MistaKisas

xbox live uzsiregistravimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, iskilo siokia tokia problema.kai pradedu registruotis xbox live,kai praso email ir password,as irasau.Bet raso kad reikia kiro windows live id.. ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei neklystu tu jau ta email esi naudojas kitam profiliui , uztai ir neleidzia pernaujo registruotis.

Susikurk nauja email per PC : http://mail.live.com/

Arba tiesiai per x360

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū, kad naudojatės „Windows Live“.

Jei norite tęsti, pateikite nurodytą informaciją. Ši informacija reikalinga norint naudotis paslauga „Windows Live“. Mes gerbiame jūsų privatumą ir naudosime šią informaciją taip, kaip nurodyta mūsų privatumo strategijoje.

Kilo laikinų paslaugos teikimo problemų. Bandykite dar kartą. Jei vėl gavote šį pranešimą, bandykite vėliau.

yeah gordo, it ALMOST works.... naudokit www.GMAIL.com

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi reikalauja Windows live ID: o ne google-gmail. Apie kokius gmail sneki kai tinka tik email is Hotmail arba Messenger...

Raso "bandykite vėliau" vadinasi reikia bandyti veliau (:

Ne į temą

Ir kita karta neversk i lietuviu kalba, nes as jos nesuprantu :whistling:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pasirinkęs tą profilį, kurį noriu užregistruot spaudžiu join live ir mane atjungia nuo to prodilio. o per registraciją turiu galvot naują gamertag, kas kartu ir naują profilį sukuria...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pasirinkęs tą profilį, kurį noriu užregistruot spaudžiu join live ir mane atjungia nuo to prodilio. o per registraciją turiu galvot naują gamertag, kas kartu ir naują profilį sukuria...

Jeigu busi prisijunges su savo profiliu kuris nera live , tada spaudi join live ir tas tavo profilis taps live. Jeigu neleidzia likt su to profilio gamertagu tai reiskiasi toks jau yra bet jei pakeisi i kita tai tavo ne live profilio gamertagas bus toks i kuri pakeitei . Simple...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.