Jonis

Kokias auto vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

Nice :cheers: grazi masinyte. Teko matyti tokia pacia Kaune. Ar tik ne tavoji? :lol: Kaip reikalai tau su dalim? senai turi?

aha,man irgi ji patinka...tokia kitokia...a kaune ne maniske...teko ir man ja matyti,ta tai su lengvu tiuningeliu tokiu ir spalvyte gera(geltona),tik nezinau kas ten po kapotu pas ja...su dalim tai tikrai problemu yra ir nemazai(auto tik japonijos rinkai daryta),bet truputi noro,laiko ir wiskas normoj..vazineju dar ne ilgai ~6men.

Redagavo lazaras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

aha,man irgi ji patinka...tokia kitokia...a kaune ne maniske...teko ir man ja matyti,ta tai su lengvu tiuningeliu tokiu ir spalvyte gera(geltona),tik nezinau kas ten po kapotu pas ja...su dalim tai tikrai problemu yra ir nemazai(auto tik japonijos rinkai daryta),bet truputi noro,laiko ir wiskas normoj..vazineju dar ne ilgai ~6men.

O pas tave kuris variantas GR ar GPX??? Tai pats siunteisi ja ir persidarinejai, ar jau gatava emei? Bet tai as ne geltona maciau, o pilka kaip tavo avatare :cheers: Nebuvai Kaune pries koki gera men.??? man sitas aparatas jau nuo senu laiku istriges, kai losdavau gran turismo 1 ar 2, tai su ja lakstydavau :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O pas tave kuris variantas GR ar GPX??? Tai pats siunteisi ja ir persidarinejai, ar jau gatava emei? Bet tai as ne geltona maciau, o pilka kaip tavo avatare :cheers: Nebuvai Kaune pries koki gera men.??? man sitas aparatas jau nuo senu laiku istriges, kai losdavau gran turismo 1 ar 2, tai su ja lakstydavau :lol:

pas mane GPX Limited edition..GR modeliai man rodos nejo su MIVEC motorais...nu tai gal mane ir matei! as birzelio men.su ja lietuvoj vezinausi ;) arba kazkas irgi nupirko tokia...a del atvarymo tai per dilerius variausi ja,paciam nelabai turbut iseitu...pamenu ir as GT ant PSone... :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai ką, nejaugi daugiau niekas nepasigirs ką vairuoja?

BMdabalju mylėtojas.

E36 318iS Coupe '95. Žieminiai ratlankiai, po žiemos R16 laukia.

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

NuotraukaNuotrauka

Redagavo Powka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dabar važiuoju su darbinę Mazda 323, bet greit manau isigysiu sau kokią gerą. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol dar auto negaliu vairuoti, tenkinuosi kazkokiu japonisku keturaciu :D bet manau greit keisiu i Kawasaki KFX 700. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BMW 318 TDS. :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Redagavo Skeith

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na parodysiu ir as kokias auto turejau

mano EX bmw e30 325i

nieko ypatingo, bet vaziavo gerai

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

bmw e34 524td su M5 apdaila (EX)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dabar vazineju su bmw e32 735i, bet deja neturiu nuotrauku dar nes nesenai isigijau ir dabar tvarkau kebula. bet bus grazus kaip ir pries tai buve :mellow:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.