Amber01

XBOX 360 informacija ir D.U.K.

Rekomenduojami pranešimai

Pats naudojau 4 baterijas, 2 zaidi, 2 krauni, No problem. Bet aisku Play& Charg geras dalykas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia jau kaip tau patogiau, gali pirkti pakroveja uz 200lt kuris tau pakraus per maziau nei valanda, arba pirk uz 20lt ir kraus 20h. Pats turiu pakroveja uz 60lt rinkinyje buvo ir baterijos pakraunamos, man paciam geriausias variantas. O jei daug zaidi ir neturi laiko laukti kol pasikraus baterijos pirk play & charge kit, arba 4 baterijas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu zaidziant ta USB ikisi i XBOX, o ta laida i pacia baterija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip galetum

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar yra skirtumas kaip laikyt xboxa? gulsciai ar staciai? nes jei staciai laikai tai uzdengia apacioje vedinimo skyle? ar klystu as?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laikai staciai. "uzkemsi apacia"

laikai ant sono "uzkemsi" sonines groteles vienos puses

as asmeniskai laikau stacia (:thumbsup4:) ir nematau jokiu problemu tame.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, neradau kur paklaust, tai bandau cia :D

Turiu isorini hdd, pajungiu ji i xboxa ir ju suformatuoja 16gb, pajungiu prie pc noriu isimest koki 7gb faila pavyzdziui filma, kompas ismeta lentele, kad negalima ikelti tokio didelio failo, suformatuoju hdd, tada imeta, bet xbox nebemato hdd, ar imanoma kaip nors isimesti filma 7gb, kad xbox matytu? ;)

tikiuosi supratot mano klausyma ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, neradau kur paklaust, tai bandau cia :D

Turiu isorini hdd, pajungiu ji i xboxa ir ju suformatuoja 16gb, pajungiu prie pc noriu isimest koki 7gb faila pavyzdziui filma, kompas ismeta lentele, kad negalima ikelti tokio didelio failo, suformatuoju hdd, tada imeta, bet xbox nebemato hdd, ar imanoma kaip nors isimesti filma 7gb, kad xbox matytu? ;)

tikiuosi supratot mano klausyma ;)

Neiseis, nes fat32 negali tokio dydzio failu skaityt nebent jei i dvi dalis suskaldytum filma tada skaitytu ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau zmones paklausti,kai pirkau xbox 360,pas man jasper 09 metu,tai man pasake pardavejai parduotuveje kad kas metus reikia keisti termo pasta ant cpu xbox 360,ar jie nori pasipelnyti is manes,ar cia rmt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

norejau zmones paklausti,kai pirkau xbox 360,pas man jasper 09 metu,tai man pasake pardavejai parduotuveje kad kas metus reikia keisti termo pasta ant cpu xbox 360,ar jie nori pasipelnyti is manes,ar cia rmt?

Siap sau niekas nekeicia, nebent po perkaitimo, taigi pastos tau keist nereikia tuo labiau kad pas tave jasper'is :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tai teisybe ar ne? - Kiek pastebejau beveik kiek vienas zaidimas kuri irasau turi shadow problemas labai blatnai rodo, vos ne kvadratais, kitur isvis neimanoma ziuret ir pns ar originaliam diske ta pati problema? ar cia del to, kad mes perasom zaidima ir recorderis negali normaliai perasyt, ar cia del to jog visada rasau be verify?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal ant lievu zaidimu uzsirauni. seip nepastebejau pas save tokiu dalyku. gal todel kad koncentruojuosi i gameplay, o ne i seselius :D pabandyk kepti su verify, prides ~10 min prie kepimo bet bent jau zinosi kad gerai diska irase :D

Redagavo Baikas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakyk ant kokiu butent zaidimu cia taip. As pvz esu pastebejas per cod kaikuriose vietose ant zmoniu buna tokie seseliai kvadratiniai, ant ofp irgi kai dumai su medziais susilieja tragiskai atrodo. Manau priklauso nuo zaidimu cia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.