xXxYeahxXx

Keletas klausimų.

Rekomenduojami pranešimai

Tai ką gi senai norėjau XBOX'o ir susiruošus pirkti iškilo keli klausimai.

1. Kuom skiriasi Premium konsolė nuo Elite konsolės.

2. Ar būtinas LCD televizorius? Ar tiktu ir paprastas ?

3. Kuom skiriasi "Čipavimas" nuo "Flešinimo"?

Tai tiek. Ačiū už atsakymus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

1.Elite juodas ir turi didesni HDD

2.Nebutinas,bet su juo geresne grafika

3.Xboxui naudojamas flashinimas,chipuot neapsimoka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką gi senai norėjau XBOX'o ir susiruošus pirkti iškilo keli klausimai.

1. Kuom skiriasi Premium konsolė nuo Elite konsolės.

2. Ar būtinas LCD televizorius? Ar tiktu ir paprastas ?

3. Kuom skiriasi "Čipavimas" nuo "Flešinimo"?

Tai tiek. Ačiū už atsakymus.

Patikslinsiu, bet is isemes viska galima buvo susirast pajieskojus:

1. Kaip sake skiriasi spalva, hdd talpa, bei komplektacija elite bisi didesne.

2. Skirias ne grafika, o rezoliucija, jei tv palaiko Full HD tada eis ant maksimalios rezoliucijos - 1080p

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Norejau paklaust patarimo... Norejau imt xbox premium uz 185 svarus, sian atejes i game.co.uk neberadau to bundle, tai jis dar bus parduotuvese ar ne? Nes man zmogus ryt ar poryt jau turetu is ten paimt.. Jei nebebutu koki varianta td patartumet imt? Elite su halo 3 ar premium su panda, lego jones, halo 3 ir papildomu pultu (abu 200 svaru) ar premium su halo 3 (170 svaru) ? Konsole flashinsiu tai man tie zaidimai kaip ir nereikalingi tik bus reikalingas antras pultelis, kokia butu kaina halo 3 lietuvoj, ar pavyktu man ji ismainyt i wireles pulta ar tarkim parduot uz tiek kad iseitu wirelesas? Hardas taip pat man didelis nlb bus reikalingas, tik tiek kad skaitant cia forume raso jog elites maziau genda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Norejau paklaust patarimo... Norejau imt xbox premium uz 185 svarus, sian atejes i game.co.uk neberadau to bundle, tai jis dar bus parduotuvese ar ne? Nes man zmogus ryt ar poryt jau turetu is ten paimt.. Jei nebebutu koki varianta td patartumet imt? Elite su halo 3 ar premium su panda, lego jones, halo 3 ir papildomu pultu (abu 200 svaru) ar premium su halo 3 (170 svaru) ? Konsole flashinsiu tai man tie zaidimai kaip ir nereikalingi tik bus reikalingas antras pultelis, kokia butu kaina halo 3 lietuvoj, ar pavyktu man ji ismainyt i wireles pulta ar tarkim parduot uz tiek kad iseitu wirelesas? Hardas taip pat man didelis nlb bus reikalingas, tik tiek kad skaitant cia forume raso jog elites maziau genda...
na jei reik su 2 pultais tai tada imk ta su 2 pultais uz 200, nes 1 pultas ~150lt o uz zaidima negausi tiek pardaves...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jei reik su 2 pultais tai tada imk ta su 2 pultais uz 200, nes 1 pultas ~150lt o uz zaidima negausi tiek pardaves...

Na pulta tai uz 100lt be problemu galiu gaut... Tai ir idomi to halo 3 verte...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pulta tai uz 100lt be problemu galiu gaut... Tai ir idomi to halo 3 verte...

HALO 3 ORIGINALUS XBOX 360 ŽAIDIMAS

Pradinė kaina: 40.00 LT

Dabartinė kaina: 40.00 LT

cia kaina internete. lietuvoje NAUJAS.

oj cia aukcionas LT bet ten gali ir ji nusipirkti tikrai nesunku tokius zaidimus, nes nedaug kas perka ten juos, sitas aukcionas jau 2 diena stovi ir niekas net nebande statyti. o stai dar viena kaina jau is web,

Bet nemanau kad kas nors mokes bent kazka panasaus uz zaidima... Lt daugiau nei puse konsoliu flashinta....

Kaina: 260,46 Lt

Gamintojas: MICROSOFT

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.