Amber01

XBOX 360 informacija ir D.U.K.

Rekomenduojami pranešimai

Jei nesudumsiu jūsų ramybės, norėjau paklausti, kaip iš Pc į Xbox 360 HDD persikelt žaidimus, pas man yra laptopas, mačiau jungtį eSATA. :nono:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei nesudumsiu jūsų ramybės, norėjau paklausti, kaip iš Pc į Xbox 360 HDD persikelt žaidimus, pas man yra laptopas, mačiau jungtį eSATA. :throw:

Neperkelsi naudodamas tik eSATA, tau reik laido pajieskot is paprasto Sata i eSata, net nzn ar tokiu buna is tikruju.

ir dar reik kazkaip paduot maitinima tam hdd.

na vienu zodziu daug reikalu, daug paprasciau butu su paprastu pc, nors ir tai ne kiekvienas sugeba.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,gal zinot kas gali buti kad neupdatina is flasho?flashas normalei sutvarkytas i fat32 ira imestas upadeitas isextractintas i ji vienae folderyje ir dar kelios nuotraukos.tiesigo idedu usb ir nerodo kad reikia updaitint .o kai nuainu tarkim kur nuotraukos tai ira tas folderis ir as ji matau o kai ant jo bandau spasuti tai nieko nebuna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

settings -system info ir apacioj ziureti skaiciukus jei 7371 ir maziau tai ok, jei didesni tai jtag kol kas galima pamirsti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,taigi noriu per xbox 360 ziureti avi filmus is flasho.ka man daryti kad galeciau ziureti?nes praso updaito o prie live negaliu jungtis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,taigi noriu per xbox 360 ziureti avi filmus is flasho.ka man daryti kad galeciau ziureti?nes praso updaito o prie live negaliu jungtis

xbox360iso.com atsirandi video codecus

prisijungi hdd prie pc, nesvarbu kaip ar su usb connectivity kit ar isemi hdd is deklo ir jungi, keli kazkur i particija3 bus atsisiuntus parasyta kur. kitaip neisidesi, nes title updates ir codecai veikia sitaip sukelus, nes jiem nereik licenziju, o dlc ar arcade neveikes galit net nebandyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad pries koki 1 menesiuka rase gerai. mazai jis naudojamas yra. Gal problema cd?

pabandyk pasiziureti cia http://www.playmanija.net/forumas/index.ph...mp;#entry109557 gal susitvarkys, o nebandei to disko paleisti? man taip irgi yra ismete karta ar du ir puikiai zaidziau toliau

kaip manot ar tiktu tokia 12 v baterija http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=23928 .tokio coolerio http://plug-ins.net/product_image.php?imageid=249 pilnam darbui ?

gal geriau jau butu pajungti nuo pacio xboxo maitinima, nuo DVD romo tu kabeliu galima (TIK REIKIA ZINOTI KURIS) arba nuo maitinimo kistuko kur i xboxa ieina apacios. ten jau butinai lituoti reikes. o seip gali bandyti. tada kur nors xboxo virsuje ar apacioje ispjauti skyle kad galetum istraukti ta batereika ir ja pakrauti arba pakeisti. na ji nai 12v taigi turetŲ užtekti. bet is manes toks ir elektrikas ;)

gali mestis codecus, arba gali tiesiog i WMV konvertuoti filmus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, patarimo norėčiau jei galima. Kaip sakot, kas pigiau išeitų? Ar pakraunamos baterijos, ar Play&Charge Kit? (čia xboxo pultui) Gal yra kokių pliusų ar tik kaina skiriasi?

Edit: Ačiū, pats dabar pagalvojau, kad su keturiais slotais baterijom tikrai gerai, tik kainą pasitikslinsiu.

Redagavo centux

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.