Shliuzas

Mass Effect 2

Rekomenduojami pranešimai

Idomu galima po planetas skraidyt kaip pirmam ME? Jei taip, tai gal pridejo galimybe i kiekviena nauja planeta nuskrist, o ne vien tik paskaityt jos aprasyma?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

cia jum ne psone,nejau nepastebejot kad spaudziant eject mygtuka visada konsole pati i dashboarda ismeta??? tad nebus tikrai jog diska keistum zaidimo metu. diska reiks keist dashboarde,tai kame bedos,ir activate iso galesit det.

Ne į temą

man tai keistai kaip kai kuriem zmonem sudetinga persifleshint i normalia firmware...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia jum ne psone,nejau nepastebejot kad spaudziant eject mygtuka visada konsole pati i dashboarda ismeta??? tad nebus tikrai jog diska keistum zaidimo metu. diska reiks keist dashboarde,tai kame bedos,ir activate iso galesit det.

Ne į temą

man tai keistai kaip kai kuriem zmonem sudetinga persifleshint i normalia firmware...

Nieko cia keisto, jai namie ir pas pazystamu vieni laptopai metos ir plius negyveni kokiam didmiesty kur buna koks zmogas kuris flashina. Easy. Nors po sios bananu bangos krc pathinti visus geimus ir nejimt i galva. Nes is to XBL naudos kaip is ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar aš padariau klaidą žaisdamas? Krč pasirinkau infiltrator, na, kad mano čiuvas infiltratorius būtų ir per visą žaidimą negaunu jobano automato normalaus. Turiu snaiperį, kažkokį granatmiotą, automatinį pistoletą ir pistoletą. Tai wtf? Ar įmanoma kur ginklų nusipirkt? Nes jei ne tai šitas dalykas NUVYLĖ!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar aš padariau klaidą žaisdamas? Krč pasirinkau infiltrator, na, kad mano čiuvas infiltratorius būtų ir per visą žaidimą negaunu jobano automato normalaus. Turiu snaiperį, kažkokį granatmiotą, automatinį pistoletą ir pistoletą. Tai wtf? Ar įmanoma kur ginklų nusipirkt? Nes jei ne tai šitas dalykas NUVYLĖ!

Siaip pries renkantis klase reikejo pasiskaityti. Nes raso kad vieni gynai varo ant biotiku ir handlina pvz pistoleta bei dar kazka. kiti grynai ant kitu ginklu paisnese (Bent jau pirmoj daly taip buvo). Kazko manau kad ir cia tas pats. Bet tiesa pasakius man su tais ginklais dapizy, uzmeti kokia kliukra, zmogus susmunka arba sustingdinti ir dedi headshota :] Tas automatas buves, nebuves. (pats zaidziu tai uz Venguard)

Tiesa kiek supratau radau kazkokius brezinius ir tipo bent raso kad reikia kazkokiems mokslininkams paduot kad tau upgradus padarytu. Gal ka rasi ir automatui :thumbup:

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

Forza 3 esi zaides? Paciame zaidime yra specialus pasirinkimas instal second cd, ir kai spaudi eject tikrai neismeta i dashboarda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pirmam ME buvau soldieris tai teiu juciu nuo seivo ir toliau busiu tos pacios klases. o del visu biotiniu ar kitokiu savybiu tam turiu team'a kurie su tom savybm visus tasko, man tik zrodyt reikia.

perejes, gal pabandysiu zaisti su kokia nors kitokia klase, nes ME perejau 3 kartus, o su situo paziuresim kaip bus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Forza 3 esi zaides? Paciame zaidime yra specialus pasirinkimas instal second cd, ir kai spaudi eject tikrai neismeta i dashboarda.
na tokiu atveju tikrai gali kilti bedu tiem kas naudoja activate iso.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau pirmą DVD, gaunant kvestą padėt Jackobui, nuskridus į tam tikrą planetą norint išsilaipint rašo 'Please insert 2 DVD'. Žodžiu. :thumbup: Grajus geras, bet kai kurie pakeitimai nuo pirmojo nepatiko visiškai (kaip tas equipemtas kur būdavo, galėdavo susidėliot įv. dalykus). ir aplamai, tas padarymas per 2 kompaktus galėjo būt toks padarymas kaip, kad forzos, įdedi pirmą ir iškart įsirašai antrą, kad poto vėliau vargo nebūt. :D

Redagavo fflexas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau pirmą DVD, gaunant kvestą padėt Jackobui, nuskridus į tam tikrą planetą norint išsilaipint rašo 'Please insert 2 DVD'. Žodžiu. <_< Grajus geras, bet kai kurie pakeitimai nuo pirmojo nepatiko visiškai (kaip tas equipemtas kur būdavo, galėdavo susidėliot įv. dalykus). ir aplamai, tas padarymas per 2 kompaktus galėjo būt toks padarymas kaip, kad forzos, įdedi pirmą ir iškart įsirašai antrą, kad poto vėliau vargo nebūt. ;)

taip ir butu jei MS nebutu padare tokios dideles klaidos kaip xbox 360 core ar arcade isleidimo i rinka be hardo. pagalvok ka daryt reiktu tiem zmonem kurie be hdd sedi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pasirinktinį kokį galėjo adaryt - nori įsirašai, nenori - žaidi su dvejais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mass Effect 2's Strange Disc Swapping Explained

US, January 23, 2010 - Last month, BioWare Community Manager Chris Priestly noted players had to do one required disc swap for the Xbox 360 version of Mass Effect 2.

