Shliuzas

Mass Effect 2

Rekomenduojami pranešimai

Na aš pradėjau žaisti, žaidžiu po truputi, ant pačio sunkiausio lygio. Tad truksiu manau labai ilgai. Bet klausmias toks, man pačią komandą kažkaip valdyti reikia, kad ji nemirtų, ar nurodyti, vietas kur jiems eiti, nes manęs tik vieną kartą prašė, prie tokių didelių durų, kad vieną nurodyti į vieną vietą kitą į kitą. Bet daugiau kaip ir jų nereguliuoju, jie bėga kur sau nori ir daro ką nori, galima sakyti, na kažkiek aišku paskui mane. Bet kulkų daugiau sugaudo į save negu aš. :huh: Nes nesinorėtų, kad ta komanda iš mirtų. Kai tik pradėjau žaisti, padariau kad pointus, gautus už lvl sudėtų automatiškai, tai jau apie tai neklausiu, nes viską turėtų daryti taisiklingai automatinė sistema.

na tai gerai kad jie sugaudo tas kulkas,nes po to juos pakelt gali o pats jei mirsti tai game over. o komandos narius prarast gali tik zaidimo pabaigoj.

to res5ect: kuri tu ten reaperi nori pribaiginet? :) jau nusiziurejai koki ? nes siaip juos ivardina zaidime daugiskaitoje o tu ten sakai kad viena kazkoki pribaigt nori :)

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

to res5ect: kuri tu ten reaperi nori pribaiginet? :) jau nusiziurejai koki ? nes siaip juos ivardina zaidime daugiskaitoje o tu ten sakai kad viena kazkoki pribaigt nori :huh:

Ne į temą

Apie ta su usais kur daug geria car windows cleaneri :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ieškojau kaip ME2 1DVD įsirašyti į HDD XBOX. Niekaip neradau, senai tai dariau, gal galit padėti? O gal neišeina?

iXtreme LT pas mane. Live nebanintas. Net jokio užrašo nerandu Save to HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BioWare has sent word that gamers taking a break from hitting on Miranda will be able to get the new Cerberus Assault Armor and M-22a Eviscerator Shotgun DLC for free through the Cerberus network within Mass Effect 2. The content should be available for all fans, both on PC and Xbox 360, at 12:00pm Mountain Standard Time. Here’s a description:

Cerberus Assault Armor

Cerberus assault armor is designed for shock troops, turn the tide of battle against creatures or forces that would decimate normal soldiers.

Increases heavy weapon ammo capacity by +10%

Increases shields by +10%

Increases health by +10%

M-22a Eviscerator Shotgun

The M-22a Eviscerator Shotgun is a longer-range shotgun with armor-piercing loads. This design also violates several intergalactic weapons treaties, so the M-22a is not distributed to militaries.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiusiu ta dlc per originalu xboxa, tada susikelsiu i MU ir persikesiu i flashinta xboxa, turetu suveikti :throw:

zekit dar klausimas man iskilo del tu upgrade zaidime, as dar tiktais Omegoj db ir ten shopuose galiu juos nusipirkt, man idomu ar juos reikia pirk ar galima rasti vygdant misijas (pvz fallout'te as viska rasdavau, nereikejo pas tradereius pirkinet nieko) man idomu kaip sitam zaidime yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

atsisiusiu ta dlc per originalu xboxa, tada susikelsiu i MU ir persikesiu i flashinta xboxa, turetu suveikti :throw:

zekit dar klausimas man iskilo del tu upgrade zaidime, as dar tiktais Omegoj db ir ten shopuose galiu juos nusipirkt, man idomu ar juos reikia pirk ar galima rasti vygdant misijas (pvz fallout'te as viska rasdavau, nereikejo pas tradereius pirkinet nieko) man idomu kaip sitam zaidime yra.

