Bonke

Xbox laginimas, strigimas.

Rekomenduojami pranešimai

Tai vat, penktadieni nusipirkau savo issvajotaji Xbox 360 Elite is BMS 2008.01.03 gamybos, dar prie x360 pirkau zaidima GTAIV. Penktadieni grizau vakare todel nepaleidinejau xbox'o, sestadieni isbandziau GTAIV zaidima, paleidau viskas normaliai, bet vaziuodamas masina pamaciau, kad teksturu pilnai nepakrauna, galvojau, kad del to nes nera irasytas is HDD, tuomet isirasiau dashboard experience imeciau i HDD zaidima, ijungiau, bet vistiek teksturas nevisada pilnai uzkrauna, o sekmadieni net buvo momentu uzstriges zaidimas, aisku neilgam, gal 1sec, bet vistiek neramu. Ar jums visiems taip buna, ar kreiptis i parduotuve, kad duotu kita, gal koks gedimas?

P.S Kaip atstatyti gamyklinius parametrus, noriu, kad butu viskas taip kaip buvo xbox is parduotuves.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai nevertetu kreiptis i parduotuve, cia joks ne brokas? As labai smulkmeniskas, nes man betkoks menkniekis nutinka ir jau blogai :trikampis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaip ir ant ps2 su gta budavo taip kad nespedavo krauti teksturu greitai lakstant po miesta.

cia ne xbox problema bet greiciau rockstar'u. nes dar nuo 3 gta laiku sita problema neisspresta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai nevertetu kreiptis i parduotuve, cia joks ne brokas? As labai smulkmeniskas, nes man betkoks menkniekis nutinka ir jau blogai :trikampis:

Neverta, atsimenu as ir kai nusipirkau xbox'a tai taspats su gta4 buvo tai irgi nervavausi ir rasiau cia tema. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai vat, penktadieni nusipirkau savo issvajotaji Xbox 360 Elite is BMS 2008.01.03 gamybos, dar prie x360 pirkau zaidima GTAIV. Penktadieni grizau vakare todel nepaleidinejau xbox'o, sestadieni isbandziau GTAIV zaidima, paleidau viskas normaliai, bet vaziuodamas masina pamaciau, kad teksturu pilnai nepakrauna, galvojau, kad del to nes nera irasytas is HDD, tuomet isirasiau dashboard experience imeciau i HDD zaidima, ijungiau, bet vistiek teksturas nevisada pilnai uzkrauna, o sekmadieni net buvo momentu uzstriges zaidimas, aisku neilgam, gal 1sec, bet vistiek neramu. Ar jums visiems taip buna, ar kreiptis i parduotuve, kad duotu kita, gal koks gedimas?

P.S Kaip atstatyti gamyklinius parametrus, noriu, kad butu viskas taip kaip buvo xbox is parduotuves.

Man su GTA 4 tas pats.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir man GTA IV neveikia taip kaip noreciau. Vakar bezaidziant, nemaza kruva mentu su masinom uzsoko, tai taip neblogai palagino. Irgi tik pries kelias dienas XBOX 360 elite nusipirkau. 08/06/13 gamybos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man isvis buvo uzstriges GTA 4 su visa konsole,ir praradau ~7% progreso.Mano pagamintas 08/08/12

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kadangi problema pas daugeli tai tik dar karta pasirodo kad klaida zaidime o ne konsolej

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O yra svarbu kelintu metu pagamintas xbox, ar 2007, ar 2008 galo? Gi vistiek taspats Falcon. ??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na skirtumas tik tas kad issprestos perkaitimo problemos ir beveik nera tikimybes gauti rrod.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na skirtumas tik tas kad issprestos perkaitimo problemos ir beveik nera tikimybes gauti rrod.

Tai cia skirtumas tarp Zephyr ir Falcon, ar tarp pirmuju Falcon'u ir 2008 gale gamintu Falcon yra kokiu nors skirtumu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, man tai nė karto nebuvo uzstrige GTA4, tik saints row 2 viena karta buvo uzlagine, restartinau ir pakui viskas buvo gerai. Xbox'as 2008/06 gamybos.

O siaip tai nepatariu del tokios smulkmenos kreiptis i parduotuve :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.