slaunas

Vaizdo plokste

Rekomenduojami pranešimai

Noreciau nusipirkti vaizdo plokste norejau paklaust kiek kainuotu ir kur geriausia ja butu pirkti aciu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Noreciau nusipirkti vaizdo plokste norejau paklaust kiek kainuotu ir kur geriausia ja butu pirkti aciu

parasyk pagr kompo duomenis pirma,tada tau patars,siaip jei kompas nenaujas tai gali but net neverta pirkti,ir parasyk ka nori zaisti ,gal norai nesutampa su galimybem :innocent:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka zn 200lt sumokeciau

o tai kokia stovi dabar pas tave vaizdo plokste kad tu ja nori keist? ir parasyk ko tu nori is to gaut? ta prasme ka nori lost kad neuztenka dabartines?

200lt? tu cia rimtai? :innocent: nezinau ka galima zaisti isvis su vaizduske uz 200 lt

o siaip tai kuo brangesne imsi tuo bus geriau,taip kad cia patart sunku,jei nori is zaidimo gaut max,tai cia ta suma savo biski daugink is n kartu dar :mellow:

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau geresnes vaizduskes eina nuo kokiu 550lt ir jau tikrai bus galima zaist ant beveik ant full grafikos

Bet jei paaukotum kokia PVZ ~1000lt Tai galetum du metus bevargo grajint visus naujausius grajius ,tik gal reiktu dasidet ramu kokia 2 gb ,kad butu 4gb ,nu sulaiku reiktu ir proca keist

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagal procesoriu ir ramus kompiuteris nera senas ir turetu jame nebloga vaizdo plokste but, o jei rastum kur nors uz 200lt, tai isidetum dar blogesne :innocent: .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kompas tai neseniai pirktas bet problema kad pas mane geforce6100tj ziaurej levas man bent 8 jau uztektu geforce kiek jis mazdaug kainuoja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kompas tai neseniai pirktas bet problema kad pas mane geforce6100tj ziaurej levas man bent 8 jau uztektu geforce kiek jis mazdaug kainuoja?

8 yra gf serija.Tu gali nusipirkt kad ir koki 8300 bet kas is to?Tu vistiek nieko nepaleisi.Pas tave bent jau PCE?Ar AGP?Ar isvis nezinai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Krc pas mane parasyta taip Geforce6100/nForce o kaip suzinoti koks ar ten PCE ar AGP

Va radau pas mane geforce6100 SE

NVIDIA GEFORCE 9500 GT Kaip manote tokia gera yra vaizdo plokste?

NVIDIA GEFORCE 9500 GT Kaip manote ar gera yra tokia vaizdo plokste

sry uz duoble post

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia bus AGP kaip speju,GeForce i AGP tu geriausiu atveju idesi 7600GT.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tj kaip manai negaleciau as isidet geforce9500 mano kompas nepaveztu?

Radau pas mane PCI express dedasi tai kaip manote ar galeciau isideti geforce 9500GT?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei palaiko PCI express tai gali det belekokia vaizduske ,nes visos palaiko naujos vaizduskes PCI

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.