Oliverisss

Race Pro

Rekomenduojami pranešimai

Išbandžiau, na ir iš tikro nelikau labai nustebintas. Paprastas lenktynių žaidimas. Kūrėjai bandė padaryti simuliatorių, bet jiems tikrai nepavyko. Šiaip "Carrer" režyme yra nemažai klasių nuo paprasčiausios "Mini" iki galingiausių GT klasių. Valdymas gana paprastas, su vairu gal būtų kitaip. Vertinimas: 6/10

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man tai toks silpnokas pasirodė iš video. Net pavadinimas nenuteikia rimtoms lenktynėms ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

zaide kas nors live? zaidziau tai tik viena kart pavyko normaliai palenktiniaut,kitus visus kartus ismeta kazkodel tai,ar dar kam pavyko palost live ar irgi nepajumgia normaliai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai sis zaidimas smagus :innocent: O del live tai ir man kazkoks grybas ten, arba pakimba, arba prisijungi pasibaigus race, arba imeta i race kai kiti jau jas baigineja nu vnz...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi gal jau kas isbandete? kokie atsiliepimai?

Sw, na teko ishbandyt, likau nusivyles, liginant su Grid, toli grazu nuo rimto geimo ir toli grazu nuo realybes, toks daugiau arcade, valdymas pusetinas, grafika kazkaip irgi nezavi, vienu zodziu tik liko sugadintas DVD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebestumk gal,geras, tikru lenktiniu zaidimas,netaip kad stumimas,uz grid tikrai geresnis,jei nori tu lenktiniu rimtesniu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nebestumk gal,geras, tikru lenktiniu zaidimas,netaip kad stumimas,uz grid tikrai geresnis,jei nori tu lenktiniu rimtesniu

Na ir kodel manai.kad uz grid geresnis?

Paziurejus ivertinimus ir youtubej gameplay video iskarto matosi ,kad totalus slamtas :) geriau jau nfs ps :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ir kodel manai.kad uz grid geresnis?

Paziurejus ivertinimus ir youtubej gameplay video iskarto matosi ,kad totalus slamtas :) geriau jau nfs ps :)

Tu bent zaidei ji? Jei ne tai patylek geriau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kazko jame truksta,bet siaip idomu pavazinet.

Ne į temą

Kolkas nei vienas lenktyniu zaidimas nepralenke seno gero toca race driver ant ps1 su geru soundtrack'u :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.