Jonis

Kokias auto vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

pasako bet ne viska, mano masina apie mane sako tai kad as neesu pedantas, nu ir iki siol sakydano kad esu praktiskas, bet nieko nesako apie mane kaip seimos teva, kaip broli, kaip bendradarbi ar tiesiog drauga, o siti asmenybes bruozai man daug svarbesni nei pedantiskumas ar praktiskumas.

bendrai paemus mano masina apie mane kaip asmenybe nieko nesako, nu gal nebent sako tai kad man visiskai neidomu ka apie mane galvoja zmones kuriu as nepazystu ir greiciausiai nepazinosiu, plius visiems geras nebusi tai as ir nesistengiu, as gyvenu del savo seimos ir saves.

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tadas ok ten pusiau juokavau. Kas kaip nori taip ir tersia masina lol. Mano ir aplankstyta ir iremta kai kur ar ibrezta ir bamperis gale skiles. Ir nieko juk masina. Gera ir tokia.:) plius sena ir kilowatu daugiau nereikia negu yra. Bet cia kaip ir visiem kazkas patinka kazkokie hobiai yra ir pan taip ir cia. Pvz muzika patinka, geras garsas , visad su tuo problemos namuose buna. Cia kaip ir kazkas skuba i darba is darbo o as kol muzika neuzsidejau ier garso nesureguliavau niekur nevaziuosiu tikrai, kur mes cia taip skubam jau idomu . Gyvent nereikia skubet, reikia megautis ivairiais dalykais kuom galim, kol galim.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą
Ir man teko su tokiu Galantu vazinetis, tevai turejo :D Galines arkas tai keitem, nes surudijo baisiai.. Kiek teko girdeti, nes ten dvigubos skardos ir ten vanduo kaupiasi or sth like that. Bet smagi labai masina. Kai mokiausi vairuoti instruktorius klause ka vairuoti zadu, tai sakiau kad Galanta 98tu. Sako uzsimusi :D Nedaug teko su juo vazineti, bet kaip matot gyvas islikau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tadas ok ten pusiau juokavau. Kas kaip nori taip ir tersia masina lol. Mano ir aplankstyta ir iremta kai kur ar ibrezta ir bamperis gale skiles. Ir nieko juk masina. Gera ir tokia. :) plius sena ir kilowatu daugiau nereikia negu yra. Bet cia kaip ir visiem kazkas patinka kazkokie hobiai yra ir pan taip ir cia. Pvz muzika patinka, geras garsas , visad su tuo problemos namuose buna. Cia kaip ir kazkas skuba i darba is darbo o as kol muzika neuzsidejau ier garso nesureguliavau niekur nevaziuosiu tikrai, kur mes cia taip skubam jau idomu . Gyvent nereikia skubet, reikia megautis ivairiais dalykais kuom galim, kol galim.

nu jo, zn viena, turi bmw 316, nepatingejo persidazyti, r16 ratus uzsidejo, bet kad bmw su 1.6l daugkam nesiderina jam neidomu, nu zmogus myli savo masina...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ryt įkelsiu foto :) 

scalman - aš atsivažinėjau su ta mašina kaip reikiant, Pirmi 2-3 metai dar buvo įdomu, dabar visiškai ne, tik reikalais ja naudoju kaip rašiau seniau, man tos galingos muzikos nereikia mašinoje, pasiklausau per balius ar šiaip namuose, kaimynai pas mane geri :) (dažnai keliauja jie) 

tik va karts nuo karto palakstau kaip kamikaze :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš tai taip: kokia mašina taip ir prižiūriu. Iki šiol man maždaug visos darbinės buvo. Todėl tik kartą metuose ir tevalydavau saloną, o plaudavau 2-3 kartus per metus. Valymo dažnumas ir plovimas priklausė nuo auto techninės būklės ir galingumo, 325td taip vidutiniškai, kelis kartus metuose, 318 ir omega labai retai, reno 21 turėjau dvi ir nepamenu kad būčiau jas valęs ar plovęs kada :lol: O dabartinę tai bent kartą į mėnesį išsivalau, kilimėlius dažniau tenka. Kai malonu važinėti ir mašina jau skaitai ne tik kaip į darbą skirtą važinėti - tai ir laiko negaila valymam, plovimam.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

prie dabartines nusipirkau ir kerseri, sakiau dazniau plausiu tai kad butu patogiau ir paprasciau, deja slapia, kieme dumblas tai nesinori dar daugiau slapinti, plius beveik kiekviena diena zvyrkeliu pasivazineju...

paskutini karta pries pora sav ploviau, apie valanda blizginau, vakare slapio sniego pridrebe o pas mane galas varo... gryzau namo dar baisesne masina nei pries plovima... :trl:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del plovimu tai jo . Nusiplaunu irgi savo rankom . Paziuri grazu. Namo gryzti .... Dafuq :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent aš plaunu pavasarį, bet darau tokį generalinį - varau į plovyklą, kur su cheminiu išvalo saloną, išsiurbia viską, išore nuvaškuoja, nano danga padengia. Iškart mašina gražiau žiūrisi, tuo labiau dar po žiemos nebūni pripratęs prie vasarinių lietnykų po žieminių plikų diskų :) Žiemą kažką valyt nematau tikslo - kelios valandos ir vėl purvais nuėję, nors kai gavau mašiną išsivaliau žiemą ir nano danga padengė, tai kelias savaites gerai laikė, bet kadangi mašina garaže gyvena, tai įtariu, kad dėl to

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziema reikia plaut irgi tiesiog kad tas druskas nudiplaut zvyrus ir pan. Aisku pries ziema nusivaskuoji ir ok. Dabarvir tai visi sampunai su vasku jau buna. Bet kai netiketai pauksciai apsika tai nekas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ziema reikia plaut irgi tiesiog kad tas druskas nudiplaut zvyrus ir pan. Aisku pries ziema nusivaskuoji ir ok. Dabarvir tai visi sampunai su vasku jau buna. Bet kai netiketai pauksciai apsika tai nekas :D

Paukščiai tai bauda man. Jau neskaitant, kad aikštelėj 50 mašinų  ir tik mano visa nušikta, visos kitos šalia aplinkui stovinčios švarutėlės. Čia nežinau ar taip spalvos tos nemėgsta ar ką, bet kiek iki tol važinėdavau su kitom auto taip nebūdavo. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.