemų, viskas čiki piki skant.

Aš kažkaip linkstu prie tos nomuonės, kad čia mano PC DVD-RW kaltas, nes aš su juo kepu nemažai ir paprastų cd ir valgo jis mano sudrožtus rewrite'us. ;\ Kaip Jūs manot, X360, DVD DL ar mano PC rom'o kaltė? Nes jau načiort, nu rimtai į minusą įsivaryt baigiu...

man ir gerai i minusa ejo kai su loptopu kepiau,tai is 10 gal kokie 3 teisirasydavo normaliai. db nusipirkau isorini liteon ir kepa gerai. tiesa kartais po koki pora savaiciau po isirasymo kai kurie zidimai pasitaiko kad ismeta dirty disk,bet jau lb retai.ir katik iskeptas visada eina. ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galbut netycia nusipirkai DVD-R DL, nes man ir taip buvo ir mete kad dirty disc, paskui nusipirkau normalu DVD+R DL ir viskas normaliai ejo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

galbut netycia nusipirkai DVD-R DL, nes man ir taip buvo ir mete kad dirty disc, paskui nusipirkau normalu DVD+R DL ir viskas normaliai ejo

Ne nu nepyk, bet gal Tu netyčia mane debilu laikai? ;DD

Aišu, kad pliusai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne nu nepyk, bet gal Tu netyčia mane debilu laikai? ;DD

Aišu, kad pliusai.

Tikrai nenorėjau įžeisti, bet visko pasitaiko.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Paaiskinkit man kuo skiriasi DVD+R ir DVD-R.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Paaiskinkit man kuo skiriasi DVD+R ir DVD-R.

Ne į temą

DVD+R formatas skiriasi nuo DVD-R. Įrenginiai kurie palaiko abu formatus dažniausiai žymimi „DVD±RW“, jie yra labai populiarūs, nes įrašomiems DVD diskams vieningo standarto dar nėra. Techniniu požiūriu DVD+R skiriasi nuo DVD-R, tačiau dauguma vartotojų skirtumo nepajunta. Vienas iš skirtumų, tai ADIP sistema, kurios dėka sekimas bei greičio valdymas yra ne toks jautrus inteferencijai ir klaidoms nei LPP sistema naudojama DVD-R. Todėl ADIP sistema yra tikslesnė esant didesniems greičiams. Taip pat DVD+R(W) turi geresnę klaidų apdorojimo sistemą nei DVD-R(W), kas leidžia tikslesnį duomenų įrašymą nepriklausomai nuo disko kokybės.

Nuo 2006 metų paplito abiejų formatų diskai, nes paplito įrenginiai suderinami su DVD+R ir DVD-R formatais. Tačiau DVD-R formatas naudojamas nuo 1997 metų (5 metais anksčiau nei DVD+R), todėl vis dar naudojami įrenginiai suderinami tik su DVD-R formatu. Todėl ruošiant medžiagą platinimui, dėl geresnio suderinamumo pageidautinas DVD-R formatas.

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai tipo kiek supratau, kad DVD+R yra geriau uz DVD-R, bet DVD-R yra pardavinejami vien del to, kad jie atsirado anksciau ir dar kai kas turi aparatus kurie tik skaito minusinius.
Redagavo Jazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

puikiai konspektuoji tekstus.... dvd+r yra pranasesnis techniskai todel ji ir naudoja....

zdziu, manau tavo kompo dvd rom kaltas cia gali beto but todel kad kaip supratau naudoji ji dar ir kitiems ne DL diskams kepti... todel diskasukis greiciausiai gadinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.