IGNOLTA

Ninja Blade

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, gal kas jau zaide si geima? Kokie ispudziai? Ar verta zaisti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žaidžiau tikrai patiko, geras hack and slash žaidimas, galima lygint su ninja gaiden.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai patinka, baigiu pereiti jau. Daug bosų kovų, puikus hack n slash, daug veiksmo.

Vienintelis minusas - seivina tiktai tarp misijų, jei išjungi vidury misijos, reikia žaisti iš naujo, o misijos ilgos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm...Nemaniau kad tokie geri atsiliepimai bus... Gal reiks isirasyt :) . Bet xbox.com parasyta kad jis dar neisleistas oficialiai , tai tiesia ? Nes as xbox live naudojuosi nenoriu bano...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai labai patinka, baigiu pereiti jau. Daug bosų kovų, puikus hack n slash, daug veiksmo.

Vienintelis minusas - seivina tiktai tarp misijų, jei išjungi vidury misijos, reikia žaisti iš naujo, o misijos ilgos.

Norėčiau pakalust. :D Ar jis bent kiek panašus į DMC? Ar tie bosai labai sunkūs (nes nemėgstu bosų). Ar jis toks pat sunkus kaip NGII?

Dėkui. :D Nes šitas jau seniai vilioja mane.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmm...Nemaniau kad tokie geri atsiliepimai bus... Gal reiks isirasyt :D . Bet xbox.com parasyta kad jis dar neisleistas oficialiai , tai tiesia ? Nes as xbox live naudojuosi nenoriu bano...

Release: Apr 7, 2009 » (balandzio 7)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Release: Apr 7, 2009 » (balandzio 7)

Jo pastebejau IGN'e ... Teks man dar palaukt... Kaip cia taip greit idejo ji ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norėčiau pakalust. :D Ar jis bent kiek panašus į DMC? Ar tie bosai labai sunkūs (nes nemėgstu bosų). Ar jis toks pat sunkus kaip NGII?

Dėkui. :D Nes šitas jau seniai vilioja mane.

Panašus į DMC ir NGII tuo, kad su ninja eini ir ginklus upgrade'intis gali. Bosai tai sunkoki ir pats žaidimas nelengvas, gal šiek tiek lengvesnis nei NGII, bet nėra lengvas. Jeigu bosai nepatinka, tai nežinau, kaip čia tau šitas žaidimas, nes bosų daug ir dažnai čia yra :D

Preview: http://g4tv.com/xplay/previews/36987/X-Pla...inja-Blade.html

Redagavo OutSider

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

geimas, tai sunkus ojjj sunkus, tiek nervu jis man isgadines, net ir x'ui kliuvo, o tas sh x'as diska subraize.... vienos bedos. geimas geras , superinis, nu bet sunkumas ir ta idijotiska seivinimo sistema, kai pereini misija , tai ziauru.. ng 2 tai ir tokio sunkumo, ir vargau pamenu :nono: , ir boxui kliuvo irgi :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man tai vienas dalykas ten nepatinka , tai kad tamsios misijos o zaidas tai geras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal zino kas kaip nugalet viena bosa?

Ne į temą

toki dideli kaip ir metalini , kur is gyvaciu susirinko, kaip ir jo teva, kur ispradziu raso ,kad duot i galva reik, bet niekaip ne su nieko nepasekiu tos galvos, o ji taip nudet neina, i rankas ir i viska po valanda kapoju, nieko.
ka daryt? Redagavo OutSider
NESPOILINTI!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, kaip iveikti paskutnii bosa ?? Nuimu puse su biski givybiu bet po to nebeiseina. Kelis kartus meginau ir pasidaviau.

EDIT: Perejau ta paskutini bos. Perejau zaidima. :innocent: tam kas dar neperejo paskutinio boso:

Redagavo FeatFest

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.