Amber01

XBOX 360 informacija ir D.U.K.

Rekomenduojami pranešimai

Dar iskilo toks klasimukas kaip suzinoti ar mano optinis irenginys palaiko Dual Layer įrašymą?

ASUS'e toks DVD-ROM'as: Slimtype DVD A DS8A1P.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai draugas pirko xboxa nieko apie ji nesidomejo. Taip jis yra nufleshintas, naujausi zadimai eina jam daugiau nieko nereikia :nunchuks: Dar jam sake, kad i XBL nebuvo jungiamasi, tai kad bano tikriausiai nera. Pacio X'o pagaminimo metai 2008-01-03, o dashboard versija 2.0.9199.0. Tai manau truputi pamelavo, kad nesijunge. Dar norejau paklausti, koks naujausias dashboard atnaujinimas? Ar galima ji padaryti nesijungus i XBL? Ir ka tai duoda konsolei?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai draugas pirko xboxa nieko apie ji nesidomejo. Taip jis yra nufleshintas, naujausi zadimai eina jam daugiau nieko nereikia :D Dar jam sake, kad i XBL nebuvo jungiamasi, tai kad bano tikriausiai nera. Pacio X'o pagaminimo metai 2008-01-03, o dashboard versija 2.0.9199.0. Tai manau truputi pamelavo, kad nesijunge. Dar norejau paklausti, koks naujausias dashboard atnaujinimas? Ar galima ji padaryti nesijungus i XBL? Ir ka tai duoda konsolei?

Versijos atmintinai nežinau. Daug skaičiukų. Vadinu tiesiog 2010 Spring (bent jau taip vadina ir užsienio forumuose).

Tačiau galima įsidiegti ir nesijungiant prie XBL. Jeigu atidžiai skaitei, ką rašiau, tai turėjai suprasti (kai rašiau, kas įvyksta banintoms konsolėms įrašius 2010 Spring Dashboard'ą).

Žr. čia: http://www.xbox.com/en-US/support/systemus...stemupdates.htm. Atkreipti dėm. į:

- Copy update to a USB Flash Drive.

- Burn a DVD or CD.

Tad pardavėjas galėjo ir nemeluoti.

O šiaip tai koks skirtumas ar konsolė yra Offline ar Baninta? Psichologiškai geriau jautiesi, būdamas Offline, bet ne Banintas? :nunchuks: Nebent su mintimi vėliau diegti originalų FW ir vėl grįžti prie originalių žaidimų. Kas yra vargiai tikėtinas scenarijus įsišaknyjusio piratiško mąstymo lietuviams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi kaip paleisti xbox zaidima ant xbox 360 konsoles ? :P Uztenka irasyti ir paleisti ? :P

yra zaidimu sarasas kurie veiks ant xbox360. tada perki DVD DL ir rasaisi..

cia linkas i zaidimu sarasa xbox 1 zaidimu list'as

Redagavo laumius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi kaip paleisti xbox zaidima ant xbox 360 konsoles ? :P Uztenka irasyti ir paleisti ? :P

čia perskatyk gidus apie žaidimų stealth'inimą (ten nepaminėta, bet imidžai turi būti SSv2; jei taip nėra, reikia patchinti su ta pačia abgx360 programa) ir teisingą įrašymą.

Nepamiršk po mano pranešimu paspausti žalio pliusiuko :P Turiu tikslą aplenkti kai kurias personas :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip nors galima sujungt XBOX360 su 5.1 garso kolonkem, ar bent kokiom kitom (ar bent jau ausinem)? Turiu ir USB garso korta, nors nemanau kuo siuo reikalu jinai padetu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip nors galima sujungt XBOX360 su 5.1 garso kolonkem, ar bent kokiom kitom (ar bent jau ausinem)? Turiu ir USB garso korta, nors nemanau kuo siuo reikalu jinai padetu.

