• 0
Auriux22

del naujo psn acc

Klausimas

sveiki,pries 4 metus pirktas ps4 pro,buvo mano pirma konsole ir kai reikejo susikurt psn acc nieko apie tai nezinojau,tai pasirinkau usa,nors perku zaidimus,kurie yra diskuose eu regiono,bet man tada tai nerupejo svarbiausia buvo nauji zaidimai(visi single player,MP nelosiu),tada po kokiu dvieju metu,uzsinorejau spider man DLC,tam kad ji gaut reikejo susikurt uk acc,bet ta dlc vistiek zaidziau,del progreso ant us acc,nu taip praejo dar du metai ir us acc reitingas tapo 221,bet dabar galvoju ar verta pradet zaist is naujo ant uk acc,nes mano visi zaidimai eu regiono,ar viska test toliau ant us acc,kaip manot?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

5 atsakymai į šį klausimą

Rekomenduojami pranešimai

• 0

211 reitingas puse velnio,net trecdalis mano draugu tokio neturi :) tai as likciau prie us del to,nes zinau kad toki pasiekt uztrunka tikrai ilgai (mano 239). Aisku,kazko apciuopiamo negausi uz tuos reitingo taskus ,tik matysis kad nemazai laiko praleidai su ta paskyra :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 15 minučių, tomashex parašė:

211 reitingas puse velnio,net trecdalis mano draugu tokio neturi :) tai as likciau prie us del to,nes zinau kad toki pasiekt uztrunka tikrai ilgai (mano 239). Aisku,kazko apciuopiamo negausi uz tuos reitingo taskus ,tik matysis kad nemazai laiko praleidai su ta paskyra :)

Tai va kad nemazai,dabar kaip uzstriges ant to us,o tada nebuvo kada dometis regionais,galvojau jei netiks,vistiek bus galima pasikeist,o pasirodo negalima ne taip kaip ant xbox ar nintendo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Tai pagrinde ir spresk kaip tau geriau. Ar esi tikras geimeris, netgi PlayStation fanas,kuris parodo su reitingu,kad megsta zaisti ,ir ne taip mazai. Arba busi casual,paprastas zaidejas kaip nemaza dalis. Kur pazaidzia pora trofeju,ir numeta zaidima,nepereja beveik visu. Reitingas nei 150pvz nera,o zaidimu jau 150 isbandyta rodo ? Cia pasakiau savo nuomone tiesiog ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0
Prieš 17 minučių, tomashex parašė:

Tai pagrinde ir spresk kaip tau geriau. Ar esi tikras geimeris, netgi PlayStation fanas,kuris parodo su reitingu,kad megsta zaisti ,ir ne taip mazai. Arba busi casual,paprastas zaidejas kaip nemaza dalis. Kur pazaidzia pora trofeju,ir numeta zaidima,nepereja beveik visu. Reitingas nei 150pvz nera,o zaidimu jau 150 isbandyta rodo ? Cia pasakiau savo nuomone tiesiog ;)

gerai sakai,geriau test toliau,nes su tuo kitu uzsiknisiu is naujo rinkt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • 0

Butent,bent 2 metai labai aktyvaus losimo kaip minimum reiktu,kad pavytum savo reitinga :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Atsakyti į šį klausimą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.