zion22

Eror 0110

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki ar gal kas girdejo apie eror 0110 ir kaip ji galima sutvarkyt??? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

0110 Memory Error / Memory Overheating - see solution for error 0102

0102 unknown error

O ar tikrai toki koda gavai? (0110)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bijau as sita daryt sudegint viska labai lengvai galima

Sudeginti galima, tačiau aišku pakepinimas kaip paminėjo prieš manę padeda bet neilgam. (aišku yra išimčių)

Dėja dabar neturiu laiko parašyti gido, bet gali kreiptis ir pasistengsiu paaiškinti kaip galima tai sutaisyti.

Aišku pasistengsiu padaryti galbut gidą kad daugiau XBOX 360 vartotojams nebūtų ką galvoti apie RROD ir panašių problemų. Vis dėl to Microsoft didžiausia problemą yra neapgalvota konsolės struktura.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

youtubei ziurejau kad zmones ivinioja i kaldra ijungta konsole ir palieka 20-30 min daugumai padejo paskaicius komentarus nzn gali pabandyt jeigu bijai su fenu sildit blogiau nebus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

youtubei ziurejau kad zmones ivinioja i kaldra ijungta konsole ir palieka 20-30 min daugumai padejo paskaicius komentarus nzn gali pabandyt jeigu bijai su fenu sildit blogiau nebus

Taip vadinamas iškepimo metodas labai kenkia konsolei ir po kažkiek laiko RROD vėl garantuotai atsiranda.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip vadinamas iškepimo metodas labai kenkia konsolei ir po kažkiek laiko RROD vėl garantuotai atsiranda.

na jo geriausia yra padaryti x-clamp bet cia greiciausias budas ant savo pacio atsakomybes gali sugest po keletos minuciu arba po keliu metu taip daug kas daro parduodant seno leidimo konsoles kad nesimatytu ardymo zymiu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo geriausia yra padaryti x-clamp bet cia greiciausias budas ant savo pacio atsakomybes gali sugest po keletos minuciu arba po keliu metu taip daug kas daro parduodant seno leidimo konsoles kad nesimatytu ardymo zymiu

Ne į temą

Dar geriau perdaryti aušinimo sistemą kaip aš darau. Kolkas tik 1 gavo RROD vėl (buvau padares jau 8 konsolės)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Dar geriau perdaryti aušinimo sistemą kaip aš darau. Kolkas tik 1 gavo RROD vėl (buvau padares jau 8 konsolės)

Gal gali daugiau papasakot kaip man sutvarkyt??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau padarysiu gidą kai tik bus man laiko kaip tai padaryti su aprašymais kodėl taip yra ir panašiai.

Dabar turiu dar vieną XBOX360 pataisymui tai manau nufilmuosiu kaip tai daroma.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau padarysiu gidą kai tik bus man laiko kaip tai padaryti su aprašymais kodėl taip yra ir panašiai.

Dabar turiu dar vieną XBOX360 pataisymui tai manau nufilmuosiu kaip tai daroma.

tas ausinimo sistemos perdarymas manau daug kam praverstu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

O kada gerai ausinasi?Nes pas mane iseina vos vos siltas oras,tai galvoju gal blogai kasnors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.