pajungti galima tik negausi 5.1 garso jei kolnkes neturi Optical iejimo garso,ka turi tik brangesnes sistemos.su ausinem aisku gali jau tiek kalbeta visur buvo, reikia naudot AV laida kuris turi tulpes. tai va i raudona ir balta tulpes gali jungt ir ausines ir kolnkes pc, tik reikia perejimo kad is RCA pasidarytu 3.5mm ausiniu lizdas. galima rast viena perejima iskart ,gali naudot kelis perejimus,nesvarbu ka,bet reikia padaryt is RCA i 3.5mm female

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, pas mane yra tokia problema.. Xbox'e kalba yra anglu nustyta, bet kai bunu prisijunges prie live, viskas rasoma ispaniskai ar kazkokia pns kalba. Ar imanoma ja pasikeisti? Pas mane nustatyta UK vietove.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, pas mane yra tokia problema.. Xbox'e kalba yra anglu nustyta, bet kai bunu prisijunges prie live, viskas rasoma ispaniskai ar kazkokia pns kalba. Ar imanoma ja pasikeisti? Pas mane nustatyta UK vietove.

pasikeisk regiona. pas mane vietove UK, o regionas RU

nustatymuose, ten kur yra LOCALE, ten pasidaryk viska ant ENGLISH, manau turetu padeti

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Change the Xbox LIVE account language

If your Xbox LIVE account is set to a country or region that supports multiple languages (for example, Canada), you can change your Xbox LIVE account language. Here’s how:

Please visit live.xbox.com/accounts/ContactInformation.aspx.

Sign in using your Windows Live ID.

If your country or region supports multiple languages, from the Language list, select the language you want.

Click Save.

neturetu ten but multi kalbu ,bet gal netycia,megink ten pasitikrint ar nera kitu kalbu. regiono nepakeisi aisku bet gal pakeisi kalba.susikurk nauja acc tada vel ir pazek ar tas pats,gal lievai acc susikurei kaip nors todel turi kita kalba ,nes XBL yra atskiras kalbos pasirinkimas negu pacio xbox menu.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuejau i ta puslapi ir tikrai rodo kad mano salis yra portugalija, tai gal blogai susikuriau acc, nes neleidzia ir keisti jau salies ir kalbos. Gerai, kad nieko neprarasiu beveik..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

čia perskatyk gidus apie žaidimų stealth'inimą (ten nepaminėta, bet imidžai turi būti SSv2; jei taip nėra, reikia patchinti su ta pačia abgx360 programa) ir teisingą įrašymą.

Nepamiršk po mano pranešimu paspausti žalio pliusiuko :rolleyes: Turiu tikslą aplenkti kai kurias personas :)

abgx360 tikrina ir xbox1 games ? :) o tai kaip minejo dvd dl diska, taigi uztenka ir dvd+r :) bandziau kazkada i dvd-r rasyti tai nk nesigavo, tai gal reikia +R? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

klausimas: paimi nauja xbox 360 konsole ir jei darai recover gamertag, ar jis tau viska ir sugrazins,isskyrus tavo seivus? ar kaip. tipo bus visi achievmentai pasiekti ir tavo avataras bus atkurtas koks buvo. ? ner as turiu transferines savo senus gamertagus irgi bet dabar negaliu ju atkurt i sita boxa. veliau padarysiu, bet jei daryciau tiesiog recover avatar ar ten gamertag,ar man viska ir duotu,visu duomenis ka as turejau iki paskutinio karto kai buvau online matyt . jau ka gavau per bana tai nieko negausiu, nu nzn. ir blem nepamenu koks emailas buvo mano pagr gamertago. nes ju turejau gal 4. kaip galima pagal savo acc varda atsketi koiam jis emaile yra?

p.s. pats jau viska zinau :)

Jei visi achievement'ai buvo surinkti su offline konsoe, tai recoverins tik tuos, kurie buvo surinkti online ir yra xbox.com DB. Save'ai ir kt. turinys be abejo nebus recoverintas (tam yra hdd transfer kit'as ar kt. info pernešimo būdai). Jei konsolė baninta, junk hdd prie ne banintos konsolės ir susinchronizuok. Tada licence transfer į naują konslę... bla bla bla.. bla bla bla...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.