Shliuzas

Mass Effect 2

Rekomenduojami pranešimai

Gal galit biški apšviest:

Ten, kai dar pirmam cd išoka misija padėt Jacobui ir nuskrist i Aeiną, o po to išmeta, kad reik antro cd, tai man neleidžia į tą Aeiną įeit, nei iš pirmo nei iš antro cd, galima tik scanuot, any ideas?

Ar taip ir turi būt? ;D

Visų pirma naudok spoiler tag'us.

Toj planetoj kai skenuoji ant skenerio yra balta juosta, pagal ją turėtum susiorentuot kur šaut probe ir nusileist (gal šaut nereikia, nebepamenu), bet esmė tokia, kad pagal tą liniją baltą ir jos kryptį 'sugausi' baltą tašką ir atsiras tarp pasirinkimu 'A land' (knopkė A (žalia, kur yra ir kiti (launch porobe, info)) ir nusileisi.

Sekmės! ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal galit biški apšviest:

Ten, kai dar pirmam cd išoka misija padėt Jacobui ir nuskrist i Aeiną, o po to išmeta, kad reik antro cd, tai man neleidžia į tą Aeiną įeit, nei iš pirmo nei iš antro cd, galima tik scanuot, any ideas?

Ar taip ir turi būt? ;D

As dabar ir toj pacioj vietoj , nuskanavau ta planeta , ten kur pakyla tos diagramos, pazymejau tas vietas ir tada jau leido nusileisti i planeta ir padet Jacobui vygdit misija. ( Tose vietose kur reike pazymet pradeda vibruot joystikas)

Ne į temą

Uz ideja minusa gavau =}}}}}}}}}}}}} turbut nepadeja
Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Norejau paklausti kaip reikia nuhakinti ta kisenini kompa, kur bega kaskokios raides. Cia kur zaidimo pradzioj. Niekaip neikertu ka ten daryti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tam kompe matosi daug "paternu" ir vienas virsuj. tu turi ant smugio raskti toki pati ir sapusti ant jo A buttona. tada ieskai vel kito ir taip 3 kartus :] fios. Tik neuztaikyk ant raudonu kriuziu perbraukto. :D

Redagavo ViPeRkillz
[/spoiler] tag added

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau , nesuprantu as sio zaidimo. Siaip pasaudyti tai ziauriai idomus, bet po to laiko kaip gavau laiva, tai nebezinau ka daryti, lakstau po omega, kalbu su visais, spaudalioju belekokius pasirinkimus nes angliskai praktiskai nieko nesuprantu. Ir taip lakstau ~2 h be jokio veiksmo. Gal kas paaiskins koks zaidimo tikslas, ka reikia daryti,ar turi didele ytaka variantu pasirinkimai. Gal kas uzves mane tinkama linkme o paskui pats pradesiu suprasti..

Redagavo rtomazas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nezinau , nesuprantu as sio zaidimo. Siaip pasaudyti tai ziauriai idomus, bet po to laiko kaip gavau laiva, tai nebezinau ka daryti, lakstau po omega, kalbu su visais, spaudalioju belekokius pasirinkimus nes angliskai praktiskai nieko nesuprantu. Ir taip lakstau ~2 h be jokio veiksmo. Gal kas paaiskins koks zaidimo tikslas, ka reikia daryti,ar turi didele ytaka variantu pasirinkimai. Gal kas uzves mane tinkama linkme o paskui pats pradesiu suprasti..

Tas zaidimas ir yra. Kalbi kalbi, susirenki reikiama info, gauni misija ir pasol draskytis. Be anglu kalbos nelabai ka ir nuveiksi cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai daryti belekokius pasirinkimus ar galima? Ir isvis po laivo gavimo ka man reiktu pradeti daryti, kad dasikasti iki pasisaudymu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Varyk lauk is citadeles. ner ka ten daryt. Kai ieisi i mapa matysi. recruit krogan, recruit assasin. tai i tas planetas ir skrisk. o dialogus is esmes gali visokius imt. :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na sitam zaidimui siek tiek anglu kalbos reikia zinoti , nes kaikur tikrai reikia suprasti norit nuspresti ar nori padeti zaidimo veikejui ar ne . Jei nlb supranti angliskai tai tuomet kaip ir sake sugrisk i savo laiva ir ten kai renkiesi kur skristi prie planetu visadat buna uzrasytos uzduotis pvz recruit krogan, recruit assasin HELP JACK ar FINDE .... ten ir skrisk o pacioj planetoj kai jau nuskrisi spausk START migtuka ten bus misiju zurnalas ir tame journal bus nedideles uzuominos ka daryti . ir kaipsakant visad pasirink YES I HELP YOU ar LETS GO panasiai ir turetum kainors pereit. Seip tikrai lb geras zaidimas nusistaciau sunku lygi tai musiai tikrai inirtingi :D Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dekui uz atsakymus. Bandysiu zaist. Siaip as buvau nusistates pries tokius kosminius zaidimus, nelabai patinka tokia fantastika, bet prisiverciau pabandyt si zaidima, tai ziauriai suzavejo ir uzkabino. Tikrai geras zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia dar nieko to kalbėjimo, va pirmam tai buvo... :D manau, kad įmanoma belekaip spaudant pereiti šitą geimą. ;P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai čia dar nieko to kalbėjimo, va pirmam tai buvo... :D manau, kad įmanoma belekaip spaudant pereiti šitą geimą. ;P

Tai, aisku galima beleka spaudant pereit zaidima pavirsutiniskai kad tik pasisaudit ir tiek bet jei nori isijaust ir suprast kas vyksta, delko kovoji kodel tas veikejas nori nuvykti ten ir ten nuveikti kazka ar surink pilnai komanda, upgreidint juos sukelt pagarba ir pasitikejima taipat uzapgreidint ginklus ,laiva tai turi kalbetis su visais ar jie neturi pasiulimu ir panasiai . Redagavo res5ect

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ka as ir pabaigiau si zaidima trukau 22h , tikrai vertas demesio zaidimas , nesitikejau kad sis zaidimas taip patiks. Gale likau tik su Miranda (kuria gale isitempiau i lova , nors lb lauzes =] ) ir Jokeriu. Zaidimo grafikai tikrai nebloga aisku kaikur truko detalumo ir siektiek nuvyle komandos intelektas bes is esmes tai viskas buvo ok . Na ka lauksiu 3 dalies su geresne grafika, detalumu, naujom misijom gersniu intelektu ir aisku pribaigsim ta Reapersa :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na aš pradėjau žaisti, žaidžiu po truputi, ant pačio sunkiausio lygio. Tad truksiu manau labai ilgai. Bet klausmias toks, man pačią komandą kažkaip valdyti reikia, kad ji nemirtų, ar nurodyti, vietas kur jiems eiti, nes manęs tik vieną kartą prašė, prie tokių didelių durų, kad vieną nurodyti į vieną vietą kitą į kitą. Bet daugiau kaip ir jų nereguliuoju, jie bėga kur sau nori ir daro ką nori, galima sakyti, na kažkiek aišku paskui mane. Bet kulkų daugiau sugaudo į save negu aš. :huh: Nes nesinorėtų, kad ta komanda iš mirtų. Kai tik pradėjau žaisti, padariau kad pointus, gautus už lvl sudėtų automatiškai, tai jau apie tai neklausiu, nes viską turėtų daryti taisiklingai automatinė sistema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.