marijus020

Xbox 360 prijungimas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, maždaug už savaitės gausiu Xboxą.. ;) Bet dabar pažiūrėjau, kad ant abiejų mano telikų nėra hdmi jungties... ;) Tai va....... turiu porą klausimų:

Ar įmanoma kaip nors kitaip pajungti tą Xboxą (su kokia nors kitokia jungtimi)? Ir ar vaizdas nebūtų koks nors lievesnis?

O gal išeitų pajungti prie kompiuterio ekrano? (pas mane Samsung SyncMaster 960BF), nes skaičiau žurnale, kad įmanoma tokį adapterį prijungti kur iš DVI į HDMI pakeičia (nes čia tai DVI), ir dar mačiau pirkti kažkokį VGA kabelį skirtą Xboxui... ;), ir dar skaičiau, kad būna problemos su garsu..

Labai laukiu atsakymų.. ;) ir būčiau dėkingas, jei netingėtumėt parašyt. ;)

Redagavo marijus020

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai junk be to HDMI,as su paprastu kabeliu kur pridejo geiminu ir man gerai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man tai gera,kai kompas nepaveza naujausiu zaidimu ;) Jei i tavo telika kisas 7 ar kiek ten kistukai,tai geresne uz mano isspausi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gausi component kabeli, su kuriuo galesi pasirinkt HDTV kokybe(6 tulpes) arba TV (audio+video tulpes).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

su component pajungsi. kokybe neryskiai skirsis, jeigu isvis skirsis... (ta prasme pagal zmogaus aki skirsis... apei tai kalbu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, maždaug už savaitės gausiu Xboxą.. :) Bet dabar pažiūrėjau, kad ant abiejų mano telikų nėra hdmi jungties... :) Tai va....... turiu porą klausimų:

Ar įmanoma kaip nors kitaip pajungti tą Xboxą (su kokia nors kitokia jungtimi)? Ir ar vaizdas nebūtų koks nors lievesnis?

O gal išeitų pajungti prie kompiuterio ekrano? (pas mane Samsung SyncMaster 960BF), nes skaičiau žurnale, kad įmanoma tokį adapterį prijungti kur iš DVI į HDMI pakeičia (nes čia tai DVI), ir dar mačiau pirkti kažkokį VGA kabelį skirtą Xboxui... :), ir dar skaičiau, kad būna problemos su garsu..

Labai laukiu atsakymų.. :) ir būčiau dėkingas, jei netingėtumėt parašyt. :)

tai parasyk prie kokiu teliku nori jungt,bus aiskiau,bet jei telikai turi component jungti,turesi hd vaizda normalu,ziurint koks telikas,aisku jei ne hd tai jau kita sneka,o prie moniko jei pajungsi is boxo per hdmi ir per dvi adapteri i monika,neturesi garso,siaip ziurint ant kur daugiau zaisi,ei ant moniko galvoji tai isigyk xbox 360 vga laida,turesi ir garso pajungima atskira ir vga,siaip su vga laidu ant tokio moniko turesi max 1280 x1024 reza,tik kad jis 4:3 tai daugelis zaidimu eis widescreen rezimu,vaizdas bus per viduri ekrano,na kaip filmu,nors nemazai geru ir nauju zaidimu palaiko 4:3. siaip is arti isedint prie tokio moniko labai gerai lost

problemos su garsu buna jei nori vaizda jungt per hdmi o garsa per boxo ms laida,tada jie abu netelpa fiziskai pajungt (keista kodel taip ms padare :) ),dar pasitaiko bedu su garsu per hdmi jungiant prie teliku ar namu kino sistemu,ne visi vienodai gerai ta garsa priima,jungiant per tulpes (stereo) ar per optika, su garsu viskas puiku

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jus man seip pasakykit: ar jau taip aiskiai skiriasi vaizdo kokybe lyginant component ir HDMI. nu nemanau kad jau taip ziauriai. tik hdmi universalesne jungtis gal...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o jus man seip pasakykit: ar jau taip aiskiai skiriasi vaizdo kokybe lyginant component ir HDMI. nu nemanau kad jau taip ziauriai. tik hdmi universalesne jungtis gal...

skiriasi ant geru teliku,ir jei turi geras akis,ir jei zinai i ka ziuret kad matyt skirtumus,bet kai isijaut i zaidima tikrai tas neberupi :D , o kam rupi tai reiskia zaidzia shh zaidimus,arba zaidzia tik del grafikos,cia jau tokia mada dabar kaip bebutu gaila

cia kaip gera knyga skaityt,skaitai raides o galvoje susikuri visa pasauli su tokia grafika kokios tau reikia

bet jei skaitai shh .. tai nieko ir nematai tik raides

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sventa tiesa brolau :D

as tai sedziu su component ir dziaugiuos. grafika gera, viskas normaliai tas hdmi dabar tik mados reikalas

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nereikia anksciau laiko panikuot. Jau tu nepirmas, kuris dar neturi x360, o jau panikuoja, jog jam gali tas ar anas neveikt :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

HDMI nuo component'o skiriasi tuo, kad component'ui gali itakoti aplinkos trukdziai, tarkim mobiliakas skamba salia ar panasiai. Pagrindine component'o beda priklausomai nuo laidu kokybes yra is desnes i kaire liekantis toks pedsakas, kuo kabelis prastesnes kokybes ir kuo aplinkui daugiau triuksmu, tuo tas pedsakas ilgesnis. HDMI jungtis tokiu dalyku neturi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nemanau kad ta grafika labai skirsis, jei nesi kritikas tai tau nerupi kad ant gta 4 nykstis atrodo geriau su hdmi nei su tulpem tom... Nes vienam video maciau kai lygino ps3 ir xbox tai tik nykstys nebuvo toks kreivas xD...

Redagavo duxaskazkoks

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na, va gavau xbox'ą ir viskas veikia :thumbsup4: labai ačiū visiems už pagalbą ir atsakymus ;) lekiu žaist :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.