Jonis

Kokias auto vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

Stai mano pirmasis automobilis 

Mitsubishi Galant GLS 1997m 2L benzinas/dujos

1484116_679795888727009_22495424_n.jpg1530568_679798675393397_278142703_n.jpg

Redagavo miglyx

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kiek atsiliepimu skaiciau neivieno neigiamo apie juos nesutikau, tik kad labai rudija. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kol teises gausi surudys jau :D

Senos masinos visos rudija, kad ir 2007m golfas ant kiemo stovi bagazine parudijus jau.

Beto cia japonas, o japonai ypac rudija tik ju varikliai labai geri ;).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geras geras . Solidziai atrodo ir dar geriau vaziuoja. Is priekio ypac kietai atrodo. Vietos per akis viduj. Rudis pasitvarkai ir toliau vaziuoji tai tik skardos pagaliau. Reik priziuret masina nesvarbu kiek jai metu atrodyt gali gerai .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įkelsiu nuotrauka kaip mano salonas atrodo, neprižiūriu aš jo, nes man visai to nereikia, aš joje nemiegu ir negyvenu joje, tiesiog man inai  reikalinga kaip susisiekimui ar į parduotuve nuvažiuoti ir t.t. o kam nepatinka važiuoti su manim, atsakau lipk iš mašinos ir eik pėškom 

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek atsiliepimu skaiciau neivieno neigiamo apie juos nesutikau, tik kad labai rudija. :D

babinos gerai laiko?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

įkelsiu nuotrauka kaip mano salonas atrodo, neprižiūriu aš jo, nes man visai to nereikia, aš joje nemiegu ir negyvenu joje, tiesiog man inai  reikalinga kaip susisiekimui ar į parduotuve nuvažiuoti ir t.t. o kam nepatinka važiuoti su manim, atsakau lipk iš mašinos ir eik pėškom 

Aš kokias 3 savaites esu pramiegojęs automobiliuose :D

Tiesa tie Galant'ai man labai primena auto iš GTA 3, jei nepameluosiu Sentinel berods vadinos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata bet cia tas pats kas namu netvarkymas ar saves apsileidimas. Taip tai tik transporto priemone bet ta pati galima apie viska sakyt tai tik namai tai tik laikrodis ar tai tik isvaizda, as pats tai geras zmogus lol.

Nzn pvz masinoj didziausia laisve klausyt muzika . Kam ji patinka ir kas megsta trankia su gerais boom. Namie to daryt tikrai negali nebent vienas gyveni girios gludumoj.

Vien del muzikos galiu masina ratus sukt sukt vazinet aplink miesta ir pan. Muzika groja nieks neaiskina.

O isidejus ekrana koki gali ir mini kino teatra turet. Velgi namie kad ir koki namu kina turesi negalesi to daryt kada nori arba isvis negalesi.o garso griausmai tokie buna kad malonumas nerealus. Aisku su padoria aparatura.

Tai nzn , masina tai tavo laisve. Nesa kur tik nori ir taisykles joje tavo, bute ar name tikrai nera tavo taisykliu 100%. Masinoj yra.

Dabar va dar noreciau miegot bet kazkokie pridurkai jau bumcina kitoj laiptinej.

Aisku kitiem masins tik iki darbo i namud ir i parduotuves ir vazineja tokie su tvartais.

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Narkata bet cia tas pats kas namu netvarkymas ar saves apsileidimas. Taip tai tik transporto priemone bet ta pati galima apie viska sakyt tai tik namai tai tik laikrodis ar tai tik isvaizda, as pats tai geras zmogus lol.

Nzn pvz masinoj didziausia laisve klausyt muzika . Kam ji patinka ir kas megsta trankia su gerais boom. Namie to daryt tikrai negali nebent vienas gyveni girios gludumoj.

Vien del muzikos galiu masina ratus sukt sukt vazinet aplink miesta ir pan. Muzika groja nieks neaiskina.

O isidejus ekrana koki gali ir mini kino teatra turet. Velgi namie kad ir koki namu kina turesi negalesi to daryt kada nori arba isvis negalesi.o garso griausmai tokie buna kad malonumas nerealus. Aisku su padoria aparatura.

Tai nzn , masina tai tavo laisve. Nesa kur tik nori ir taisykles joje tavo, bute ar name tikrai nera tavo taisykliu 100%. Masinoj yra.

Dabar va dar noreciau miegot bet kazkokie pridurkai jau bumcina kitoj laiptinej.

Aisku kitiem masins tik iki darbo i namud ir i parduotuves ir vazineja tokie su tvartais.

tai tau masina ne tik transporto priemone, kaip pats sakei "laisve, tavo taisykles ir pan", o man kaip ir narkatai, tik transportas, tik priemone patekti i darba, greiciau parduotuve pasiekti, irankius i darba ir is jo veziotis, todel as ne vienus metus dziaugiausi antru golfuku, nu o kas del salono tai palauksiu narkatos foto paskui ikelsiu savo ilga laika naudotos audi 80 salona... :D 

p.s. ir nereikia cia logikos ieskoti, tiesiog kaip ir su tel, vieni tel paprasta kaip dvi kapeikos turi, ir jiems nereikia nieko geresnio, pvz as zn kas do daigtas android tel, turejau ne viena, bet db jau antri metai trinu nokia 1110i, mokejau 10lt kazkur pries pusantru metu, batke laiko 4-5d, nu tarnauja, nesiskundziu, zaidimams internetui filmams ir kitam slamstui turiu kompa, sakysit tik namie?, taip, bet darbe parduotuvej ar uz vairo viso to slamsto man ir nereikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Toyota Corolla universalas - 2002 metų, D4D 2.0, tik kW mažoka - 66 tik :( Tokiai mašinai bent 80 mažiausiai norėtųsi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano 1.8l 90kw  :trl:

tiesa, - bendzas...

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.