adzius

nepriima controlerio

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, isidejau i savo konsole zaidimo LA Rush diska ir kiek pakroves ismeta, kad ikiskite kontroleri. Pas mane jis ikistas, tiesa, ne originalas. Taciau kitus zaidimus su juo leidzia zaist, o cia, mat, liepia idet kakodel. Kame galetu buti beda? Lygiai tas pats ir su kitu zaidimu, ten reikalauja ideti atminties kortele, neidejus nieko neleidzia daryti? ar taip ir jums buna ar cia tik pas mane gryba pjauna kazkas?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, isidejau i savo konsole zaidimo LA Rush diska ir kiek pakroves ismeta, kad ikiskite kontroleri. Pas mane jis ikistas, tiesa, ne originalas. Taciau kitus zaidimus su juo leidzia zaist, o cia, mat, liepia idet kakodel. Kame galetu buti beda? Lygiai tas pats ir su kitu zaidimu, ten reikalauja ideti atminties kortele, neidejus nieko neleidzia daryti? ar taip ir jums buna ar cia tik pas mane gryba pjauna kazkas?

Man tj yra buwe kazka , kaikurie geima butinai reikalauja Sony Dualshock pultlelio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai papraso naujo kontrolerio, pabandyk ta pati istraukti ir ikisti, tas pats su atminties kortele...

nea, sitas nepadeda, matyt bus kaip ankstesniajame poste sake, kad reikalauja originalaus pulto, et...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai-kurie žaidimai tiesiog tikrina koks pultelis yra įkištas. Ir turbut tavo neoriginalus pultelis nėsiunčia signalą kad yra jis Dual Shock 2. Reikalingas kitas pultelis. Tas pats bus jeigu įkiši pultelį nuo PSX

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.