Jonis

Kokias auto vairuojate?

Rekomenduojami pranešimai

patenkintas vabalu? vietos pakankamai ten?

Labai patenkintas, beveik negenda, na kaip tokiu metu tai reikejo paremontuot, bet dalys pigios tai problemu su tuo neturiu. O vietos, na ne 5 vietu masina, bet 4 telpam laisvai + viska kas reikalinga i bagazine sutalpinu <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Turiu Mazda xedos6 2l V6 24v Dochas gera masinike tik biski brangoka vazinet :)

Redagavo Jaunelis88

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vairuoju Toyota Corolla, 2002m, 1.6VVT-I, 81kw, lupa neblogai:) kaip tiek ieskau dabar ratu jai, jei kas turit parduoti rasykit y pm reikia 4 skyliu, tarpai tarp skyliu 100, R15

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu Mazda xedos6 2l V6 24v Dochas gera masinike tik biski brangoka vazinet :whistling:

Kiek žinau ir kiek teko pačiam važiuot, tas V6 ten ant vaizdo įdėtas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau ir kiek teko pačiam važiuot, tas V6 ten ant vaizdo įdėtas.

geriau jau detu psprasta varikli tai bent nebutu pas meistrus atvarius kopota pakelt! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as vairuoju vauxhall corsa vieno litro su kiaura duslerke keliose vietose,(vis neapsisprendziu taisyt ar pirkt nauja masina), bet pilno bako dviem savaitem uztenka nu jis tik 45 l

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as pagal avatara galit spresti, per 1.5metu remontas apie 150lt!

as pagal avatara galit spresti, per 1.5metu remontas apie 150lt!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na maniske tai Ford Mondeo 98' 1.6L benzinas Sedanas, 66kw, pirkta kazkur pries 9 menesius, vazineju tikrai nemazai ir vazineju na siek tiek agresyvokai bet kolkas viskas ka teko keisti tai tik stabdziai na ir pagrindiniai dirzai bet ir tai bereikalo nes ir tie geri buvo. vaziuoja tikrai smagiai uztenka tos galios nors kai buvau priprates prie silkes 2.3i (benzinas) tai skirtumas jauciasi, bet kuro atzvilgiu taip pat jauciasi skirtumas i gera puse :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vairuoju 97' Ford Mondeo.V6,125kw,galios švelniai tariant 'per akis',mažiau 10 litrų neima.Gan pigiai pavyko nupirkti,rida nesiekia 100 tūkstančių,vienintelė bėda-kėbulo korozija.

Nuotrauka

Atsiprašau už foto kokybę.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vairuoju 97' Ford Mondeo.V6,125kw,galios švelniai tariant 'per akis',mažiau 10 litrų neima.Gan pigiai pavyko nupirkti,rida nesiekia 100 tūkstančių,vienintelė bėda-kėbulo korozija.

Nuotrauka

Atsiprašau už foto kokybę.

pavydziu galios... na bet su mano vazinejimo stilium tai mirtis butu, pinigu ant kuro neuztektu :D reiks saviskes padaryt nuotrauka kai nuplausiu ir imest :D o del korozijos tai taip, jau praejusi savaitgali tvarkiau, viena sparna sveiciau, ir slenkscius tuo paciu, bet dabar sutvarkius manau dar iki kito pavasario nebus problemu :D

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pavydziu galios... na bet su mano vazinejimo stilium tai mirtis butu, pinigu ant kuro neuztektu :D reiks saviskes padaryt nuotrauka kai nuplausiu ir imest :D o del korozijos tai taip, jau praejusi savaitgali tvarkiau, viena sparna sveiciau, ir slenkscius tuo paciu, bet dabar sutvarkius manau dar iki kito pavasario nebus problemu :D

Ner ko pavydėt tos galios,bet geriausias jausmas pastatyt bachurėlį su kokiu Bmw,Audi.Jiem papraščiausiai nesuvokiama,kad perpuves Mondeo lengvai stato į vietą jų 'išpidarastintus' Bmw'us ar Audi ;D O dėl korozijos,irgi planuoju slenksčius pasitvarkyt,bet dėl sparnų nesiruošiu nieko daryt,brangiau atsistos man jų tvarkymas nei pati mašina :D važinėsiu kol nutiks kas nors rimto,ir tada negaila bus išmest pačios mašinos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ner ko pavydėt tos galios,bet geriausias jausmas pastatyt bachurėlį su kokiu Bmw,Audi.Jiem papraščiausiai nesuvokiama,kad perpuves Mondeo lengvai stato į vietą jų 'išpidarastintus' Bmw'us ar Audi ;D O dėl korozijos,irgi planuoju slenksčius pasitvarkyt,bet dėl sparnų nesiruošiu nieko daryt,brangiau atsistos man jų tvarkymas nei pati mašina :D važinėsiu kol nutiks kas nors rimto,ir tada negaila bus išmest pačios mašinos.

va va, man ir patikdavo su senute silke tokiems pasiputeliams per sonus duoti :D o del sparnu tai nieko ten baisaus nereik, na bent jau kai mano spalva sidabrine tai nusveiciau, rudziu suriseju praploviau, truputi spakliaus, pasveiciau ir nudaziau su dazais is flakonelio ir liuks, na truputi matosi kad dazyta, bet bent jau rudziu nebera, bent jau isoreje :D

Redagavo Sharasi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.