Eina rast, bet ne viską. :]] O norint upgreidint turėsi planetas eksplorint kad gaut iridium, element zero ir kt. elementus. Užpi*ančiai užpi*a. ;]]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eina rast, bet ne viską. :]] O norint upgreidint turėsi planetas eksplorint kad gaut iridium, element zero ir kt. elementus. Užpi*ančiai užpi*a. ;]]

jo jau pastebeujau... pradzioj taip idomiai pasirode tas planetas explorint, bet blyn, kad ju belekiek ir norint gerai isjiesko,t reik po 30 probu i kiekviena sushaudyt :throw: , daug reikalu.

dar del tu pikrkinejimu, tai jei as nusiperku kazka, o po to veliau zaidime randu a pati, ar taip imanoma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jau pastebeujau... pradzioj taip idomiai pasirode tas planetas explorint, bet blyn, kad ju belekiek ir norint gerai isjiesko,t reik po 30 probu i kiekviena sushaudyt :) , daug reikalu.

dar del tu pikrkinejimu, tai jei as nusiperku kazka, o po to veliau zaidime randu a pati, ar taip imanoma?

neverta labai spaust-taupyt tuos pinigus,nes jei vygdai ir salutinius kvestus tai tikrai netruksta tu pinigu. kai kur galima susibazarint ir tau padarys nuolaida dar :) seip del planetu explorinimo tai is mirandos galima nusipirkt upgreida ir viskas vyks kiek greiciau truputi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neverta labai spaust-taupyt tuos pinigus,nes jei vygdai ir salutinius kvestus tai tikrai netruksta tu pinigu. kai kur galima susibazarint ir tau padarys nuolaida dar :nunchuks: seip del planetu explorinimo tai is mirandos galima nusipirkt upgreida ir viskas vyks kiek greiciau truputi.

Vykdau viską kas yra Journal, tai čia ir šalutines skaitosi vykdau?

P.s. O kaip tiksliau ten tą kažką nusipirkti iš mirandos? Nes pas ją ofise buvau, tai nebuvo kažko, kad įmanoma būtų pirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

maybe spoiler :nunchuks:

Ne į temą

Vykdau viską kas yra Journal, tai čia ir šalutines skaitosi vykdau?

P.s. O kaip tiksliau ten tą kažką nusipirkti iš mirandos? Nes pas ją ofise buvau, tai nebuvo kažko, kad įmanoma būtų pirkti.

na turi but kazkiek progreso kad galetum ta upgreida is Mirandos pirkt.atsiranda dialogo kaireje '' [upgrade] '' arba gal neturi pakankamai mineralu tu,nes 50k platinos kainuoja lyg ir...

o del side kvestu tai kad visus juos susirankiot turi daug tyrinet visas vietoves,nes is lempos jie pas tave zurnale neatsiras.

dar paskaites achievement'us kiek supratau galima kvestu gaut skanuojant planetas,kazka aptinki gal ir nusileidi tada.tiksliai nz bet pagal achie... taip supratau. seip as negavau asmeniskai nes uzknisa tas skanavimas.

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

1achv - kai iš vienos orbitos apskenuoji gal kokias 5 planetas, galiam tik užeit ;D

2achv - kai iš vienos paskenuotos planetos, ivykdai šalutinę misiją, ten rastą.

3achv - kai 5-iose planetose randi tas misijas ir įvykdai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas padet, uzstrigau vienoje vietoje. Ivykdziau misija kur reikejo isgelbeti toki padara, apsirengusi melyna apranga, kur saude ir optikos. Po tos misijos nebegaliu prisijungti laive prie to galaktikos zemelapio. Kaska ten sako. Gal galit pasakyti ka ten mazdaug daryti ?

Redagavo rtomazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal galit kas padet, uzstrigau vienoje vietoje. Ivykdziau misija kur reikejo isgelbeti toki padara, apsirengusi melyna apranga, kur saude ir optikos. Po tos misijos nebegaliu prisijungti laive prie to galaktikos zemelapio. Kaska ten sako. Gal galit pasakyti ka ten mazdaug daryti ?

Spėju nueiti pasikalbėti su Illusive man, kuris yra EDI kambary, ten antram aukšte kur ir galaktikos žemėlapis :wacko:

Redagavo narkase

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prie galaktikos zemelapio stovi visa laika mergicka, ji vis pranesa naujienas ar gavai zinuciu nauju ir kada illusive man nori pakalbet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.