Rolazzzz

Disc's region code is incorrect for this console

Rekomenduojami pranešimai

sveiki, pas mane kai kuriuos zaidimus paleidzia bet daugelio nepaleidzia rasho "disk region code is incorrect for this console" gal kas turit minciu kaip issiaiskint pas mane pal konsole ar ntsc ? ir kaip issiaiskinti kokia firmware stovi, nes pirkau is zmogaus kuris irgi is kazko pirko ir nieko nezinojo apie jokius firmware, dekui, beje vakar issiairdziau ta xboxa bet lb bijau flashint nes nezinau kaip tai geriausia padaryti, internete tutorialus randu metu ir daugiau senumo, tai nezinau ar jie tiks sitai naujai firmware, aciu uz atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nustatymuose dashboardo, ten kur TV regulioji ziurek PAL ar NTSC pas tave rodo ir zinosi.

beto yra daugiau regionu; PAL ir NTSC yra vaizdo formatai tik. o zaidimai buna suskirstyti i smulkesnius regionus. tai ziurek ka siuntiesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siųskits praktiškai tik PAL arba region free žaidimus ir viskas veiks :) Čia tau ne PS2, akd nučipino ir viskas veikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nieko ten nerasho tik duoda pasirink widescreen ar normal ir hdtv raiska, tai negi nieks nezinot kaip suzinot pal ar ntsc mano konsole ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats gali pasidaryti. tam reikia susitvarkyti kontento streaminga i konsole.

beje apie tai rasysiu tut: XBConnect, kontento streamingas ir system link zaidimai internete.

buvau susiruoses si savaitgali parasyti, bet turejau kazkokiu idiotisku problemu jungiant konsole i LAN...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siųskits praktiškai tik PAL arba region free žaidimus ir viskas veiks :D Čia tau ne PS2, akd nučipino ir viskas veikia :D

O as buvau atsisiuntes gta 4 jis buvo pal o man ta pati rase (this discs region code is incorrect for this console) Tai kaip cia suprast kad su pal viskas veikia?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as buvau atsisiuntes gta 4 jis buvo pal o man ta pati rase (this discs region code is incorrect for this console) Tai kaip cia suprast kad su pal viskas veikia?

Jis turejo omeny jog su pal viskas veikia, nes lietuvoj prekiauja pal sistema... O tavo xsas turbut yra is usa jei neskaito pal, td tau veiks tik ntsc ir free region :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jis turejo omeny jog su pal viskas veikia, nes lietuvoj prekiauja pal sistema... O tavo xsas turbut yra is usa jei neskaito pal, td tau veiks tik ntsc ir free region :thumbsup4:

A aisku,turbut taip ir bus nes pas mane is canados.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vakar nusipirkau tai buvau issigandes kad jungu game ir berods tapati rase kaip ir tau kad sito pal regiono game nepalaiko, tada nuejau i setings ir is PAL-50 i PAL-60 pakeiciau ir viskas veikia db.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vakar nusipirkau tai buvau issigandes kad jungu game ir berods tapati rase kaip ir tau kad sito pal regiono game nepalaiko, tada nuejau i setings ir is PAL-50 i PAL-60 pakeiciau ir viskas veikia db.

O ka man daryt kai dauguma zaidimu pal o pas mane ntsc?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka man daryt kai dauguma zaidimu pal o pas mane ntsc?

Siustis NTSC zaidimus arba region free

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, del regionu, meistras lauze konsole, ji is naujos kartos kurie nelabai lauziasi, tai pakeite visus vidurius is USA tai kaip ir NTSC gavosi, kaip ir logiska butu kad PAL diskai turetu neveikti. bet turiu tris orginalius DVD parsisiuntes is UK visi PAL, bet du is ju veikia :D kaip zinoti kks diskas tinka o koks nea?

p.s. prie system setings -> display nera nei PAL nei NTSC uzrasu tik "curent seting 1080p widescreen intermediate"

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.