karalaitis

kiek laiko jau naudojat PSP?

Rekomenduojami pranešimai

Naudoju virs puses metu kiekviena diena zaidziu skolinu draugam daznai keiciu zaidimus ir viskas ok tik 1 dalykas trikdo kartais kaip spaudi rodykles toks lyg dzirgesy buna bet cia dazniau dragam zaidziant gal tiesog nemoka taisiklingai spausti ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai per pamokas zaidi? ;) lol

Hilarious ;D ir ką mokytoją sakė?

Ne į temą

Na per matieka ar fizika kokias tai nezaidziu, bet jai kokia istorija ar chemija, tai jau geriau palosiu, nei sedeti ar miegoti. Kas mokosi istorija B lygiu turetu zinoti, kad nieko gero nepasako, o kontrai lengvi buna. Vistiek ju egzu nelaikysiu, tai kam man tai mokytis;DD
Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na per matieka ar fizika kokias tai nezaidziu, bet jai kokia istorija ar chemija, tai jau geriau palosiu, nei sedeti ar miegoti. Kas mokosi istorija B lygiu turetu zinoti, kad nieko gero nepasako, o kontrai lengvi buna. Vistiek ju egzu nelaikysiu, tai kam man tai mokytis;DD

Ne į temą

Del bendro isprusimo. Kad kai kazkas paklaus kas buvo pirmasis Lietuvos prezidentas netektu raudonuot is gedos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau 7men bet jau visa savaite kai mama ateme del pazymiu ;) Viskas seip gerai tik pasibraize kaikuriuose vietose ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Del bendro isprusimo. Kad kai kazkas paklaus kas buvo pirmasis Lietuvos prezidentas netektu raudonuot is gedos.
Ne į temą

Man del bendro isprusimo 11 metu uzteko mokintis, jai nemokeciau, tai ir kontru nesimokes gerai neparasyciau. O, kad iseitu 10, o ne 9 mokytis, pfu.
Redagavo busters

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu turėjes 2 PSP vienas sulūžo iškrites tai iškeičiau į PS2, o šį slimą turiu nuo vasaros. Iš prancūzijos parsivežiau. Jokių problemų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as kaskur pora menesiuku gal 4 men seip 2 psp turejes esu... bet tas psp kaip greit atcibosta toks blankus nubodus nelinksmas pilka duobe krc... is isores tai ziba atroda bet game ar kita tai man atvirai pasakiuks jau pabodo tas psp, galvoju i DS lite iskeisti isbandyti ana bruda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as psp naudoju nuo 2008 birzelio 20 ir jokiu problemu neturejau dar.bet jau pradeda atsibosti...nusivyliau nes psp zaidimams tikrai daug demesio neskiria..na bet kartais tai geras daiktas tas psp kokioj ilgoj kelionei ar siaip kurnors kai nera ka veikt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirkau prieš du metus dėl to kad važiuojant traukinių ilga kelią tiesiog nebuvo ką žaisti.

Esu patenkintas, nors baterijos darbo laikas yra apgailėtinas. Dėl to vežiuoju su savimi 2 - 3 baterijos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal jau 3 metus , turejau fat, db slim, viskas ciki nesuduze niekas, tvarkoj :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie ~4mėn. Krito iš ranku gal ~5 sykius, tačiau viskas veikia :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

naudoju nuo kovo 9 d. viskas kuo puikiausiai kad taip ir toliau testusi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.