But that is no longer the case.

The game will make players re-insert disc 1 as they make their way towards the end levels. BioWare producer Jessie Houston explained to IGN just what happens.

"Players will start with Disc 1 for the introduction and early level choices, then go through a funnel level of sorts, where they will need to switch to Disc 2," Houston said. "From there they will play the middle portion of the game, which is mostly on Disc 2. Then after another funnel point in the story they'll go back to Disc 1."

Houston noted this decision had nothing to do with combating potential piracy, and was done to help alleviate breaking up the gameplay during the middle portions of Mass Effect 2.

"The decision was made due to the nature of having to go to two discs for what is a non-linear game and fitting the right amount of content onto each of the discs," he added. "This way players won't have to swap their discs multiple times during the middle of the game."

taigi pazaidi ir 1 disko ,tada idedi 2 ,tada pazaidi is to ,tada vel dedi 1 ir vel losi, tada vel eini kitur vel dedi 2 diska...damm ..WTF !!! tiknereikia lygint su forzos antru disku kur ten is jo tik 2 Gb instaliuoja. o kur cia puse zaidimo mazdaug tam antra, diske. na bet PS1 laikais nebudavo taip po 2 disko dar detum vel 1 ..o cia matai yra ..puikiausias disku keitinejimas. aciu dievui kad zaidimas ne 4 diskuose ,pagalvojus kiek tada keitinetum..tarp ju visu.. jei jau jie tai padare kad vel is 2 i 1 reikia keist... :)

neduok dieve ibresi viena is disku bekeitinedamas ir jo neims po to..ka daryt??..hmm..kodel negalejo buti instalo rimtai ?? ..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia tai biski jie kazkuo pasisiko... Gi galejo padaryti kad ivarai visus DVD diskus i HDD. O laikai tik 1 idejas ir fsio.

Bet perskaites ta angliska postinimo dali is "scallman", tai man pasirode, kad ikises kad ir 2 dvd diska gali grysti i pradine ten te Omega daleiskim stoty. Cia jie pagal zaidimo atseit progresa praso. Krc bus matyt. bet geimas man pakolkas geras. Kuo toliau tuo idomiau :]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu cia tai biski jie kazkuo pasisiko... Gi galejo padaryti kad ivarai visus DVD diskus i HDD. O laikai tik 1 idejas ir fsio.

Bet perskaites ta angliska postinimo dali is "scallman", tai man pasirode, kad ikises kad ir 2 dvd diska gali grysti i pradine ten te Omega daleiskim stoty. Cia jie pagal zaidimo atseit progresa praso. Krc bus matyt. bet geimas man pakolkas geras. Kuo toliau tuo idomiau :]

Bet matai jeigu as pavyzdiui nusipirkciau Mass Effect 2 isirasyciau abu diskus i HDD tada paskolinciau draugui jis isirasytu abu i HDD, tada viena diska pasiemu as kita duodu draugui ir gaunasi kad abu turim ta pati zaidima ir galim zaisti vienu metu. Nebent padarytu taip kad galima pvz. Tik pirma diska idejus zaisti pilnai zaidima isirasius antra diska i HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet matai jeigu as pavyzdiui nusipirkciau Mass Effect 2 isirasyciau abu diskus i HDD tada paskolinciau draugui jis isirasytu abu i HDD, tada viena diska pasiemu as kita duodu draugui ir gaunasi kad abu turim ta pati zaidima ir galim zaisti vienu metu. Nebent padarytu taip kad galima pvz. Tik pirma diska idejus zaisti pilnai zaidima isirasius antra diska i HDD.

Tai as mazdaug apie tai ir sneku. Kas jie nuo praeito zaidimo kieko papraso to disko antro, o pries gala vel diska pirma. Butent piratavimo sumetimais. Ir is esmes jau kai paprase disko 2, tu gali grysti i pirmus turus be problemu. (Nes ziurint i system->memory, tai krc diskus pilnai sukopina). Nu kai daeisiu reiks pamegint.

PS: O gal kas jau daejo iki ten kai praso kesiti diska i 2, ir pameginti grysti i Nebulos klusteri kur radot archangel :] (Ar paprasys dvd1 ar ne)

Redagavo Deadalus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.