narkata

Transformers 2: Revenge of the Fallen

Rekomenduojami pranešimai

Transformers 2: Revenge of the Fallen | Transformeriai: nugalėtųjų kerštas

Nuotrauka

Transformeriai sugrįžta antrajam mūšiui

Po dvejų metų pertraukos pačioje birželio pabaigoje pasaulio kino sales vėl užkariaus Transformeriai. Veiksmo filmų meistras Maiklas Bėjus 2007-ųjų istorijos tęsiniui subūrė praktiškai tą pačią komandą – pradedant aktoriais, baigiant techniniu personalu.

Naujajame filme pagrindiniam herojui Semui Vitvikiui (aktorius Shia LaBeoufas) atskleidžiama Transformerių atsiradimo paslaptis. Deseptikonai negali leisti, kad ši paslaptis išaiškėtų. Be to, juos graužia pagieža ir pyktis dėl neseno pralaimėjimo Autobotams. Ryžto Deseptikonams netrūksta, tad netrukus priimamas sprendimas vykti į Žemę ir pagrobti vaikiną.

Autobotų vadas Optimus Praimas, jau pirmame filme susidraugavęs su Semu, ir šįkart negali likti nuošalyje ir abejingai stebėti nusikaltimą. Jis sušaukia savo armiją ir ima ruoštis žūtbūtiniam mūšiui.

Pirmajame filme kovoję dėl Žemės ir Žemėje, šįkart Transformeriai kausis dėl Visatos likimo.

Rež. Michaelas Bay‘us („Transformeriai“, „Armagedonas“, „Pašėlę vyrukai“, „Pašėlę vyrukai 2“, „Perl Harboras“, „Sala“,).

Transformers: Revenge of the Fallen

Fantastinis nuotykių filmas

Premjera: 26.06.2009

Filmo svetainė

IMDB

Trailer HD (Official)

pasirinkyt tik watch in HD

Manau bus neblogas kaip ir pirmas o gal net geresnis

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jo zaidas tai tikrai lempa buvo ,spider man ir Hulk kopija tokia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Hmmm. Gal ir bus vertas jeigu jie supras savo klaidas, kuriuos padarė pirmame filme.

Laukiame.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmas buvo nerealus galetu ir pabaiga nenuspejama padaryt. Nes pirmo pabaiga tai nuo pat pradzios buvo aiski. Efektai atrodo isties yspudingi, kaip ir pirmo buvo.

Ne į temą

Reiks gal dar parsisiust arba isinuomuot.
Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pirma dalis bent jau man tai buvo NEREALI, vien dėl super gražių vaizdo efektų, kokių nėra nė viename filme ir vieno iš mėgstamiausių aktorių Shia LaBeouf. Labai laukiu 2 dalies, nudžiugau pamatęs, kad bus tie patys aktoriai, dar labiau, kad vaidins ta pati sexy panelė :thumbsup4::):thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na pirma dalis bent jau man tai buvo NEREALI, vien dėl super gražių vaizdo efektų, kokių nėra nė viename filme ir vieno iš mėgstamiausių aktorių Shia LaBeouf. Labai laukiu 2 dalies, nudžiugau pamatęs, kad bus tie patys aktoriai, dar labiau, kad vaidins ta pati sexy panelė :thumbsup4::thumbsup4::)

Shia tai nerialus aktorius man, visi filmai su juo man geri. Gerai vaidina, savo baijeriu i scripta primeta ir limpa visiem :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dievinu šias serijas, šio filmo jau beveik metus laukiu. Shia tikrai puikus aktorius, mano mėgstamiausias, turi vaikis talentą, matau, dabar daug režisierių nori filmą su juo pastatyt :thumbsup4: Na o dėl T:ROTF, tai galiu paskayt, kad Maiklas niekuomet nesušika savo filmų ir tai, ką jis daro, yra profesionalu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal jau kas matet?

Ne į temą

Yra Torrent.lt it Linkomanijoj RU CAMRIP'as nuo vakar.As nesisiunciau nes nesuprantu rusiskai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buwau nukeliaves sestadieni paziuret si filma , tj ...... Movie Of The Year , super filmas , palyginus su pirmuoju tj sitame buwo labai jau daug juokeliu ir panasiu prikolu ( gal netgi biski perdaug) , o siaip tj tikrai nerealus , butinai paziurekit . Daugiau nieko nenoriu sakyt nes dar ka nors nuspoilinsiu.

Ne i tema bet megan fox krutine neblogaj padidejo :) ( tj jau vien del to reiktu sita filma paziuret :) )

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.