narkata

Transformers 2: Revenge of the Fallen

Rekomenduojami pranešimai

Ne i tema bet megan fox krutine neblogaj padidejo :) ( tj jau vien del to reiktu sita filma paziuret :) )

Manau, kad del to:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Nlb pagawau del ko cia , bet tiek to....
Ne į temą

Kurejai stengiasi padaryti Megan Fox kuo sexualesne su kompiuteriniu tecghnologiju pagalba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Kurejai stengiasi padaryti Megan Fox kuo sexualesne su kompiuteriniu tecghnologiju pagalba.
Ne į temą

nu as ta pagawau , bet jos krutine ne tik per transformerius padidejo :) , tj cia tikriausei hirurgu darbas :) , nu bet nieko nezinosi gal patysi padidejo ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as jau paziurejau Transformer'ius ir galiu pasakyt, kad gavos visai neprastas filmas:daug veiksmo,puikus specealiaji efektai, nemazai humoro.Kaip supratau reikia tiketis trecios dalies(?).

Nesupratau vieno dalyko:kas tas Megatron'o draugas?

UPDATE:Issiaiskinau, kad ten ne Megatron'o draugas o Fallen

Redagavo BABUANAS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmas išties įspūdingas. Daug humoro, geri spec. efektai garantuoja jam vasaros hito vardą :unsure:

Ne į temą

Iš tiesų aš esu Transformerių filmo fanas (ne animacinio filmo), tad tikėjausi labai daug iš šio tęsinio. Taip, bus trečioji dalis, Maiklas tai jau patvirtino. 2012 metų liepos pirmąją bus pasaulinė premjera.

The Fallen yra ne Megatrono draugas, o jo šeimininkas, master'is. Starscream'as Megatrono pavaldinys, čia jei kam neaišku dar:)

Be to, kas apie Megan - ji buvo šiek tiek "pamodifikuota" spec. efektais, pvz.: padidintos lūpos. Visa tai buvo daroma norint suteikti jai kuo daugiau seksualumo, nes filme jos pagrindinė rolė iš esmės buvo "būti kuo seksualesnei. Ir jai tai išties pavyko padaryti :(

Labai gera pramoga.

Redagavo MantasST

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nusivyliau sieka tiek sia dalim, per daug man ten jumoro privelta ir vaikisku scenu. sita dalis daugiau vaikam skirta, atsirado daunisku robotu kurie svaigsta pastoviai ir siaip gan daznai buvo girdimos cheezy lines.

buvo siek tiek istemptas, atsibodo net sedet kino teatre.

siaip smagu ziuret buvo, bet man pirma dalis daug geresne buvo, rimtesne ji gavos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dėl ištemptumo tai sutinku, kažkur apie 40 minučių yra scenos kurių mums visiškai nereikia, jų daugiausia antroje filmo pusėje. Skidz ir Mudflap du komiški herojai, tačiau kai kurios scenos buvo tikrai per daug vaikiškos, aš jų atsisakyčiau ir į filmą nedėčiau. Gal jų tiek daug dėl to, kad filmas yra skirtas pagrinde Transformerių fanams. Kadangi animacinio filmo aš nemėgstu, tai galiu pasakyt, kad iš šios dalies tikėjaus šiek tiek daugiau. Daugiau 'tamsumo'. Buvo rimtų scenų, tačiau jas užgožia vaikiški robotai ir jų kalba. Manyčiau filmas būtų daug šaunesnis be Skidz'o, Mudflap'o ir Kitchenbot'ų. Arba bent jau reikėjo tuos personažus kitaip pateikt. Na bet dėl dvynių ir taip aišku, jie yra Bėjaus mėgstamiausi robotai, todėl jis dėl jų pasistengė. Ir persistengė.

Na bet viską apibendrinus, galiu pasakyt, kad filmas išties vertas žiūrėjimo, tiesiog ignoravau tas kvailas dvynių scenas (ir pan.) ir gėrėjausi šiuo filmu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.