savage2

Kaip geriausei laikyti xbox 360 kad maziau kaistu?

Rekomenduojami pranešimai

e zinai kad negalima spemint busi pranestas administratoriui

pranesk,kas man;] beto cia nespaminimas o mano nuomone apie priestai parasyto posto autoriu. jei turi problemu su anglu kalba tai cia jau tavo bedos. o manes savo ozinimais prasau negasdint , niekam tokie nepatinka. ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

BAIKIT BLIN. Va dar radau vieną būdą kad mažiau kaistų :) Imat boxą,ir matot kad iš abiejų šonų yra skylės (baltų plastamsių), jei dedant ant žemės, aišku, kad vieos pusės skylės užsidengs. Siūlau padėt ant siauros knygos ar dėžės neuždengiat :) Pas mane dbr taip stovi ir tik šiltas boxas po 2h CMR DiRT grajinimo. Sekmės ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad tu l***** esi

o tu oziukas;[ bet netame esme.

o kas liecia xboxa tai dekit jus ji kaipnorit , nereik jokiu knygu siauriu nei nieko. jei truks erdves aplink pati xboxa tai jis ir kais, nes nebus kur orui cirkuliuot. o daugiau meskit is galvos visokius isradimus, plonas knygas ir korpuso nuemimus. ausintuvas gi jo yra is galo todel svarbu is galo palikt vietos orui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

BAIKIT BLIN. Va dar radau vieną būdą kad mažiau kaistų :) Imat boxą,ir matot kad iš abiejų šonų yra skylės (baltų plastamsių), jei dedant ant žemės, aišku, kad vieos pusės skylės užsidengs. Siūlau padėt ant siauros knygos ar dėžės neuždengiat :) Pas mane dbr taip stovi ir tik šiltas boxas po 2h CMR DiRT grajinimo. Sekmės ;]

su kokiu rekorderiu rasai boxo geimus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Klysti, labai klysti. Matau neištyrinėjau boxo. Iš šonų siurbia šaltą orą o per aušintuvus išpučia šiltą. Jei atidarai viršų, oras automatiškai siurbt gauna daugiau šalto, tad... O plona knyga, kad siurbt galėtų iš apačios neuždengiat skylių...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane PC? Nelabai čia supratau prie ko keptuvas??? : Kai viršų boxo nuimi turi okį degtuką užkišt kad room'ą atidarytai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as radau iseiti, kad neikastu. Nusiimat virsu ir sonus, aisku room'a sunkiau atidaryt, bet jokio kaitimo ;]

ir dar atvedi iki jo kondocionieriu kad salta ora varytu tada maziau kais ,bet vaizdelis tai bus nekoks jau tada :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jop, aš buvau pamąstęs ir apie šitą variantą, rimtai. Geriau vaizdelis nekoks bet laiko 3metus ar vaizdelis koks bet laiko pusmetį? :) Nors pas mane jis ir taip nekaista... DiRT lošiu vos drungnas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.