Amber01

"Turginės" X360 konsolės

Rekomenduojami pranešimai

Em... Tope ir BMSE taip pat apie ~1200lt... Dėvėtas - galbūt. O flashinimas atskirai ~100lt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

imkit tik is pardziu ir stenkites garantijos nepazeist... xbox360 turbut viena shudiniausiai surinktu konsoliu ever, o ir kainuoja ne centus, taip kad... garantija ftw

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

imkit tik is pardziu ir stenkites garantijos nepazeist... xbox360 turbut viena shudiniausiai surinktu konsoliu ever, o ir kainuoja ne centus, taip kad... garantija ftw

O jei aš nuflashinsiu, galėsiu pasinaudoti garantija ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O jei aš nuflashinsiu, galėsiu pasinaudoti garantija ?

jeigu moki nuimti microsoft garantini lipduka ir vel priklijuot tj tik atstatai firmware ir nesi i garantini ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as i garantija spjoviau ta pacia diena kai tik pasiemiau sviezuteli boxa,dar man nera teke, kiek turiu namie aparaturos, kazka vezti i garantini,na boxas veikia labai gerai ir patikimai,jei nebuciau skaites tu gandu tai net negalvociau kad tokias bedas jis gali tureti,tiesiog reikia priziureti ir vertinti daiktus kuriuos isigiji sau ir veiks gerai

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet,kaip jau viena kart scalmanas yra sakes,kad xboxa perki zaisti,o ne saugoti garantinio,kaip kokios cielkos :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As pirksiu xbox 360 Elite 100 lt pigesnis nei parduotuveje , jei neflashintas 1400 lt , kai gausiu pasakysiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.