Jonis

Kokias auto vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

Cia dauguma ziuriu turi brangias masinas. Na as tuom negaliu pasigirt, nes esu studentas :) Todel vairuoju Citroen XM II senuka 95metu, TDi exlusive :) Draugai varo, kad automatas - blogis, bet kolkas man jis kelia tik tegiamas emocijas :) Masina ne pirmos jaunystes, bet kazkodel rudziu neradau... Kaip ir daugelis rimtesniu Citroen turi hidropneumatine pakaba, kas yra kita dimensija nuo spyruokliu. Daug kam nepatinka jo dizainas (is pradziu ir man nepatiko), bet pavazinejus jis tampa mielas. Su kitais pakalbi ir visi pripazysta, kad su fokiska aubi ar wolksvagina nesumaisysi :) Svajoju apie Citroen C6, jei toki tureciau, buciau dievas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia dauguma ziuriu turi brangias masinas. Na as tuom negaliu pasigirt, nes esu studentas :D Todel vairuoju Citroen XM II senuka 95metu, TDi exlusive :D Draugai varo, kad automatas - blogis, bet kolkas man jis kelia tik tegiamas emocijas :D Masina ne pirmos jaunystes, bet kazkodel rudziu neradau... Kaip ir daugelis rimtesniu Citroen turi hidropneumatine pakaba, kas yra kita dimensija nuo spyruokliu. Daug kam nepatinka jo dizainas (is pradziu ir man nepatiko), bet pavazinejus jis tampa mielas. Su kitais pakalbi ir visi pripazysta, kad su fokiska aubi ar wolksvagina nesumaisysi :D Svajoju apie Citroen C6, jei toki tureciau, buciau dievas ;)

imesk foto, kaip atrodo tavo senukas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

post-25644-0-25155200-1311902786_thumb.jpg

2.5tdi ir dar automatas :notworthy:

Redagavo tadasas99

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

trinam

:thumbup:

Redagavo Moo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:thumbup:

Nuotrauka

jei neimesi lapuko uz valytuvo su prierasu playmanija ir savo nick'o, nieks tavim nepatikes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei neimesi lapuko uz valytuvo su prierasu playmanija ir savo nick'o, nieks tavim nepatikes.

Cia jo auto, matytas jis man forume apie auto :thumbup::)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Savo neturiu, nes neapsimoka man Vilniuje su masina vazineti, o darbe tai Unimogo ir HMMWV baranke nemazai esu sukiojes.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam man svetima mesti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jug nesunku, tad įrodyk :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kam man svetima mesti :thumbsup4:

Kodėl visos kiek čia kėlei, taip griežtai iš profilio darytos? Parodyk ir iš kito rakurso ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

reik daugiau fotkiu,sakyk, turiu 1.6gb vien sitos masinos :D

na taip, su uzrasu playmanija uz valytuvo. jei jau tiek nuotrauku padares tai nebus sunku kad ir su telefonu nufotkint :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.