Nahalas

Xbox360 is azijos(Singapuro)

Rekomenduojami pranešimai

tingiu dabar ieskoti bet Bialystoke tai uz 900 zlotu premiuma turi net didesni prekybos centrai - gali internete pasieskoti auchan.pl real.pl mediamarkt.pl carrefour.pl euro.com.pl - kazkuriam is tu tikrai maciau

Bialystoke taip ten yra Media Markt, bet nesinori vaziuoti nuo vilniaus 300km, galvojau gal kas zino artimesne parduotuve, kur nors prie suvalku, ten dvigubai trumpesnis kelias.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kam lenkija netoli tikrai verta ;D http://www.bazarcen.pl/product_437557.html

Elite console 1.199.99 zl kai lenkijos zloto kursas siuo metu PLN 0,7303 (73ct uz 1 zlota)

1.199.99 * 0.73 = 875,27lt

Lietuva plesiku salis... ka lenkams pigiau jas gamina ? :) visiem nustatytos tos pacios kainos tik lietuviai plesikauja...

P.S http://www.delfi.lt/news/economy/energetic...php?id=20818355 :) gal kam bus idomu kaip lt viskas vyksta :))

Ne į temą

Siaip lenkijoj ka tik devalvavo zlota, todel musu akimis atrodo pigu. Praeita savaite zmones masiskai s Lietuvos i Suvalkus vaziavo apsipirkt. Uz 300lt prigrusdavavo 2,5 saldytuvo maisto. naudokites proga kol galit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Siaip lenkijoj ka tik devalvavo zlota, todel musu akimis atrodo pigu. Praeita savaite zmones masiskai s Lietuvos i Suvalkus vaziavo apsipirkt. Uz 300lt prigrusdavavo 2,5 saldytuvo maisto. naudokites proga kol galit :)
man tai iki vilniaus 300km :) o dar nuo vilniaus velniai zino kiek iki lenkijos butu :) tai man tai negalioja cia kiti tautieciai gali naudotis, ir lietuviams brangininkams deginti, tegu bankrutuoja jie, isliks tik protingiausi, kurie supranta kad dabar norint gauti kazkiek tai pelno reikia mazinti kainas o ne didinti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar kaiptik buvau lenkijoj galvojau paimsiu pora Xboxu, spekit ar ju ten buvo? apvaiksciojau 6 parduotuves : 1-Oji parduotuve : Rastas psp 3000 su Tekken, kaina 700ZL - Nereikia. 2-Oji - Rastas PS2 kaina 600Zl - Nereikia,3-Oji Rastas psp su Loco Rocco 750 ZL - nereikia, 4-Oji Nieko,5-Oji PS2 Gran Turismo edition 649Zl - Nereikia, 6-Oji - nieko.

man tai iki vilniaus 300km ;) o dar nuo vilniaus velniai zino kiek iki lenkijos butu ;) tai man tai negalioja cia kiti tautieciai gali naudotis, ir lietuviams brangininkams deginti, tegu bankrutuoja jie, isliks tik protingiausi, kurie supranta kad dabar norint gauti kazkiek tai pelno reikia mazinti kainas o ne didinti...

Reik nuo kauno vaziuot dunduk o ne nuo Vilniaus i Lenkus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Zmogus galvoja, kad Lenkija arciau Vilniaus, nes Vilnius laikomas lenku krastas ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vakar kaiptik buvau lenkijoj galvojau paimsiu pora Xboxu, spekit ar ju ten buvo? apvaiksciojau 6 parduotuves : 1-Oji parduotuve : Rastas psp 3000 su Tekken, kaina 700ZL - Nereikia. 2-Oji - Rastas PS2 kaina 600Zl - Nereikia,3-Oji Rastas psp su Loco Rocco 750 ZL - nereikia, 4-Oji Nieko,5-Oji PS2 Gran Turismo edition 649Zl - Nereikia, 6-Oji - nieko.

tu valdyk bazara vafli. pats tu dundukas aisku ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kuriam cia mieste vaiksciojai? buvai Media Markt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kol pats nepabandysi nebusi tikras

Ne į temą

Gavau atsakyma is ju paklauses ar siuncia i lt :)

\"We\'re really sorry, but unfortunately hmv.com do not sent consoles

overseas.

