marchiusm

Kaip padaryti XBox live auto sign-in enable/disable?

Rekomenduojami pranešimai

Pas mane sukurti keli useriai (as ir mano mergina). Mano accountas yra ir XBL.taciau nenoriu visadaprisijunges sedeti online.

Klausimas: kaip disable'inti Xbox live outo sign-in.

P.S. Inete paieskojes, surandi tik kaip automatiskai ijungti ar isjungti usrer accounta, o ne XBL.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

visada prisijungus prilogina i accounta. ar tai butu offlien ar online accountas.. nemanau kad tai galima isjungt nebent pakeist KURI prilogintu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visada prisijungus prilogina i accounta. ar tai butu offlien ar online accountas.. nemanau kad tai galima isjungt nebent pakeist KURI prilogintu

matosi kad xboxa nesenai turi :notworthy: yra toks dalykas kaip auto sign in ir jei padarai off, ijungus xboxa neprilogina prie nieko - pas mane taip padaryta, visa laika pats turiu tai padaryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

matosi kad xboxa nesenai turi :notworthy: yra toks dalykas kaip auto sign in ir jei padarai off, ijungus xboxa neprilogina prie nieko - pas mane taip padaryta, visa laika pats turiu tai padaryt.

Patogiau tau taip ? Redagavo no0ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Patogiau tau taip ?

Na as turiu 2 acc viena LIVE kita ne, tai kai ijungiu x'a nereikia sign out daryt tada, kai uzsimanau pvz po marketplace palandziot ir etc.

Tai atsakymas butu taip, man taip patogiau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.