Amber01

XBOX 360 informacija ir D.U.K.

Rekomenduojami pranešimai

Kinect Dashai ant kuriu eina Fable3, o tai reiškia kad ten nėra naujos apsaugos

12408 - turi eiti

12413 - turi eiti

12416 - eina

12567 - eina

12581 - tikrai neveikia

12583 - tikrai neveikia

12603 - tikrai neveikia

12606 - tikrai neveikia

12607 - tikrai neveikia

nežinau ar leidžia su 12416 užeiti į livę ir neupdeitintis iki naujausio

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Gal kas zinote kaip gait 3 raudonas lemputes, noriu sugadinti xbox ir kad man nauja duotų nes šito diskasukis sugedęs ir sakė kad jo garantinis neremontuos. Ir siaip buna kad uzlagina. Aš bandau apvynioti ranksluosciais bet gaunu tik 2 raudonas lemputes.

Redagavo Coxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sry uz nezinojima, bet ka reiskia flaginti ? :) Nu tipo microsoft tave gali uzfalginti

pazymetas ju sarasuose banui

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kas zinote kaip gait 3 raudonas lemputes, noriu sugadinti xbox ir kad man nauja duotų nes šito diskasukis sugedęs ir sakė kad jo garantinis neremontuos. Ir siaip buna kad uzlagina. Aš bandau apvynioti ranksluosciais bet gaunu tik 2 raudonas lemputes.

cia tai geras.. :) zmones visis bijo kad tik negautu rrod ,visaip vedina xbox. o tu nori ji gaut ir niekaip negauni.. :) na matai ardyt negali ne garantija turi but.reiskia nieko nepadarysi,jei perkaitimas nepadeda.siaip nuo perkeitinimo rrod kaip tik pasitaiso daugumoj atveju,tai tu cia negadini,o taisai kaip sakoma. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

cia tai geras.. :) zmones visis bijo kad tik negautu rrod ,visaip vedina xbox. o tu nori ji gaut ir niekaip negauni.. :) na matai ardyt negali ne garantija turi but.reiskia nieko nepadarysi,jei perkaitimas nepadeda.siaip nuo perkeitinimo rrod kaip tik pasitaiso daugumoj atveju,tai tu cia negadini,o taisai kaip sakoma. :)

na gaila, tikuosi vistiek nauja duos xbox. nes jai taisys tada bullshit...

Redagavo Coxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

susuk ir palik kokiam pusvalandziui, jeigu neissilydys visiskai, tai bent neiisijungs ;D

buvau palikes, suvyniojas pukine kaldra :), ir mazdaug po 10 min pasirode 2 lemputes. ir jis lyg ir issijunge. Tik 2 lemputes liko zibeti. Istraukiu is lizdo vel ijungiu ir veikia... Kai reikia tai niekada nesugadinsi... O kai ne tai iskarto RROD :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau palikes, suvyniojas pukine kaldra :huh:, ir mazdaug po 10 min pasirode 2 lemputes. ir jis lyg ir issijunge. Tik 2 lemputes liko zibeti. Istraukiu is lizdo vel ijungiu ir veikia... Kai reikia tai niekada nesugadinsi... O kai ne tai iskarto RROD :)

isardyk atjunk fanus uzdeliok angas visas tada i ranksluosciu. gal pades. nors cia kazkaip keistai tu bandai suktis. seip rya zmoniu kurie uz ~350 keicia plokstes motinines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

isardyk atjunk fanus uzdeliok angas visas tada i ranksluosciu. gal pades. nors cia kazkaip keistai tu bandai suktis. seip rya zmoniu kurie uz ~350 keicia plokstes motinines.

tai uz tokia suma, as geriau dasideciau 200lt ir xbox nuspirkciau flesinta. Turbut as nieko x'ui nedarysiu, suges nauja nusipirgsiu. Nesuges stoves sitas :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Situacija tokia: isirasiau kelis filmus i paprasta dvd-r ir atsitiko toks idomus dalykas, viena filma rodo normaliai kitus siek tiek paziurejus ismeta error unknow format ar kazka pan su status 69-80070017 gal kas zino kaip istaisyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Situacija tokia: isirasiau kelis filmus i paprasta dvd-r ir atsitiko toks idomus dalykas, viena filma rodo normaliai kitus siek tiek paziurejus ismeta error unknow format ar kazka pan su status 69-80070017 gal kas zino kaip istaisyti?

Pas mane irgi tas pats... Kitus .avi filmus rodo kuo puikaiusiai, o kai kuriuos meta tokį pat kodą...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/xbox-360-p...50-5933200.html

Cia xbox 360 slim parduoda ir dar uz 300 Litu nulauzia (brangoka) nulauziant ideda seno xbox 360 dvd rom'a ir atrisa i iXtreme LT

P.s. informacija apie nulauzima gavau susisiekes su pardaveju per skype

nepareis greit ban'anas? nes atsimenu kas ant paprasto x360 dare tokius bairius tai greit sumedzioti buvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nepareis greit ban'anas? nes atsimenu kas ant paprasto x360 dare tokius bairius tai greit sumedzioti buvo

Na live aisku neiseis zaist, o kaip dar gali pagaut jei nezaidziant live?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mazas klausimas. Jei nori flashint xboxa turi sujungt pc motka su romu xboxo. Juos sujungi Sata jungtim, bet jei pas mane senas pc ir viskas jungiasi su IDE tai ka nors kito galima daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.