Jonis

Kokias auto vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

Įmesk pažiurėt kaip nakti atrodo, jei nesunku, šeip nedaug kas iš lietuvių pasiryžta tokius sportinius žverius įsigyt, įsivaizduoju, kad lupa kaip reikalas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įmesk pažiurėt kaip nakti atrodo, jei nesunku, šeip nedaug kas iš lietuvių pasiryžta tokius sportinius žverius įsigyt, įsivaizduoju, kad lupa kaip reikalas.

Ne į temą

Tai, kad jis man rodos su šita mašina ne Lietuvoje yra, o US tai kai ten benzinas pigesnis tai ir mašiną galima galingesnę turėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O atrodo dabar taip...post-5370-0-73323800-1323645121_thumb.jpgpost-5370-0-18465000-1323645137_thumb.jpg

o cia seip dienoj kaip dar atrodo...post-5370-0-63540300-1323645150_thumb.jpg

O lupa neblogai. ypac kai i-VTEC isijungia tada maloniausia...

Redagavo rEVIL

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek aps/min. taviškis išlaužia, tiuningo kažkokio vistiek padaręs ?

RPM tai labai zemas tik max 9k... :), tai del sio trukumo nelabai ir finansuoju i sia savo "torpedos" tiuninga...be to ne svajoniu masina tai seip tik "aptampes" is exterjero esu...Na dar spoilerio labai truksta gale, ka dar pridet galvoju :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu jau BMW savo :) , tai vazineju su Draugelio Citroenu c5 2002

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

RPM tai labai zemas tik max 9k... :), tai del sio trukumo nelabai ir finansuoju i sia savo "torpedos" tiuninga...be to ne svajoniu masina tai seip tik "aptampes" is exterjero esu...Na dar spoilerio labai truksta gale, ka dar pridet galvoju :)

Šiaip jin ir be spoilerio gerai atrodo, kai galas trumpas tai kažkaip labai ir nereikia, nebent koki neaukšta būtų galima užsimest, ta dalis virš galinių lempų vos ne kaip spoileris. Aš per gran turismo lošdamas jaučiuos vos ne kaip tikrovei, sunku rast tokį riaumojanti garsą išspaudžiančią netobulintą mašina. Tikiuos, kad naujas rsx irgi taip šustrai atrodys kaip visos hondos, nes su civic'u hečbeku tai kažkaip nugrybavo ir padarė, kaip kokį kamuolį.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neturiu jau BMW savo :thumbsup4: , tai vazineju su Draugelio Citroenu c5 2002

Tai jeigu nepaslaptis kur pradanginai? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jeigu nepaslaptis kur pradanginai? :thumbsup4:

Pardaviau ,Draudimas labai brangus ant BMW UK

Plius dar reikejo pirkti naujas padangas nes plikos jau :)

Dar reikejo celinblokus keisti, kai Lietuvoj kapeikos kainuoja UK mokama daug o ipac BMW

Plius su mano vazevimu su 60l benzino nuvazuodavau ~300miliu , viena karta nuvazevau tik ~250miliu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pardaviau ,Draudimas labai brangus ant BMW UK

Plius dar reikejo pirkti naujas padangas nes plikos jau :P

Dar reikejo celinblokus keisti, kai Lietuvoj kapeikos kainuoja UK mokama daug o ipac BMW

Plius su mano vazevimu su 60l benzino nuvazuodavau ~300miliu , viena karta nuvazevau tik ~250miliu

narkata pirk tokia kaip mano opel corsa 1 litro draudimas pigus ir del benzo nereiks sukt galvos uzsipili savaitei uz 20£ tai dar ir ant savaitgalio lieka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

narkata pirk tokia kaip mano opel corsa 1 litro draudimas pigus ir del benzo nereiks sukt galvos uzsipili savaitei uz 20£ tai dar ir ant savaitgalio lieka

Bet su tokia ner idomu vaziuot.Taciau njei tau reik nukakt iki darbo ir atgal,tai toks pasirinkimas :P

as vietoi tokios imciau opel astra 97-98 metu,su 1.7 dyzeliuku:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai manau ir pirksiu kokia nors mandavoske 1litro, ir nesuksiu smegenu del to draudimo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai geriausia pora metu su mandavoske atvazineji tada jau gali zet normalesnia tada jau ir draudimas netoks ziaurus buna

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.