All items of this price and size, can only be shipped within the UK.

We would like apologise for any inconvenience this may cause.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu valdyk bazara vafli. pats tu dundukas aisku ?

Biski skaitykis su zodziais, nes tuoj ispejima gausi ir baigsis ne paciu geriausiu, pasiziurek googlemaps ar t.t jei cia netiki kad reik vaziuot nuo Kauno :D :D :D Btw, Vaflius kepa keptuveje ir jie su klaviatura nemoka rasyt kiek zinau >:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Biski skaitykis su zodziais, nes tuoj ispejima gausi ir baigsis ne paciu geriausiu, pasiziurek googlemaps ar t.t jei cia netiki kad reik vaziuot nuo Kauno :D :D :D Btw, Vaflius kepa keptuveje ir jie su klaviatura nemoka rasyt kiek zinau >:D

tau cia reikia skaitytis su tais zodziais, tau ka dundukas pagyrimas ??? tau kas nors suteike teises taip vadint zmones ??? tu gal pats dundukas ir vaflis :D tai gal as apie tuos vaflius ir sneku kur kepa kepyklose ko tu taip imi i galva vafli :D)

P.S gavau vienos parduotuves kuri kaip sako man vienas lenkas yra netoli lietuvos kur galetu buti xbox 360. eimailas apacioje galit parasyt paklausti ar turi sandelyje..

The closest (and reasonably big one) would be Suwalki ;)

and there is a store named Komputronik, address: Noniewicza 85B

you might want to send an Email before you go to ask if they have this item in stock:

suwalki.noniewicza@komputronik.pl

Redagavo Nahalas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau cia reikia skaitytis su tais zodziais, tau ka dundukas pagyrimas ??? tau kas nors suteike teises taip vadint zmones ??? tu gal pats dundukas ir vaflis :D tai gal as apie tuos vaflius ir sneku kur kepa kepyklose ko tu taip imi i galva vafli tu :D)

P.S gavau vienos parduotuves kuri kaip sako man vienas lenkas yra netoli lietuvos kur galetu buti xbox 360. eimailas apacioje galit parasyt paklausti ar turi sandelyje..

The closest (and reasonably big one) would be Suwalki :D

you might want to send an Email before you go to ask if they have this item in stock:

+ uz sita posta :D prajuokino nerealiai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tau cia reikia skaitytis su tais zodziais, tau ka dundukas pagyrimas ??? tau kas nors suteike teises taip vadint zmones ??? tu gal pats dundukas ir vaflis :D tai gal as apie tuos vaflius ir sneku kur kepa kepyklose ko tu taip imi i galva vafli :D )

The closest (and reasonably big one) would be Suwalki :D

Komputronik ten xboxai vos ne brangesni nei pas mus, Elite 1400Zl, beto reik uzsisakinet nes buvau joje, nieko nera, pasiklausiau ar turit sako reik uzsisakyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai ir tegu kas nors paraso gal ir uzsisakys, kad nereiktu klaidzioti be reikalo... emailas duotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

hmm pasiziurejau netgi latvijoje xbox 360 hmi 60gb - 800lt ir 2 metu garantija !!! o ne kaip lietuvoje metai ir viskas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lietuvoje 2 metai. bent pats GNT ar acme sandelys duoda 2 metus. pats buvau parsivezes bet issiuncaiu atgal nes buvo falconas. Esme tame kad parduotuves pacios teduoda tiek. Galiu paspoilyt biski.

BeON, elktromaketas, avitela :) duoda 1 metus pats maciau, nors is sandelio gauna su 2 metais ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.