Amber01

Guitar Hero (2)

Rekomenduojami pranešimai

Neradau temos apie šį žaidimą tad nutariau padiskutuoti :lol: Kas nors iš jūsų turite šį žaidimą? Gal net turit orginalią gitarą? Aš pats žaidžiu piratinę versija, nors ir norėtusi orginalo... Pats žaidimas tikrai įdomus ir man asmeniškai vienas geriausiu, ar bent jau linksmiausių PS2 žaidimų, ypač su draugais :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na as nesenai atsisiunciau pazaidziau Guitar Hero 1 tai uzkabliavo jau siunciu nuhackinta versija Guitar Hero 2 su kitom dainom. Tikiuosi bus dar geresne :"D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tai kas ten daryt?? gitaros reikia?? :lol:

Galima ir be gitaros, bet su ja, manau, būtų įdomiau.

Žaidžiau su joystick'u, įtraukė mane kažkaip žaidimas. Tikrai geras.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fis`e ten kaip supratau vien pati gitara be zaidimo 171lt ane?But idomu manau visai...Veikia kazi ji su piratine versija normalei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Fis`e ten kaip supratau vien pati gitara be zaidimo 171lt ane?But idomu manau visai...Veikia kazi ji su piratine versija normalei?

Draugas nusipirkęs buvo vien gitarą, nežinau iš kur, tačiau sakė, kad veikia. BMS'e yra žaidimas kartu su gitara, apie 280Lt atrodo kainuoja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu sakes :) gitara su keturiom knopkem :) o negeriau butu gitara nusipirkt ir grot o ne zaidima zaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu sakes ;) gitara su keturiom knopkem ;) o negeriau butu gitara nusipirkt ir grot o ne zaidima zaist ;)

Nzn ar as cia ko isgeres,bet man rodo kas 5 mygtukai kazkodel ant tos gitaros.. ;):P

Redagavo Redraidas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.