Nex

Kaip teisingai prijungti PS2 prie monitoriaus?

Rekomenduojami pranešimai

O "KADA" tu kiši tą raktą? Pvz. aš naudoju AR MAX'ą ir perkelti save'ams man tinka betkoks flash'as. Bandžiau gal 3 net. Nebūtinai viskas turi būti iš Sony, kad jam tiktų. :wink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kada kada.. Durnas klausimas.. Betkada jį įkišus jei flash'e yra lemputė - ji užsidega. O dalykas tame ką tu nori su tuo flash'u daryt? Seivintis žaidimus naudojant vietoje Memory Card? - Neišdegs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ką naudoji, kad perkeltum? AR MAX / CodeBreaker / Game Shark?

Kartais nereikia iki galo sugrūsti USB Flash'o į PS2 skylę. Palik iki galo neįkišęs milimetrą ar mažiau. Man būtent tada ir nuskaito flash'ą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

esu mates paprasciausia senuka CRT monitoriu, kazkokiu auksarankiu "pataisyta" i nugara ikaltas SCART lizdas ir PS1 pajungtas rode daug saunesni vaizda nei per TV, mat monitoriu rezoliucija aukstesne. reikes aplekt mestrus, gal kas nors man sukryzmins koki sony monitoriu su PS2...

O jungti per Video plokste nematau tikslo, tik elektros sanaudos bereikalingos ir ausintuvu keliamas triuksmas...

cia tik mano nuomone 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias

Uzsisakiau LCD monika, su s-video iejimu, tai jau daba bandysim, kaip atrodys PS2 per ji, siandien arba ryt turetu atvezt, tikiuos nenusivlsiu :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias

Na, siaip lost galima, bet visgi turiu pripazint, kad per gera telika graziau... Matyt daiktas telikui skirtas, telikui geriausiai ir tinka, ant LCD siek tiek "siurkstoka" grafika. Ant PC vaizdelis super. matyt reikalas rezoliucijose.

zodziu vertinciau ta varianta gal kokiais 6.5 balais is 10, lyginant su geru ploksciu daugiaherciu TV.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kita vertus, inesus korekcijas, nuemus sharpness'a vaizdas visai nieko. Tik neina NTSC grajai :( nu bet ju pas mane gal koks ketvirtadalis, tai galima gyvent.

keliu ivertinima iki kokiu 7.7 balu. TV vertinciau 9.0 tai ne taip jau stipriai skiriasi. :? turint omeny, kad dar galima ziuret ir TV programas per ji, demesio vertas.

modelis Hyundai L17T

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kita vertus, inesus korekcijas, nuemus sharpness'a vaizdas visai nieko. Tik neina NTSC grajai :( nu bet ju pas mane gal koks ketvirtadalis, tai galima gyvent.

keliu ivertinima iki kokiu 7.7 balu. TV vertinciau 9.0 tai ne taip jau stipriai skiriasi. :? turint omeny, kad dar galima ziuret ir TV programas per ji, demesio vertas.

modelis Hyundai L17T

Jeigu NTSC zaidimai neveikia tai tas TV LCD nieko vertas :!:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O siaip idomu, ka daryt del to NTSC, kad butu ok, gal koki chipa naujesni isidet? siaip galima tuos grajus konvertuot i PAL bet taip tingis dikskus kepaliot is naujo :evil:

gal pacia konsole galima kaip nors pamodifikuot? Ten pas mane sena konsole ir chipas matyt vienas seniausiu, siaip patenkintas viska ok skaito, bet va tas NTSC...

Jei kas nors ka zinot, tai infa butu labai welcome :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jep inpeace, butent pats atsakei į savo klausimą (kad ir daugiau žmonių taip sugebėtų :() jei konsolė sena = senas čipas viduje mano pats pirmasis storas PS2 irgi ant lievo televizoriaus (Telefunken kažkoks trantas) leido NTSC grajus nespalvotai. O PAL gerai ejo su spalvom.

Sprendimai būtų tokie:

1) Konvertuoti žaidimus į PAL.

2) Atsinaujinti čipą.

3) ŽAISTI ANT GERO, multisisteminio TV. Nes namuose turiu gera tvarkingą, didelį LG televizorių ir ant jo man visi žaidimai ėjo spalvotai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip del ps2 pajungimo prie monitoriaus tai ps2 turi laida su vga jungtim,ji gauni atrodo pirkdamas linuxa su hdd,o dar yra vga agapteris,i ji jungi viska per scartus ar tulpes ,o prie jo pasijungia monitorius,yra pirkt,bet nera pigus dalykas,siaip ps2 pajungtas prie HDTV atrodo prasciau nei per paprasta telika,nes tam nera skirtas,todel yra isleistas HDTV playeris ps2,su juo gali ps2 zaidimus zaist HD rezoliucija iki pat 1080p pasidaryt,cia butent HDTV turetojams

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.