Amber01

XBOX 360 informacija ir D.U.K.

Rekomenduojami pranešimai

Neatmeskim galimybes kad gal but xbox dvd romas blogas, nors kaip supratau jis apynaujis. Tada lieka bedos pc arba disku. Manau ir diskai sunkiai blogi gali buti. Taigi lieka pc dvd rom. Pasiulymas butu isirasyti pas koki pazystama ir tada ziuret

1 greiciu yrasiau dukrai kempiniuka-tai pasileido iskart,kelis kartus pakartojus,kolkas problemos nebuvo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu kelis klausimus:

Ar imanoma paleisti zaidima is flash?

Ar yra galimybe susikurti ta zmogeliuka (avatara) nesijungiant i xbl?

Kodel kaip idedu zaidima, ten kur ji paleisti kvadratas buna visada zalias o per video maciau kad atsiranda foto zaidimo nu pvz gta iv ten koks ciuvas o pas mane zalias ir tik kampeli rodo koks zaidas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3. Man rodo kai idedu zaidima kaip foto zemiau.

Man taip rodydavo kol nebuvau prisijunges i live, pirsijungiau i live ir pradejo rodyt tuos paveiksliukus. Redagavo Dzozas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

3. Man rodo kai idedu zaidima kaip foto zemiau.

ai nu ne taip supratau.

tai tada taip, reik LIVE but prisiloginus, arba turi but naujas zaidimas, pvz halo ODST rodo per visa jei ir prie LIVE neprisilogines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siaip galima pasiginciti su ViPeRkillz kai zmogus klause ar imanoma paleisti zaidus is flesh atminties ir galiu pasakyti kad taip imanoma is konsoles kuriai atliktas jtag bet ji atlikti nera lengva ir dashboard atnaujinimas turi buti ne naujesnis negu 7371

Redagavo RsXs

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas yra XBOX 360 homebrew ?

namie sukurtas softas, paciu zmoniu darytas, o ne oficialus kuris tik buvo nulauztas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, tokia problema, kaip supratau kazkas su dvd romu, nes vat pvz neseniai isirasiau assassins creed 2 paleido is trecio karto paskui isjungiau, vel noriu ijungt tai gal is desimto tik paleido, dabar bandziau isvis nepaleidzia (raso reading, bet tai ir nenuskaito), vat pvz NBA 2k10 jau senai turiu ir beveik kiekviena diena zaidziu, tai is pirmo karto beveik visada paleidzia. Tas pats su senesniais zaidimasi (kuriuos senokai nezaidziau) irgi nenuskaito. Kame cia problema gali but ?? (Pas mane Hitachi dvd romas.)

irasyta i Verbatim, TDK yra. Pora ir i Acme buvau isirases, bet kai pamaciau kad nesamone jie yra daugiau neberasiau ant ju.

Assassins creed vakar tik isirasiau ir sunkiai pasileidzia (siandien isvis nepasileido). Imanoma kaip nors isspresti sia problema ?

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greiciausiai lazeris nusilpes ar diskai pabraizyti,i verbatimus rašai game?

Paziurek ar ant tu game kur nepaleidzia nera ibrezimu jei ne tai lazeri keist reiktu.

Lazeris naujas turetu ištaisyt sia problema...

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki,gal zinot ka galeciau panaudoti vietoje atsuktuvo atsukti tiems varzstam virs xclamp?nes atsukau visus o dabar ziuriu kad tie mazesni

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na nusipirk tuos atsuktuvus. daug patogiau bus negu ten issidirbineti, ir beto su tokiais "improvizuotais" darbais suesi varztus ir gausis viena karta atsukamas varztas.

http://www.senukai.lt/irankiai-spynos-furn...50909051_4.html

as turiu sita rinkini ir viska su juo ardau normaliai, gal ir nera patogiausia L forma bet darba padaro, ir negadina nieko. tinka visiem xboxo varztam ir pulteliui. (hdd reik atskiro)

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laba diena. norejau paklausti ar yra normalu kad pas mane nesiinstaluoja zaidimai y harda? :D nei su Activate.iso nei nupatchinus iki wawe3, bano neturiu.

Visi zaidimai nesiinstaliuoja, pabandziau dabar ir sena irgi ta pati raso. Kaip bandai instaliuoti raso "installation of this game isn't supported"

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visi zaidimai nesiinstaliuoja, pabandziau dabar ir sena irgi ta pati raso. Kaip bandai instaliuoti raso "installation of this game isn't supported"

nu zinok ban'a gavai, uzsiblokavo hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Premium temas reikia pirkt ~240 Microsoft Points, o paveiksliukus is flesho galima nuadot kaip tema. Bet yra ir nemokamu temu USA XBL'e, pagal filmus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.