qwer

Xbox360 Arcade

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, prasau padeti man apsispresti ar pirkti man xbox360 arcade konsole. Ji neturi hdd, tai zaidimai visi eis is disku (piratiniu), tai galvoju dvd rom'as veiks visu pajegumu, ar tai kad kiekviena diena dvd rom'as veiks visu pajegumu man negres greitesnis perkaitimas? O gal geriau palaukti kokius 3men. kol sutaupysiu premium konsolei? Taigi prasau xbox360 arcade i ne tik ,turetojai, pasakykit man ar apsimoka imti xbox360 arcade? Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Galiu atsakyti iš savo patirties ka reiškia dvd romo naudojimas kiaura diena. senaiu ziuredavau labai daug filmu sitaip. nei geru metu dvd įrenginys neištvėrė, lazeris gerokai pasilpo. IMO pasitaupyk kelis litus ir irmk pro ar elita :X CIA IMO.

PS: Tokie kaip idTech5 tipo žaidimai kaip doom4 ar Rage anot karmako be HDD nei iš vietos, bo dvd romas nestreamina tiek duomenu greaitai...

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal dar kas kokiu nuomoniu turit?

na kokiu tu nuomoniu nori? jei esi nekantrus, nori nusiprkt ir zaist kuo greiciau tai Arcade puikus pasirnkimas. Jei galvoji kad gali palaukt ir susitaupyt ant premium (jei turesi kantrybes) tai taip ir daryk. Premiumas tikrai gerasnis variantas, nes turi ausines ir HDD.

Bet nusipirkes Arcade galesi pataupyt ir nusipirkt ta HDD is kokio zmogaus, ausines irgi daug nekainuos (jos tikrai reikalingos zaidziant LIVE, negaleciau be ju). Be to Arcada tu gausi Jasper, cia keli forumieciai pardavineja. Premium kolkas yra Falcon, bet UK jau atsirado ir Jasper.

Ar padejau nors kiek? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kokiu tu nuomoniu nori? jei esi nekantrus, nori nusiprkt ir zaist kuo greiciau tai Arcade puikus pasirnkimas. Jei galvoji kad gali palaukt ir susitaupyt ant premium (jei turesi kantrybes) tai taip ir daryk. Premiumas tikrai gerasnis variantas, nes turi ausines ir HDD.

Bet nusipirkes Arcade galesi pataupyt ir nusipirkt ta HDD is kokio zmogaus, ausines irgi daug nekainuos (jos tikrai reikalingos zaidziant LIVE, negaleciau be ju). Be to Arcada tu gausi Jasper, cia keli forumieciai pardavineja. Premium kolkas yra Falcon, bet UK jau atsirado ir Jasper.

Ar padejau nors kiek? ;)

Man atrodo tu ji subalamutinai visai ;) ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as kokiame Bms Megapolyje rasciau Arcade su jasper? Ausines nera taip svarbu kaip HDD, nes be HDD zaidimai eis is DVD romo, kurio naudojimas istisas dienas mano manymu gali itakoti xbox'o greitesni "susidevejima". Ar tai tik mano ismislas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as kokiame Bms Megapolyje rasciau Arcade su jasper? Ausines nera taip svarbu kaip HDD, nes be HDD zaidimai eis is DVD romo, kurio naudojimas istisas dienas mano manymu gali itakoti xbox'o greitesni "susidevejima". Ar tai tik mano ismislas?

Ne tai nera tavo ismislas. visos dalys kurios juda yra veikiamos trinties, todel devisi. plius lazeris silpsta ant dvd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as gi rasiau kad veliau susitaupysi ir nusipirksi ta hdd, pazaides pusmeti nieks ten nesuges tau. O rasymas i hdd tai ir ten nieko stebuklingo, vietiek as leidziu is DVDromo ir nieks ten negenda.

va du pardavejai is forumo kurie Jasperius parduoda:

http://www.playmanija.net/forumas/Visu-kon...nos-t10988.html

http://www.playmanija.net/forumas/Xbox-360...ium-t10841.html

Redagavo ViPeRkillz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.